Czy nowy serwis dla Lubinian to dobry pomysł?

Liczba głosów: 8
Zdecydowanie tak (4) 50%
Tak (2) 25%
Nie! (1) 13%
To zależy od jego funkcjonalności i przydatności (1) 13%
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak
Poszukuję chetnych osób

Post autor: vendro »

Witajcie, Poszukuję chętnych osób do prowadzenia serwisu internetowego, wzorowanego po części na lubin.pl, aczkolwiek w mniejszym stopniu komercyjnego. Zawsze przyda się alternatywa prowadzona przez ludzi niezależnych :) Także, każda osoba, która miałaby chęci napisania od czasu do czasu artykuły, newsa, "cyknięcia" tu i tam dla przyjemności zdjęcia proszona jest o kontakt pod adresem: kontakt (/małpka\) elubin.pl Wtedy prześlę, dodatkowe informację. W mailu napiszcie w czym Twoja szanowna osoba mogłaby pomóc oraz czy masz jakieś doświadczenie na tym poziomie. Szczerze mówiąc, bardzo zadowolonybym był gdyby skontaktował się DeeS i podysłał od czasu do czasu charytatywnie nowinki/artykuły. Z pewnościa przyjdzie Wam na myśl, co w zamian. W zamian niewiele, a jednak dużo. Dla osoby wspołpracującej, przydzielane jest automatycznie konto mail w domenie serwisu lub też alias na istniejący już adres email, wyróżnienie osoby jako jednego z redaktorów serwisów i przyjemność z tworzenia alternatywnego serwisu dla 80tyś mieszkaąców. [ Dodano

: Sro 16 Sie, 2006 00:47 ]przy okazji, aby ten temat nie był "suchy", prosze o uwagi i wypowiedzi na podstawie lubin.pl/ czy innego serwisu miejskiego co powinno się znajdować na stronie a co powinno się na niej nie pojawiać.
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Juz sie skontaktowalem :)
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący
Re: Poszukuję chetnych osób

Post autor: KulMen »

vendro pisze:Witajcie,

Poszukuję chętnych osób do prowadzenia serwisu internetowego, wzorowanego po części na lubin.pl, aczkolwiek w mniejszym stopniu komercyjnego. Zawsze przyda się alternatywa prowadzona przez ludzi niezależnych :)

Także, każda osoba, która miałaby chęci napisania od czasu do czasu artykuły, newsa, "cyknięcia" tu i tam dla przyjemności zdjęcia proszona jest o kontakt pod adresem:

vendro@o2.pl

Wtedy prześlę, dodatkowe informację. W mailu napiszcie w czym Twoja szanowna osoba mogłaby pomóc oraz czy masz jakieś doświadczenie na tym poziomie.

Szczerze mówiąc, bardzo zadowolonybym był gdyby skontaktował się DeeS i podysłał od czasu do czasu charytatywnie nowinki/artykuły.

Z pewnościa przyjdzie Wam na myśl, co w zamian.
W zamian niewiele, a jednak dużo.

Dla osoby wspołpracującej, przydzielane jest automatycznie konto mail w domenie serwisu lub też alias na istniejący już adres email, wyróżnienie osoby jako jednego z redaktorów serwisów i przyjemność z tworzenia alternatywnego serwisu dla 80tyś mieszkańców.

[ Dodano: Sro 16 Sie, 2006 00:47 ]
przy okazji, aby ten temat nie był "suchy", prosze o uwagi i wypowiedzi na podstawie lubin.pl/ czy innego serwisu miejskiego co powinno się znajdować na stronie a co powinno się na niej nie pojawiać.
Tia, i masz nadzieje ze to bedzie dzialac :) A skad masz zamiar finansowac takie przedsiewziecie. Wiesz jaki ruch generuje taki serwis :)

Ale co tam, moge w to wejsc :P, mam wszystko co potrzeba, domene, serwer, system CMS :)

KulMen
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

KulMen, sprawa techniczna to akurat juz moje zmartwienie, juz ja sie postaram aby znalesc cos - co zaspokoji potrzeby serwisu. I wiem, jaki ruch może generować taki serwis ;)
Serwis zasponsoruję z własnej kieszeni. W czasie jego działalności, byłbym za tym, aby pojawiły się jedna-dwie góra reklamy, aby serwis zarobił na swój serwer.

Jeśli chcesz, napisz maila, bo w taki sposób później będę się kontaktował z chętnymi. :)
Pozdrawiam.
reeee
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

b dobry pomysł.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz »

Też wydaje mi się, że to całkiem niezły pomysł, ale trudny w zrealizowaniu.
Łukasz
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

niekoniecznie trudny. poza osobistym zaangażowaniem wystarczy wklepać swego maila w kilka lokalnych serwisów podających czasem info o naszym mieście i już masz pokaźną stertę informacji(kilka razy najpierw czytałem info gdzie indziej a potem na lubin.pl). pozostaje się przez to przebić, mieć jeszcze kilka swoich źródeł informacji, no i czas, sporo czasu. i można zaczynać.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Być może, podkreślam być może serwis dla wszystkich będzie już dostępny od 1 Września. Ale mogę powiedzieć, że na pewno, będzie on dostępny w pierwszej połowie Września.
Do samego ~czwartku będą trwały testy, konfiguracja systemu i interfejsu użytkownika.
Później, już uzupełnianie informacjami.

To tak z informacji technicnzych.

Nadal zapraszam do kontaktu osoby które:

- mają pomysły/chcą opublikować/napisać artykuł(y)
- posiadają i chcą udostępnić materiały multimedialne (zdjęcia/klipy viedo) dot. oczywiście Lubina i okolic
- oraz osoby które mają pomysły i chęci do tworzenia

kontakt (/małpka\) elubin.pl
reeee
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: Łukasz »

Nie spodziwałem się, że nastąpi to tak szybko, ale jeśli ktoś bardzo chce to się uda.
Łukasz
Zablokowany

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM