forum LUBIN pl Strona Główna
Współpraca: eLubin.pl forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
forum LUBIN pl Strona Główna
FAQSzukajUżytkownicyGrupyProfilRejestracjaZalogujDodaj do ulubionych!Startuj z nami!Współpraca/reklamaKontakt
forum LUBIN pl Strona Główna » Nasze miasto - Lubin » Lubin w [email protected] » jaki w lubinie internet ?? Poprzedni temat :: Następny temat
jaki w lubinie internet ??
Autor Wiadomość
hugo
Początkujący



Dołączył: 15 Wrz 2004
Posty: 86
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Lis 19, 2004 00:54

nie radze robic takich sieci na przylesiu, nikt nie dostanie pozwolenia itp itd(jesli oczywicie mowa o czyms wiekszym ), ale jak napisal elektryk "bedzie zabawnie" :)

Podpis użytkownika:
elesde
Początkujący



Dołączył: 08 Kwi 2005
Posty: 76
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 15:50

dsl 1mbit smiga az miło

Podpis użytkownika:
pozdro:)
Kryzbi
Przyjaciel Forum



Wiek: 31
Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 1364
Wysłany: Pią Kwi 08, 2005 16:28

ja mam dsl 1 i jest gitt :)

Podpis użytkownika:
polar21
Weteran



Dołączył: 05 Kwi 2005
Posty: 630
Skąd: Lubin
Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 06:06

a ma ktos radiowke?
ciekaw jestem jak to sie buja.

Ostatnio w klatce pojawily sie ulotki firmy COM TEL. net za 45 zl brutto miesiecznie. lacze 760 kbit/s, radiowe oczywiscie

Podpis użytkownika:
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1876
Skąd: Lubin
Wysłany: Nie Kwi 10, 2005 14:22

oo u mnie takich nie bylo :| :D
polar21, lap ludzi kozystajacych z sieci Lubinskiej -> NetZone

Podpis użytkownika:
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 917
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Pon Kwi 11, 2005 06:20

tez jestem bardzo ciekaw tej radiowki ... widzialem te ulotki ... ma ktos juz to u siebie?

Podpis użytkownika:
Alien
Przyjaciel Forum


Dołączył: 14 Mar 2005
Posty: 1434
Skąd: Lubin
Osiedle: Przylesie
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 20:35

słyszałem ze jest gdzieś na ustroniu... :P

Podpis użytkownika:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
rozyczkaaaa
Bywalec



Wiek: 29
Dołączyła: 17 Mar 2005
Posty: 193
Skąd: Lubin
Osiedle: Polne.
Wysłany: Czw Kwi 14, 2005 21:41

a mi się o uszy obiło, że koleś z wieży cisnień (polne) coś takiego miał robić... chyba. :) podpytam się. (:

Podpis użytkownika:
Impossible is nothing! :)
vendro
Maniak



Dołączył: 02 Lip 2004
Posty: 1876
Skąd: Lubin
Wysłany: Wto Kwi 19, 2005 09:49

rozyczkaaaa, ? z Tego co My wiemy, czytaj - Vendro, hemik, elektryk, Marian wiemy to on chcial robic tam restauracyjke, co nie? :) :D

Podpis użytkownika:
Marian
Weteran


Dołączył: 07 Cze 2004
Posty: 917
Skąd: Lubin / Toruń
Osiedle: U IV
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 07:43

hehe ;] jasio ... ;] ale racja racja ... jasio mial plan! ktos mu go tylko skutecznie uniemozliwil ;] ale wracajac do tematu ...naprawde nikt nie ma tego neta radiowego ? jestem glodny szczegolow jesli chodzi konkretnie oto co oferuja sie Ustroniu IV

Podpis użytkownika:
rozyczkaaaa
Bywalec



Wiek: 29
Dołączyła: 17 Mar 2005
Posty: 193
Skąd: Lubin
Osiedle: Polne.
Wysłany: Wto Kwi 26, 2005 12:06

Vendro: restauracyjkę w wieży? o nie! stanowczo się nie zgadzam! gdzie ja będę zdjęcia wywoływać?! :) a tak na poważnie, to jakiś inny facet złożył tam tą radiówkę, koszty standardowe, klientów ma. co do radiówki na Ustroniu IV- nie wiem nic.

Podpis użytkownika:
Impossible is nothing! :)
Ghost
Nowy(a) na forum


Dołączył: 09 Cze 2005
Posty: 5
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 07:06

Witam.
Z tego co wiem to na Ustroniu 4 udostępniane jest 3M łącze 2+1. Kosztów nie znam. Wiem że robi to jakaś firma i na razie się nie reklamują bo nie mają za dużego zasięgu. Jak kogoś interesuje ta kwestia to mogę dowiedzieć się więcej.

Podpis użytkownika:
Piotruś
Stały bywalec



Wiek: 27
Dołączył: 24 Mar 2005
Posty: 507
Skąd: Lubin
Osiedle: Ustronie
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 08:28

Ja jestem modemowcem :? Naprawde nie polecam takiego sposobu łączenia. Mam wykupione 150 godzin miesięcznie płace ok. 35 zł. a niewykorzystane przechodzą na następny miesiac.

Mój operator to DIALOG

Podpis użytkownika:
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Ghost
Nowy(a) na forum


Dołączył: 09 Cze 2005
Posty: 5
Skąd: Lubin
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 12:39

Yyyyy.(Piotruś) Którego nie polecasz? Modemu czy radiowego? :D

Podpis użytkownika:
Kryzbi
Przyjaciel Forum



Wiek: 31
Dołączył: 12 Mar 2005
Posty: 1364
Wysłany: Pią Cze 17, 2005 13:05

Ghost, przecież wyraźnie pisze że nie poleca modemu. :diabel:

Podpis użytkownika:
Wyświetl posty z ostatnich:   
Strona 2 z 8  
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Skocz do:  


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Posty na Forum są własnością ich autorów - redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść postów.