Maniak

7 października w klubie pod muzami odbedzie się koncert zespołu FARBEN LEHRE ... więcej informacji na stronie www.ckmuza.pl dział konerty 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Weteran

Maniak

Miasteczko? ;p [sory, odstręcza mnie to :}]
niby liczba ludności ostatnio spada, ale za to rozwijamy się kulturalnie i nasze lubińskie festyny czy koncerty przyciągają ludzi z całej Polski. ;} np. fancluby Iry w czerwcu, nie wspominając o 2 września.. :}
a słyszeliście? Krzysiu Zalewski z Idola też ma być. za miesiąc w Muzie :}
niby liczba ludności ostatnio spada, ale za to rozwijamy się kulturalnie i nasze lubińskie festyny czy koncerty przyciągają ludzi z całej Polski. ;} np. fancluby Iry w czerwcu, nie wspominając o 2 września.. :}
a słyszeliście? Krzysiu Zalewski z Idola też ma być. za miesiąc w Muzie :}
Maniak

powaznie, tak przeczytałam na stronie Zalefa w dziale koncerty kiedyś.
a cóż w tym dziwnego? :} Edit:
sory, zapędziłam się. :p fakt. nie jest napisane, że w Muzie. :} co nie zmienia faktu, że Zalef i tak w Lubinie będzie.. ^^
sory, zapędziłam się. :p fakt. nie jest napisane, że w Muzie. :} co nie zmienia faktu, że Zalef i tak w Lubinie będzie.. ^^
Ostatnio zmieniony 22 wrz 2005, 15:28 przez fikcja, łącznie zmieniany 1 raz.
fikcjaTak grali za polkowicami w Guzicach za free
na muzycznej bani 2005 
.MODEL SMALL .STACK .DATA
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
SHOW DB 'Lubin',0AH,0DH,'$'
.CODE START:
MOV AX,@DATA MOV DS,AX MOV AH, 9 MOV DX, OFFSET SHOW INT 21H MOV AH, 4CH INT 21H
END START
Maniak

ołł meen, koncert miodzik
) w pogu dostałem z glana w kolano, teraz chodzić nie mogę :p ... ogólnie stwierdzam że tego właśnie było mi trzeba
)))))
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Informacje
0 użytkowników » 1 gość