Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Ferie zimowe w MDK

Post autor: mdk lubin »

W okresie ferii zimowych ( w dniach od 16 do 27 stycznia) Młodzieżowy Dom Kultury w Lubinie organizuje „Ferie z MDK” .
W godzinach od 9.00 do 14.00 w dni powszednie odbywać się będą różnorodne zajęcia, które pozwolą dzieciom w przyjemny sposób spędzić czas wolny od zajęć szkolnych.
W programie m. in. wyjścia na kręgielnię , spektakle teatralne, warsztaty artystyczne, zajęcia plastyczne, informatyczne, teatralne, quizy oraz wiele innych atrakcji.
Zapraszamy dzieci w wieku od 7 do 12 lat.
Odpłatność za tydzień – 40 zł. ( koszt poczęstunku, nagród w konkursach, biletów wstępu do kina, na kręgielnię itp.)
Zapisy w sekretariacie MDK ul. KEN 6a (boczna ul. Legnickiej, były internat Zespołu Szkół Górniczych); tel. 076/8478664 (codziennie do 15.30, poniedziałek, czwartek do 17.00).
Ilość miejsc ograniczona !!!
MDK
ul. KEN6a
59-300 Lubin
tel. 076/8478664
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Tak naprawdę okres ferii jest również po to aby nasze dzieci mogły w bardzo fajny sposób sobie wypocząć i ja jestem zdania, że te kwestie są bardzo ważne. Muszę przyznać, że sam nawet niedawno czytałem na stronie https://www.bezpiecznedziecko.eu/obozy- ... najlepiej/ o tym gdzie najlepiej właśnie maluchy wysłać na obóz zimowy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: sebastian.quitz »

Nie mam planów na ferię.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

W sumie gdy nadal jesteśmy w tematyce ferii to ja chcę powiedzieć, że bardzo ważną sprawą jest to aby mieć wiedzę jakie są warte uwagi obozy zimowe bez nart w 2023 roku. Bardzo dobrze właśnie o tym wspomniano w https://wiesci.com.pl/2023/01/obozy-zim ... ze-oferty/ więc ja także polecam wam czytanie takich materiałów.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM