Na kogo głosowaliście? Zapraszam do udziału w ankiecie.
I czy jesteś zadowolony(a) z nowo wybranego prezydenta?
Proszę o uzasadnianie swojej wypowiedzi i zapraszam do dyskusji.
I czy jesteś zadowolony(a) z nowo wybranego prezydenta?
Proszę o uzasadnianie swojej wypowiedzi i zapraszam do dyskusji.
Weteran

Zanim zaglosujecie pamietajcie, ze Wasz wybor nie bedzie anonimowy , administrator wie kto glosuje. / to tak dla ostroznych 
a ja .. nie glosowalem, akurat w niedziele bylem miedzy lubinem a toruniuem, za pozno by w lubinie zaglosowac i za pozno w zrobic to w toruniu pobierajac przed tym odpowiedni papierek umozliwiajacy mi glosowanie tam.
// Marian, administrator widzi tylko kto glosowal, ale nie na kogo.
// vendro.
a ja .. nie glosowalem, akurat w niedziele bylem miedzy lubinem a toruniuem, za pozno by w lubinie zaglosowac i za pozno w zrobic to w toruniu pobierajac przed tym odpowiedni papierek umozliwiajacy mi glosowanie tam.
// Marian, administrator widzi tylko kto glosowal, ale nie na kogo.
// vendro.
Stały bywalec

Ja na Borowskiego - wujek oddał mi głos gdyż był niezdecydowany,
PS: Trzeba się przeciwstawiać władzą bo ktoś ich muswi kontrolować
PS: Trzeba się przeciwstawiać władzą bo ktoś ich muswi kontrolować
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak

Maniak

Maniak

no przegiołem, zapowiedzi działań, podoba mi się pomysł wysyłania wszystkich byłych SB-ków (szczególnie w policji) na emeryture, pomysł zwiększenie deficytu pod warunkiem że pójdzie to na naukę i nowe technologie, pomysł likwidacji służbowych telefonów i aut (podobno o 30% - mało, ale na początek może być), tak po krótce. narazie czekam do czwartku i zobacymy, narazie marcinkiewicz ma podobno zabronić na indywidualne wypowiedzi swoim ministrom, mimo wszystko więcej mam nadzieji niż obaw - narazie 
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Informacje
Google [Bot] » 1 gość