interesuje się akustyką , elektroniką - ogólnie dżwiękiem robie jush 3 podejście z forum za pierwszym razem serwer na któym było forum sięskomercjalizowało - za drugim razem padał mysql a teraz wydaje mi się że jest cool . Zapraszam wszystkich Ciekawych tematu do rejestracji . Jeśli chodzi o Fora Akustyczne jest ich parę... a wszystkie mniejwiecej tak samo zmulają grono ludzi -tak zwanych masterów odwiedza co dziennie forumi czajączy ktoś nienapisze fosta takiego samego jak inne... czyli żęby mu coś wyliczyć itp.... u nas na forum postaramy się wytłumaczeć danej osobie jak to obliczyć jeśli jush nieznajdzie danej informacji w obecnych postach . Forum poprostu NA LAJCIe . i to nie do forum zbiegiem okoliczności dochodzą ludzię tylko my staramy sięwyjść ludzią na przeciw zainteresować , zaciekawić przez różne posty . Gorąco Zapraszam !! Audiovision.for.pl
p.s.Mam malutką Iskierkę Nadzieji że możę i moje forum dorówna kiedyś chociaż w drobnej części rozmiarom i gronem ludzi ilu jest na forum.lubin.pl