Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Ugoda kupców z prezydentem

Post autor: KUPIEC »

OGŁOSZENIE

KUPCÓW Z TARGOWISKA PRZY UL.KOPERNIKA W LUBINIE

- W ZWIĄZKU Z PRZEDŁOŻENIEM PRZEZ PREZYDENTA MIASTA LUBINA OFERTY PRZENIESIENIA TARGOWISKA MIEJSKIEGO NA ULICĘ ŁUKASIEWICZA INFORMUJEMY, IŻ KUPCY SĄ GOTOWI ROZWAŻYĆ TĄ PROPOZYCJĘ POD WARUNKIEM :
- WYNEGOCJOWANY SPOSÓB MODERNIZACJI TARGOWISKA
NA ULICY ŁUKASIEWICZA ZOSTANIE PRZEDSTAWIONY W
FORMIE PISEMNEJ I PODPISANY PRZEZ PANA PREZYDENTA,
ORAZ ZATWIRDZONY PRZEZ RADNYCH.

Jeżeli zostanie spełniony ten warunek, a Radni miasta Lubina zatwierdzą tą propozycję uchwalając budżet miasta, w, którym znajdzie się kwota wynegocjowana na modernizację i przygotowanie targowiska, kupcy gwarantują postawienie na targowisku nowych pawilonów, oraz opuszczenie targowiska przy ulicy Kopernika.

JEDNAKŻE, JEŻELI RADNI NASZEGO MIASTA ZABLOKUJĄ FUNDUSZE POTRZEBNE NA MODERNIZACJĘ TARGOWISKA, ALBO ZMIENIĄ WYNEGOCJOWANE WARUNKI MOGĄ SIĘ SPODZIEWAĆ ZMIANY NASZEJ DECYZJI

Z POWAŻANIEM

KUPCY Z TARGOWISKA PRZY UL.KOPERNIKA
KUPIEC
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: gumbas »

Tak trzymac .My klijenci bazarowi napewno was poprzemy. Będziemy pilnie się przyglądać czy władza dotrzymuje słowa .Myślę że .czas najwyższy to robić.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ZuluGula »

To nie są kupcy tylko sprzedawcy i chcą dalej zdzierać z ubogiego społeczenstwa ! pamietacie jak jeszcze nie tak dawno jeden drugiemu cioł opony w samochodzie za obnizenie ceny bananów ??? dla nas konsumentów jedynym i najlepszym rozwiazaniem są hipermarkety na kazdym skrzyzowaniu dróg bo inaczej zginiemy z tymi kapitalistami z Bozej łaski !!
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: rybolek »

ZuluGula pisze:To nie są kupcy tylko sprzedawcy i chcą dalej zdzierać z ubogiego społeczenstwa ! pamietacie jak jeszcze nie tak dawno jeden drugiemu cioł opony w samochodzie za obnizenie ceny bananów ??? dla nas konsumentów jedynym i najlepszym rozwiazaniem są hipermarkety na kazdym skrzyzowaniu dróg bo inaczej zginiemy z tymi kapitalistami z Bozej łaski !!
Może i masz racje... ale nie każdy chce i lubi kupować w hipermarketach, ze względu na świeżość towarów ( mam na myśli mięso, nie banany :P).

pozdR.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Awatar użytkownika
Maniak
Maniak

Post autor: vendro »

Ja miesa na bazarze nigdy nie kupilem i nigdy tam nie kupie...
Nie wiem, kto w ogole kupilby cos z takiego rodzaju zywnosci, patrzac w jakich warunkach jest to sprzedawane... brr...
recruitment agencies recruitlab and recruitment software
reeee
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: August Oktawian »

To jakaś bzdura, żeby z moich pieniędzy finasować takich czy innych kupców. Dwa razy płacić. Raz przez podatki, a potem kupując towary. Poza tym ja nie chodzę na bazar, to dlaczego z moich pieniędzy (podatków) finasować ich obiekty.
August Oktawian
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: gumbas »

Au.Ok.
1.nie chodzisz na bazar,to jakim cudem 2 razy płacisz
2.ok.1000 ludzi się z tego utrzymuje,lepiej lub gorzej
3.zostaw ich samym sobie i zadowolony czytaj póżniej statystyki bezrobotnych
4.ten nowy bazar na Łukasiewicza można odpicować i sam tam będziesz chodził z przyjemnością
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

August Oktawian,
To jakaś bzdura, żeby z moich pieniędzy finasować takich czy innych kupców. Dwa razy płacić. Raz przez podatki, a potem kupując towary. Poza tym ja nie chodzę na bazar, to dlaczego z moich pieniędzy (podatków) finasować ich obiekty.
w zupełności się zgadzam i pewnie każdy kto kupcem nie jest się zgadza. A każdy kto kupcem jest, powinien się wkońcu dogadać z innymi kolegami po fachu i zrobić pożądny interes. zbudujcie wreszczie tą hale, ładną i funkcjonalną i zarabiajcie do woli ale nie za moje pieniądze
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

dyskusje prosze kontynuowac TUTAJ

za duzo roboty ze scalaniem, nie da sie z trzech tematow utworzyc sensownej calosci.
zamykam.
Zablokowany

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM