Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Cześć wam,

Planuję kupnie pojazdu typu quad i obecnie najbardziej zainteresował mnie pojazdu Polaris Sportsman 570 EPS Deluxe Stealth Grey. Proszę o opinię osób, które używały go.

Wizualnie ta wersja wywiera na mnie duże wrażenie, a specyfikacja Polaris Sportsman 570 EPS na stronie https://najlepsze-quady.pl/polaris-spor ... p-417.html wydaje się być solidna. Zanim jednak podejmę ostateczną decyzję i zostawię pieniądze w salonie, chciałbym poznać Wasze zdanie i podpytać osoby którzy na co dzień używają tego quada.

Czy według Was jest to wart polecenia i godny polecenia quad? Jak działa pod względem solidności, komfortu jazdy, mocy oraz kosztów eksploatacji? Czy są jakieś częste problemy albo rzeczy, na które warto być wyczulonym przed zakupem?

Interesuje mnie także, czy w podobnym budżecie są jakieś inne modele, które warto rozważyć. Quad ma mi służyć głównie do wypoczynku (wycieczki do lasu, szutry, czasem lżejsze błoto) oraz do drobnych prac (transport małych ładunków, usuwanie śniegu zimą).

Będę bardzo zobowiązany za każdą opinię i wrażenia z użytkowania. Jeśli wiecie o jakieś słabe punkty Polarisa 570 EPS, na które warto być czujnym przy zakupie. Z góry dziękuję za pomoc!

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM