1. ostatnio zmieniłem przeglądarke z explorera na mozille i mam mały problemik z cytowaniem selektywnym (nie działa) ktoś może pomóc?
2. przychodzi mi na poczte odrobina spamu z forum czy ktos to kontroluje? wcześniej nie wiedziałem że to przez forum ale od kiedy mam tu adres 'tomi@forum.lubin.pl" wiem który spam jest przekierowany z forum.
Regulamin forum
Kto pyta nie błądzi więc pytaj śmiało.
Maniak

CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
1. cytowanie selektywne nie dzialalo na firefoxie od poczatku, nie wiem czy da sie to napiwawic. trzeba sptac elektryka, moze cos zaradzi. moze cos w nowej auktualizacji phpbb mod przemo zrobili z tym.
2. nie mozemy nic, nie my wysylamy sprze, poprostu postaraj sie nie podawac maial w postacji ja@serwer.pl i tworzyc do niego link, tylko np tak: ja (małpka) serwer.pl, ze względu na to, że forum, jak i każdą inną witrynę zresztą orają roboty internetowe i indexują wszystko co mailem się zwie, a później wysyłają spam.
2. nie mozemy nic, nie my wysylamy sprze, poprostu postaraj sie nie podawac maial w postacji ja@serwer.pl i tworzyc do niego link, tylko np tak: ja (małpka) serwer.pl, ze względu na to, że forum, jak i każdą inną witrynę zresztą orają roboty internetowe i indexują wszystko co mailem się zwie, a później wysyłają spam.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość