Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
GNR FOREVER!

Post autor: Jogi »

"Axl Rose nie wyklucza, że Guns N' Roses powrócą do grania w starym składzie. "Nie rozmawiałem ze Slashem od 10 lat" - mówi wokalista. "Kocham faceta. Zawsze chciałem, żeby wszyscy wiedzieli, jakim świetnym jest kolesiem. Za każdym razem kiedy zbliżają się festiwale, pojawiają się plotki o naszej reaktywacji."

Moim zdaniem GNR nie powinno juz sie reaktywowac. Skonczy sie to podobnie jak w Metallice( niepowinienem porowywac, bo to dwie rozne sytuacje). Poza tym watpie by Slash i reszta tak po prostu zrezygnowali z Velvet Revolver.Chociaz nie ukrywam ze bylbym ciekawy nowej ich tworczosc. Niestety niewierze w ta plote. Axl juz dano stracil swoj dawny glos. Z tego co slyszalem jest bardziej zainteresowany techno.

"Owiany mitami krążek "Chinese Democracy" dotąd nie ujrzał światła dziennego, ale jak zapewnia twórca dzieło trafi do sklepów w tym roku."

Ta plyta miala ukazac sie juz hohohoh. Niby w sylwestra. Ludzie zamawiali plyty kilka dni przed sylwestrem. Z tego co wiem plyty nadal nie ma a ludzie pewnie zostali oszukani.

Co o tym myslicie?To jest mozliwe?Czy warto?
Obrazek
Obrazek
Obrazek
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Wielkie zespoły zaczynały się i kończyły, czas G'N'R przeminął, Axl niech sie lepiej zajmie swoimi problemami prawnymi :]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: djpluki »

NIe wierze, zeby wrocili... I w sumie nie wiem czy chce... Lepiej, zeby G'n'R zostalo takie, jakim je teraz pamietamy...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Veeroos »

Za pisanie nazwy Guns N' Roses jako G'n'R oberwało by się komuś od prawdziwych fanów ;D Sam nie wiem, chyba też nie chcę powrotu Guns'ów, to już nie będzie to samo, Axl stracił głos (słyszeliście ostatnie live bootlegi?), lepiej niech da sobie spokój.

PS. A Chinese Democracy przypomina mi akcję z grą Duke Nukem Forever, gracze wiedzą, o co chodzi ;]
Obrazek

Front Wyzwoleńczy im. ProTrackera WALCZY!
"Death to General MIDI" - Necros/FM
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Mychalyna »

chyba tylko jeden kawałek G'n'R :P mi się podobał a jego tytuł brzmi dont cry :P
no jakoś mi się to rzuciło na ucho kiedyś i nawet wpadło :)
ale zespół jako-taki jest.... no i jak to napisać żeby nie urazić fanów? hm lepiej nic nie pisać :P hehe
może tak
veeroos napisał że : nie chcę powrotu Guns'ów, to już nie będzie to samo (...)

zgadzam się, ale czy może być gorzej? XD hehe
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM