W Święto Niepodległości na ulicy Niepodległości nie wisiały flagi narodowe SKANDAL
Stały bywalec

Maniak

Weteran

Stały bywalec

Stały bywalec

Stały bywalec

Grecy byli niepodlegli ponad 13 razy dluzej i wcale tak nie wzdychaja, mickiewiczuja, slowaczuja itepe.
Poza tym wojna to taki motorek do trozwoju nauk scislych. Konserwy, lodowki, transplantacje, areozole, silniki odrzutowe to wszystko dzieci 1 wojny swiatowej. Wyobrazasz sobie bez nich zycie?
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 21:25 ]
Pzdr.
Poza tym wojna to taki motorek do trozwoju nauk scislych. Konserwy, lodowki, transplantacje, areozole, silniki odrzutowe to wszystko dzieci 1 wojny swiatowej. Wyobrazasz sobie bez nich zycie?
[ Dodano: Sob Lis 19, 2005 21:25 ]
Powstancy zdaje sie ze polegli cos wczesniej i nic nie dalo powstanie listopadowe, ani stycznowie. Co lepsze Polacy walczyli ze soba na wszystkich frontach pierwszej wojny swiatowej, bo nawet wlasnej armi w zasadzie nie mieli. Nic wznioslego.Auch pisze:SakisZasługi powstańców listopadowych i styczniowych nie poszły na marne. Dzięki ich trudom, a także tych w których sercach przetrwała Polskość dziś możesz żyć tu - w Polsce i mówić tym językiem.
...i za to Cie podziwiam ; ).Nie wiem jak ty, ale ja jestem dumny.
Pzdr.
Informacje
0 użytkowników » 2 gości