Stały bywalec

Witam!
Byłem dzisiaj na filmie "Ja wam pokażę" i stwierdzam, że w dużej sali (ale być może w małej też) jest za głośno. Przejawia sie to naciskiem na odgłosy a nie dialogi. Myślę, że kilka decybeli w dół i problemu nie będzie.
Byłem dzisiaj na filmie "Ja wam pokażę" i stwierdzam, że w dużej sali (ale być może w małej też) jest za głośno. Przejawia sie to naciskiem na odgłosy a nie dialogi. Myślę, że kilka decybeli w dół i problemu nie będzie.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Ja miałem wręcz odwrotne wrażenie na "Tylko mnie kochaj", było wręcz za cicho chociaż później dało się przyzwyczaić
- Duża sala.
Problem leży w tym, że dźwięk na małej sali można regulować, a na dużej nie za bardzo i zależy to od ustawienia poziomu głosu na nośniku.Piotruś pisze:Witam!
Kłania się język polski. Stwierdzam....(ale być może...) Bełkot. Prawda!!!Piotruś pisze: i stwierdzam, że w dużej sali (ale być może w małej też) jest za głośno.
.
Nie wiesz. Nie byłeś, ale być może. Typowe. Zdanie może brzmieć:
Stwierdzam, Zygmunt (znam Zygmunta) (ale być może i Zuzanna też) jest złodziejem
Zuzanna powinna obić Ci mordę albo wysłać na korki z polskiego i logiki.
Stały bywalec

Film słaby no i trzaski i inne "efekty" nie do zneisienia.JasioJasio pisze:Fakt, wg mnie też jest za głośno. Największa jednak szkoda, że film po prostu słaby był...
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Maniak

JasioJasio,
a dźwięk na małej był oki.
popieram - byłem ostatnio na 'opowieściach z narni' i mało mnie szlag nie trafił na dochodzące do mnie odgłosy nieopodal żrącego (no inaczej nie da się tego nazwać) kukurydzę. inną sprawą jest to że powinno się nasze społeczeństwo wstydzić takich egzemplarzy którzy dodatkowo zostawiają syf po sobie.Swoja drogą, to jak tak dalej pójdzie będę domagał się ustanowienia seansów, na których nie wolno jeść.
a dźwięk na małej był oki.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Ja uważam, że duża sala i tak już jest stracona - słaby dźwięk, słaba klima i taka duża... niech tam sobie jedzą tę kukurydzę i niech świnią, ale mała sala ze świetnym dźwiękiem i dobrą widocznością (jest tak wąska, że nawet siedząc z boku nie odczuwa się tego) powinna być chroniona przed pożeraczami kukurydzy. Nie wierzę, że przez te dwie godziny nie można wytrzymać z "głodu". Dlatego apel do Dyrektora Muzy - W SALI KAMERALNEJ MOŻNA ŻUĆ JEDYNIE GUMĘ! Pozdrawiam dzielną załogę Muzy!
Maniak

tomi, niektorzy chodza na film a niektorzy do kina...
Maniak

Nowy(a) na forum

Na małej sali jest fajnie. Dżwiek jest zaczepisty i nie można sie do niczego przyczepić. Efekty są akuratne i dobrze dopasowane. Raz nawet (chyba ja na filmie tłukła sie szyba) tak sie przestraszyłam że aż podskoczyłam. Nie no efekty są i nie ma sie do czego przyczepić. Co do dużej... No cóz jak nie ma innego kina to nie można zazbytnio narzekac na to co jest.
Even tough I've be sacrificed
You won't try for me not now
Though I die to know you love me
I'm all along
Isn't someone missing me?
You won't try for me not now
Though I die to know you love me
I'm all along
Isn't someone missing me?
Informacje
0 użytkowników » 1 gość