Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
ja tam nie wiem, ale w sumie dlaczego zamknęli dworzec?powiem wam że to jakoś super nie jest. nawet w jakiś wioskach jest a u nas nie ma...to napawrde np mi obiciąża komunikacje bo żeby pojechać tam gdzie chce musze najpeirw do wrocławia...=/
Stały bywalec

Maniak

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Bo:sphere14 pisze:a dlaczego PKP nie chce odnowic tego budynku i znowu puscic pociagow przez Lubinmnie takze ogranicza to w komunikacji szczegolnie jezeli chodzi o wyjazdy czy to na wakaje czy to w ziemie gdzies na narty...wie ktos dlaczego oficjalnie zamknieto PKP
1. Nie ma na to pieniędzy.
2. Linia nie jest ważną trasą pasażerską.
3. Pociągi woziły powietrze.
Nic nie rozwalac!!!!Ten budynek to już prawie zabytek, jeśli już nim nie jest...jak patrzę na widkokówki przedstawiające bryczki przed tym dworcem albo parowozy to az się łezka zakręca...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Początkujący

Nowy(a) na forum

Przez 6 lat dojeżdżałam do Zielonej Góry właśnie pociągiem. I nie wmawiajcie mi że te kilkadziesiąt osób z Lubina, które wsiadały razem ze mną do pociągu były powietrzem. Wielka strata dla Lubina, że zlikwidowano ten rodzj komunikacji .
I tak z ciekawości, czy studenci są zadowoleni z przymusowego transportu PKS-em
I tak z ciekawości, czy studenci są zadowoleni z przymusowego transportu PKS-em
Studenci-nieroby:)
Na powrót PKP raczej nie ma co liczyć. Nie wiem czy się nie powtarzam, ale widziałem kiedyśprogram o ludziach, którzy wyremontowali i zamieszkali w budynku stacji kolejowej. Majstersztyk i do pociągów można się przyzwyczaić podobno.
To co, szukamy inwestora, który chce pomieszkać na naszej stacji?
Na powrót PKP raczej nie ma co liczyć. Nie wiem czy się nie powtarzam, ale widziałem kiedyśprogram o ludziach, którzy wyremontowali i zamieszkali w budynku stacji kolejowej. Majstersztyk i do pociągów można się przyzwyczaić podobno.
To co, szukamy inwestora, który chce pomieszkać na naszej stacji?
Maniak

Maniak

Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość