Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Internetowe oszustwo.

Post autor: bettyvill »

Witam wszystkich. Czy byliście kiedyś zainteresowani kryptowalutami? Znalazłem jedną stronę, ale podejrzewam, że to oszuści. Czy wiecie jak to stwierdzić? Zaproponuj w komentarzach jakie znasz sposoby.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: nadiafish »

Istnieje kilka sposobów, w które aktywnie włączają się przestępcy. Na przykład liczba portfeli kryptowalutowych, giełd, wymian i innych usług znacznie wzrosła w ciągu ostatnich kilku lat. Oszuści wykorzystują to do zakładania własnych giełd, które nie wymieniają, ale kradną środki. Każdego dnia przestępcy próbują zdobyć zaufanie użytkowników, aby zabrać ich pieniądze. Zanim zrobisz interesy z firmą kryptowalutową, radzę przeczytać jej recenzję na tej stronie www.cryptoscam.info . Po recenzji będziesz miał pewność czy firma jest oszustem czy nie.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: redvelvet »

Postanowiłem "zagrać" na giełdzie. Wydawało mi się, że coś z tego rozumiem. Miałem jednak pecha i trafiłem na kilku oszustów, którzy w ogóle nie zawierali umów, a jedynie rysowali obraz w terminalu klienta. Nie było to dla mnie przyjemne doświadczenie. Na szczęście o tej stronie dowiedziałem się później. Teraz sprawdzam każde targowisko na tej stronie.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM