Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
opieka nad psem

Post autor: takasobie »

szukam opiekunki/opiekuna dla mojego psa na jeden dzien (komunia)
od rana do wieczora
pies do kolan (foksterier), nie agresywny, lubiacy sie bawic, bezkonfliktów w stosunku do innych zwierzat
przylesie
Aga
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: PoLa »

z chęcią sie zajmę twoim zwierzakiem... uwielbiam te psy. :) jeśli to nadal aktualne napisz na maila paulina_k6@op.pl albo na gg 4211250
"Dopomóż dzisiaj odchodzącym chwilom, by jutro były warte wspomnień."
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Ogólnie ja także od jakiegoś czasu u siebie w domu już posiadam psa i chcę jeszcze powiedzieć, że całkiem ważną sprawą jest to aby mieć wiedzę jak usunąć jego zapach np. z dywanu. W każdym razie bardzo fajnie o tym napisano w https://www.newtv.com.pl/artykul/10958, ... ich-pralni i jestem przekonany, że dobrze znać te kwestie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: davidp45 »

Polecam
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: klejnot56 »

Pamiętajcie ze opieka nad psem to tez dbanie o jego zdrowie. My w tym roku kupiliśmy taki preparat Fiprex duo. Masakra z tym dziadostwem więc trzeba dbac o psa
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: darcy »

No gdyby ktoś z was szukał szelek, albo innych tego rodzaju akcesoriów dla psiaków, to polecam sklep Kiss the dog
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Tobiasz88 »

Ubranka dla psa mają wiele zastosowań i mogą pełnić różne funkcje. Mogą chronić psa przed warunkami atmosferycznymi, zapewnić bezpieczeństwo podczas spacerów nocą, ochronić przed insektami i szkodnikami, wpływać pozytywnie na samopoczucie, chronić przed zanieczyszczeniami oraz być elementem stylizacji i wyrażania stylu psa. Na tej stronie możecie zobaczyć wybrany asortyment premium: https://poshpaws.pl/kategoria-produktu/ubranka-dla-psa/
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: norefka »

Szukasz sposobu, aby psiak był zdrowy i szczęśliwy? No to Olej CBD Hempets jest idealnym rozwiązaniem! Ten w 100% naturalny olej pomaga zmniejszyć ból, stany zapalne i niepokój, a także zapobiega chorobom, takim jak rak i alergie.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM