Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Pozycjonowanie

Post autor: Milosz89 »

Czesć, szukam firmy, która się zaimuje pozycjonowaniem. Mam małą stronę o rolnictwie, kilka produktów na sprzedaż. Firma działa tylko lokalnie na terenie Lubina. Dajcie znać czy znacie jakąs firmę, nie musi być stąd, oby nie zdarła ze mnie kasy :D
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Robert345 »

Cześć napisz do mnie na robert@albertkredyty.pl Podaj adres strony i cel jaki chcesz osiągnąć, wtedy pogadamy o cenie. Jeśli Ci chodzi o sprzedaż na lokalnym rynku a nie w całym kraju, to na pewno "ze skóry Cię nie obedrę" :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Dokładnie jest tak jak piszecie i ja jeszcze chcę dodać, iż niezwykle ważną opcją jest to aby również wiedzieć jak najwięcej co się w branży SEO dzieje. Mi bardzo spodobał się artykuł na stronie https://www.szymonslowik.pl/yandex-ru-w ... ankingowe/ i faktycznie wyciek kodu źródłowego Yandex jest poważnym wydarzeniem.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: klejnot56 »

Ja mam agencję z którą od ponad roku współpracuje i mogę polecić - https://virtualpeople.pl/ Są mega profesjonalni, mają mnóstwo pomysł i przede wszystkim widzę i doświadczenie w temacie.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: cherryl.sweet »

Witajcie! Może tutaj znajdę odpowiedź :) Potrzebuję oprogramowanie do mojego komputera, a konkretnie poszukuję Microsoft Worda oraz antywirusa. Czy ktoś może polecić mi sprawdzone źródło, gdzie mogę kupić te programy? Chciałbym uniknąć pirackiego oprogramowania, dlatego zależy mi na legalnej wersji.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM