Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Nauka gry na gitarze.

Post autor: pogo »

Chciałam się dowiedzieć, czy może macie jakieś namiary na prywatne lekcje gry na gitarze?! Wiem o MDKu, szkole muzycznej...ale jest coś jeszcze? Jakieś typowo prywatne nauki?! :?:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Ja moglbym pomoc.
Tak calkowicie dla poczatkujacych, budowa gitary, strojenie, podstawowe skale, akordy, riffy, hammer on, pull off itede.
Jak cos, to zapraszam na gg :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pogo »

ehhh dzięki, ale chodzi mi raczej o profesjonalistę :( więc sorry, ale nie skorzystam. A nie masz namiarów na kogoś, kto udziela takich lekcji 'zawodowo'?!
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Zalezy kto jest dla Ciebie profesjonalista :]
pogo pisze:A nie masz namiarów na kogoś, kto udziela takich lekcji 'zawodowo'?!
Mikołaj Rybacki
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Felix »

Chciałam się dowiedzieć, czy może macie jakieś namiary na prywatne lekcje gry na gitarze?! Wiem o MDKu, szkole muzycznej...ale jest coś jeszcze? Jakieś typowo prywatne nauki?!
Póki co polecam granie na samouka, bo wszędzie jest pełno "profesjonalistów", którzy żerują na Twoich pieniądzach "przedłużając" naukę, np. na kolejnych lekcjach uczyłby Cię jednego akordu, a ich jest całkiem spora liczba :). Jak narazie polecam korzystanie z tabulatury gitarowej, skombinuj sobie program Guitar Pro, później wejdź na stronę http://www.gprotab.net/ - tam znajdziesz masę ćwiczeń, które odczytasz za pomocą wymienionego wcześniej programu :). Ponadto na stronce możesz znaleźć naprawde sporą liczbę piosenek, na czym też można poćwiczyć wybrane riffy. Pozdrawiam
"I've come to realize
Every little glimpse, you fade
I was told that I could fly
When least expected, cloud connected"
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: martucha »

A jakie są namiary na Mikołaja Rybackiego?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Oldsa »

A jak jest w MDKu ? Ktoś z Was chodzi? Bo też chętnie bym zaczął naukę gry na gitarze. Zastanawiam się nad kupnem czegoś taniego... Czytałem że Yamaha c30 na poczatek jest dobra, to prawda? Tutaj https://muzyczny.pl/113040_Yamaha-C-30- ... yczna.html mają ją za prawie 4 stówki. Na OLX znalazłem najtańszą 100% sprawną za 270 http://olx.pl/oferta/yamaha-c-30-m-gita ... cc9b83f6c3 Zawsze to dobra stówa w kieszeni, a Wy jak sądzicie - lepiej nie żałować kasy i kupić nową czy moze być używana?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Gitara to naprawdę piękny instrument. Mogę słuchać ale z grą gorzej. Wujek mnie uczył.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM