Juz wiadomo daczego nie mozna zastac w firmie MPO prezesa. On w tym czasie jest w Złotoryji jako prezes jakiejs spólki komunalnej ! kto na to pozwala , w społce miejskiej dostaje pensje za cały etat a ten jedzie do Złotoryji i tam dostaje pewnie drugie tyle. Po drodze zasiada w radzie nadzorczej w Legnicy ! czyli za caly dzien w aucie i nicnierobienie dostaje ponad dwie solidne wypłaty. a gdzie przepisy które tego zabraniają??? gdzie odpowiednie instytucje ???? Pomijam polityke kumoterstwa ktora prowadzi zatrudniając ludzi, ale moze niech sie zajmie czystościa miejska , niekoniecznie fundując nam jakies smieciarki z nawigacją satelitarna !
Moze niech jego sekretarka wymysli inna formulke- zamiast "pan prezes jest zajety"
MOżna mu wybaczyc jesli na tyle wycwiczy umiejętnosci rajdowe ze bedzie zaraz po Hołowczycu. Tylko błagam , niech juz publicznie sie nie wypowiada
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Nowy(a) na forum

cze zabłąkałem się tu ze złotoryji
hym ile zarabia pan prezes zarządu rpk złotoryja głupiak kubiak ? już pisze
rada nadzorcza lubińskiej spółki inwestycyjnej 6685,50 zl
stosunek pracy 123411,94 zl nie wiem czy to sama złotoryja czy razem z lubinem
najem 5450,00 zl
źródło bip złotoryja http://www.zlotoryja.bip.info.pl/dokume ... dmp=78&r=o
majątek: nieruchomości trochę ponad 400 tys. zl
cóż nasz
burmistrz żurawski szykuje sobie chyba lądowanie w lubinie bo dni tego spadochroniarza i oszusta ( wyłudzenie zasiłku z zus - wyrok, posługiwanie się cudzym nazwiskiem podczas turnieju w japoni w 2002 - niska szkodliwość społeczna czynu
) są złotoryji już policzone 
hym ile zarabia pan prezes zarządu rpk złotoryja głupiak kubiak ? już pisze
rada nadzorcza lubińskiej spółki inwestycyjnej 6685,50 zl
stosunek pracy 123411,94 zl nie wiem czy to sama złotoryja czy razem z lubinem
najem 5450,00 zl
źródło bip złotoryja http://www.zlotoryja.bip.info.pl/dokume ... dmp=78&r=o
majątek: nieruchomości trochę ponad 400 tys. zl
cóż nasz
Informacje
0 użytkowników » 1 gość