Regulamin forum
Kto pyta nie błądzi więc pytaj śmiało.
Nowy(a) na forum

słuchajcie admini może para adminie bo chyba tylko ich udajecie ? ale <font color=red>[...]</font> . mam taki problem niemoge się zalogować na swoj dawny login i chsła ja chciałem się zarejstrować to że mejl jest już używany musiałem podać nowy mejl wniosek się taki mi nasuwa /////////////////ze albo wy nie potraficie albo wasza baza danych jest do dupy
nug999
Weteran

hehe ;] a moze poziom Twoim kompetencji spadl znacznie w dol od ost. logowania? jak chcesz prowokowac to dalej pisz swoje wywody ... z pewniscia nikt zyl sobie przez Ciebie nie potnie .
co do logowania ... nie ma innej opcji jak ta, ze mylisz haslo lub login ! nie jestes na tyle inteligentny zeby sie do nas zwrocic indywidulanie ? pokazalbys , ktore to Twoje konto, udowodnil, ze bylo faktycznie Twoje i zaden problem ... recznie zmieniamy Ci haslo. A takim gadaniem to patykiem nikt Cie nie dotknie zeby Ci pomoc ... zenada
co do logowania ... nie ma innej opcji jak ta, ze mylisz haslo lub login ! nie jestes na tyle inteligentny zeby sie do nas zwrocic indywidulanie ? pokazalbys , ktore to Twoje konto, udowodnil, ze bylo faktycznie Twoje i zaden problem ... recznie zmieniamy Ci haslo. A takim gadaniem to patykiem nikt Cie nie dotknie zeby Ci pomoc ... zenada
Informacje
0 użytkowników » 1 gość