http://coma.art.pl
Początkujący

Coma? Jest na liscie rezerwowej
Do konca pazdziernika koncerty juz zostaly dopiete
zawsze jednak zostaje miejsce na atrakcyjne aczkolwiek niespodziewane koncerty
takie jak Haydamaky, CKOD, Hunter
Niemniej jednak sadzac po frekwencji na CKOD mlodziez lubinska
nie jest zainteresowana takim rodzajem muzyki
Pozdrawiam
Do konca pazdziernika koncerty juz zostaly dopiete
zawsze jednak zostaje miejsce na atrakcyjne aczkolwiek niespodziewane koncerty
takie jak Haydamaky, CKOD, Hunter
Niemniej jednak sadzac po frekwencji na CKOD mlodziez lubinska
Pozdrawiam
Osobiście myślę (i chyba nie ja jedyny), że COMA to zespól warty posłuchania i z pewnością (tak jak kiedyś w C'est la vie) publiczność dopisze na ich koncercie.
Stały bywalec

Weteran

Coma gra całkiem inną muzyke niż CKOD i wcale się nie dziwię, że frekwencja była niska.Marek Zawadka pisze: Niemniej jednak sadzac po frekwencji na CKOD mlodziez lubinska
Myślę, że to dobry pomysł zaprosić chłopaków do Lubina, koncert 27.11.04r. był świetny, a teraz grają jeszcze lepiej! =) Napewno przyszło by dużo osób, bo ludziska nawet do Wrocławia na Comę jeżdzą :]
pozdrawiam
Początkujący

Takie same argumenty pojawiały się przed zaproszeniem CKOD.
Całe szczescie ze koncert byl tani, wiec jakos to poszlo
Natomiast co do frekwencji - nie rozumiem stwierdzenia "wiedzialem ze tak bedzie'
i ze Come sluchaja i jezdza do Wrocka
Czy to ze z Lubina jezdza do wrocka na zuzel oznacza ze w Lubinie uzbieraloby sie kibicow na lige?
Mowiac ze wstydem nie znam badan opinii co sie slucha w Lubinie,
Ale tez jestem pewien ze i tych badan nie ma
Sa rozne propozycje, rozne grupy nacisku, raptem wynika z forum ze 5 osob by przyszlo, a ogladniec tego topicu jest 50?
Zaskakujące jest ze nikt nie pisał o tym ze chce Smietane i Karolaka
i okaze sie ze przyjdzie caly komplet.
My wsluchujemy sie w opinie ludzi co chca ogladac. Z ankiety wypelnianej w Muzie wyszlo
ze ok 80% chce ogladac Virgin&Dode a 19% Kult.
Oba zespoly beda na Dniach Lubina.
A My dalej bedziemy grali muzyke klubowa i niszowa. Coma bedzie - ale na pewno nie do konca pazdziernika
Całe szczescie ze koncert byl tani, wiec jakos to poszlo
Natomiast co do frekwencji - nie rozumiem stwierdzenia "wiedzialem ze tak bedzie'
i ze Come sluchaja i jezdza do Wrocka
Czy to ze z Lubina jezdza do wrocka na zuzel oznacza ze w Lubinie uzbieraloby sie kibicow na lige?
Mowiac ze wstydem nie znam badan opinii co sie slucha w Lubinie,
Ale tez jestem pewien ze i tych badan nie ma
Sa rozne propozycje, rozne grupy nacisku, raptem wynika z forum ze 5 osob by przyszlo, a ogladniec tego topicu jest 50?
Zaskakujące jest ze nikt nie pisał o tym ze chce Smietane i Karolaka
i okaze sie ze przyjdzie caly komplet.
My wsluchujemy sie w opinie ludzi co chca ogladac. Z ankiety wypelnianej w Muzie wyszlo
ze ok 80% chce ogladac Virgin&Dode a 19% Kult.
Oba zespoly beda na Dniach Lubina.
A My dalej bedziemy grali muzyke klubowa i niszowa. Coma bedzie - ale na pewno nie do konca pazdziernika
Bywalec

Koncert Ckod był swietny-pubplicznosc nie dopisala. Mimo wszystko zagrali świetnie. Jedynie co mnie polozylo na kolana to akustyka. To co sie dzialo na poczatku koncertu to jest nimozliwe. nIe wierzylem ze jestem w muzie. Po kilku piosenkach zrobilo sie lepiej. KOncert był Genialny!!!! A Na come chetnie bym poszedł jak by cena byla przyzwoita.
W wroclawiu slyszalem ze CKOD zagralo za 10zl.
W wroclawiu slyszalem ze CKOD zagralo za 10zl.
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Weteran

80% chce ogladac Virgin&Dode ... ale wstyd
co do Comy to pewnie byloby przemilo, ale czy publika by dopisala?
kidpunkow tu nie brakuje, choc coma to nie znowu teren dla nich konkretnie.
Coma w wakacje ... loo to by bylo lux ;]
ale, z ta Doda/Virgin .... chyba sie upije do nieprzytomnosci zeby zapomniec
co do Comy to pewnie byloby przemilo, ale czy publika by dopisala?
kidpunkow tu nie brakuje, choc coma to nie znowu teren dla nich konkretnie.
Coma w wakacje ... loo to by bylo lux ;]
ale, z ta Doda/Virgin .... chyba sie upije do nieprzytomnosci zeby zapomniec
Nowy(a) na forum

Początkujący

Pojecie "ja mysle" jest dobrym pojeciem z kategorii chciejstwa
Mowienie ze ludzie sluchaja tez jest dobrym pojeciem bowiem ludzie sluchaja takze CKOD i Kultu
Ja myslalem ze na CKOD przyjda ludzie a nie przyszli a podobniez sluchaja
Dyrektor MOK-u w Glogowie myslal ze na Kult przyjda ludzie a nie przyszli a podobniez sluchaja
Mozna ciagnac w nieskonczonosc
W kazdym badz razie
do Dni Lubina czyli do czerwca w Muzie wystapia
Tymoteusz - w kosciele
Tymon Tymanski - w Muzie
Smietana i Karolak plus zespol WuHa w Muzie
Hunter w Muzie
John Porter - w Muzie - o ile koncert dojdzie do skutku
Agresiva69 w Muzie
plus Lubin na Zywo - edycja II na terenach wzgorza
A Vader? Wyslano do Vader nasze mozliwosci techniczne i cisza ze strony Vadera.
Zagraja bedzie dobrze. Nie zagraja. Zagra ktos inny. Bo z Vaderem moze byc tak jak z
piosenkami Jacka Kaczmarskiego. Kazdy niby ten tego ze hoho zna, slucha
a jak koncert to okazuje sie ze poza Murami nie teges nic i do tego isc na takie nudy:)
A z Vaderem moze byc podobnie. Bo jak zakontraktujemy to na forum bedzie foch: Ze w Muzie:) ze szklo na scianach:P, ze ochroniarze, ze ploty, ze piwo w plastikach:D, ze nie wypuszczaja na zewnatrz, ze tak naprawde malo kto tej muzyki w Lubinie slucha
Bo NIKT w ankiecie nie napisal ze chce koncert Vadera.
Powtorze sie (tylko zeby kolega Marian sie nie zapil ze wstydu w Toruniu) 80% chce Dode do spiewania a 19% Kult. I najlepiej zeby nie placic za bilety
I jeszcze jedna uwaga. Na 10 koncertow granych we Wroclawiu i w Lubinie, w 8 przypadkach to my mamy nizsze ceny.
Mowienie ze ludzie sluchaja tez jest dobrym pojeciem bowiem ludzie sluchaja takze CKOD i Kultu
Ja myslalem ze na CKOD przyjda ludzie a nie przyszli a podobniez sluchaja
Dyrektor MOK-u w Glogowie myslal ze na Kult przyjda ludzie a nie przyszli a podobniez sluchaja
Mozna ciagnac w nieskonczonosc
W kazdym badz razie
do Dni Lubina czyli do czerwca w Muzie wystapia
Tymoteusz - w kosciele
Tymon Tymanski - w Muzie
Smietana i Karolak plus zespol WuHa w Muzie
Hunter w Muzie
John Porter - w Muzie - o ile koncert dojdzie do skutku
Agresiva69 w Muzie
plus Lubin na Zywo - edycja II na terenach wzgorza
A Vader? Wyslano do Vader nasze mozliwosci techniczne i cisza ze strony Vadera.
Zagraja bedzie dobrze. Nie zagraja. Zagra ktos inny. Bo z Vaderem moze byc tak jak z
piosenkami Jacka Kaczmarskiego. Kazdy niby ten tego ze hoho zna, slucha
a jak koncert to okazuje sie ze poza Murami nie teges nic i do tego isc na takie nudy:)
A z Vaderem moze byc podobnie. Bo jak zakontraktujemy to na forum bedzie foch: Ze w Muzie:) ze szklo na scianach:P, ze ochroniarze, ze ploty, ze piwo w plastikach:D, ze nie wypuszczaja na zewnatrz, ze tak naprawde malo kto tej muzyki w Lubinie slucha
Bo NIKT w ankiecie nie napisal ze chce koncert Vadera.
Powtorze sie (tylko zeby kolega Marian sie nie zapil ze wstydu w Toruniu) 80% chce Dode do spiewania a 19% Kult. I najlepiej zeby nie placic za bilety
I jeszcze jedna uwaga. Na 10 koncertow granych we Wroclawiu i w Lubinie, w 8 przypadkach to my mamy nizsze ceny.
Bywalec

Coz - przyznam otwarcie ze chcialem w tym roku powtorzyc koncert Comy - ale na pub taki jak C'est la vie, czy Ave Cezar to juz nie ta polka finansowa. Przez rok wymagania finansowe zespolu wzrosly niestety czterokrotnie. A czy do pubu przyszloby 4 razy wiecej osob, badz zaplaciliby oni 4 razy wiecej? Watpie. Dlatego przynajmniej ja ten zespol odpuscilem, mimo i owszem - sympatii. Ciesze sie natomiast z reggaeowego koncertu, z Kultu, z wielu, wielu innych bo naprawde w Lubinie sporo sie dzieje.
Pozdrawiam
Ps.
Panie Marku! A ja dalej czekam na kontakt
Pozdrawiam
Ps.
Panie Marku! A ja dalej czekam na kontakt

Maniak

Nowy(a) na forum

Jak dla mnie ceny to akurat najmniejszy problem(ale zapewne tylko dla mnie). A za Vadera była bym w stanie dać dużo, bo to naprawde świetny zespół (to mówię ja - ta która nie lubi death metalu
). Rzeczywiscie, bardzo możliwe, że publika by nie dopisała, bo w naszym mieście mało ludzi słucha takiej muzyki - większośc woli rege i punk rock - ale, jeśli by sie uprzeć, to mozna miec jeszcze nadzieję na publikę z innych miast. Głogów, a może nawet Wrocław.
No, ale skoro Vader nie chce grac - to nie. Trudno. Przezyjemy
. Chociaz i tak myslę, że muza nie nadaje sie na death metalowe koncerty.
Kult ma byc na Dniach Lubina - to dobrze. A Doda - niech sobie gra. Nikt jej nie zabroni. Na festynach i tak ludziom wszystko jedno bo to za darmo itp. A, że większośc ją chciała, cóż, jakieś coś zabawnego tez by sie przydało
A tak właściwie to ja nie wiem o co mi jeszcze chodzi:D. W końcu mam tego swojego Huntera i to jeszcze na miejscu, w Lubinie, więc powinnam sie cieszyc
BTW: Mam nadzieje, że będzie jakieś spotkanie z fanami w Empiku na przykład
Pozdrawiam
No, ale skoro Vader nie chce grac - to nie. Trudno. Przezyjemy
Kult ma byc na Dniach Lubina - to dobrze. A Doda - niech sobie gra. Nikt jej nie zabroni. Na festynach i tak ludziom wszystko jedno bo to za darmo itp. A, że większośc ją chciała, cóż, jakieś coś zabawnego tez by sie przydało
A tak właściwie to ja nie wiem o co mi jeszcze chodzi:D. W końcu mam tego swojego Huntera i to jeszcze na miejscu, w Lubinie, więc powinnam sie cieszyc
Pozdrawiam
Die, die die my darling!

Stały bywalec

Bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość