Regulamin forum
Tworzysz? Projektujesz? Tutaj możesz pokazać co stworzyłeś i poczekać na ocene forumowiczów.
Nowy(a) na forum

Zdjecie wykonane w Bieszczadach podczas wschodu słońca :]
[zdjecie]Wetlina
[zdjecie]Wetlina
Weteran

Ghoost atakuje ;]
[+] za miejsce (bieszczady sa naprawde piekne)
niestety mam pare swoich osobistych uwag:
[-] za te odbicia slona w centrum kadru ... mi to osobiscie troche niepasuje ... ale kwestia gustu
[-] za nienajlepiej dobrana ramke
To chyba tyle. Ale zdjecie jest dobre, a krajobraz naprawde piekny.
Pozdrawiam.
[+] za miejsce (bieszczady sa naprawde piekne)
niestety mam pare swoich osobistych uwag:
[-] za te odbicia slona w centrum kadru ... mi to osobiscie troche niepasuje ... ale kwestia gustu
[-] za nienajlepiej dobrana ramke
To chyba tyle. Ale zdjecie jest dobre, a krajobraz naprawde piekny.
Pozdrawiam.
Nowy(a) na forum

Weteran

;] btw. sorki za offtopic : ghoost luknij http://lubin.conect.pl/wystawa.txt
Nowy(a) na forum

Początkujący

a ja se wlazłem na wieżę o 3 rano i patrzę i oczom nie wierzę a klasztor w Lubiążu jak na dłoni i świeci i błyszczy w promieniach wschodzącego słonca a obok klasztoru szczyt wieży kościoła serca jezusowego w lubinie a schronisko na śnieżce jeszcze światła pali....i wszysto widać..... a na wilczej skale koło Złotoryji jakiś człowiek dziób do słońca wystawia....A co tam Biwesczady a co tam wetlina tam o tej porze to już szary dzień......
Stały bywalec

Początkujący

na starą wieżę ciśnień..na oś. Polnym.....nie mam skanera co prawda zajmuję się fotografią ale klasyczną....nawet cyfrówki nie mam .....( jeszcze nie czas)....a ni będę si ę chwalił fotami bo podpisalem z wrocławską firmą wydawniczą że nie będę a oni przysłali swojego człowieka i porobiliśmy nastrojowe foty wielkoformatowym aparatem jedna jest tak ...super jak niebo jest w radosnych barankach w miescię jeszcze leży mgiełka i z tej mgły wyłaniają się wieże kościołów i nad horyzontem jeden stopień kątowy w lewo jakby w powietrzu wisi klasztor w Lubiążu....ale tak naprawdę kogo to obchodzi może będą niedługo widokówki z tymi i nie tylko z tymi fotami.....taki widoczek możesz se też zrobić jak nie boisz się wejśc na wieżę tylko upoluj pogodę....ja jestem do dyspozycji...
Stały bywalec

I każdy może tam sobie wejść kiedy chce? Nie jest zamknięta??ireneusz pisze:na starą wieżę ciśnień..na oś. Polnym.....nie mam skanera co prawda zajmuję się fotografią ale klasyczną....nawet cyfrówki nie mam .....( jeszcze nie czas)....a ni będę si ę chwalił fotami bo podpisalem z wrocławską firmą wydawniczą że nie będę a oni przysłali swojego człowieka i porobiliśmy nastrojowe foty wielkoformatowym aparatem jedna jest tak ...super jak niebo jest w radosnych barankach w miescię jeszcze leży mgiełka i z tej mgły wyłaniają się wieże kościołów i nad horyzontem jeden stopień kątowy w lewo jakby w powietrzu wisi klasztor w Lubiążu....ale tak naprawdę kogo to obchodzi może będą niedługo widokówki z tymi i nie tylko z tymi fotami.....taki widoczek możesz se też zrobić jak nie boisz się wejśc na wieżę tylko upoluj pogodę....ja jestem do dyspozycji...
Początkujący

a foty starej wieży ciśnień jak nie ma na stronach lubińskich tak niema a przecież jest to jak najbardziej zarejestrowany zabytek a ile tych zabytków mamy?? siedem ? ...osiem? a dałem foty z dokładną ikonografią Pani Joannie Kani z wydziału Promocji miasta Lubina....ale taki bolek jak ja to se może dawać.....
[ Dodano: Czw Sie 04, 2005 19:52 ]
a jest otwarta.....na oścież....tylko odważnych nie ma co by weszli...
[ Dodano: Czw Sie 04, 2005 19:52 ]
a jest otwarta.....na oścież....tylko odważnych nie ma co by weszli...
Początkujący

Informacje
0 użytkowników » 1 gość