Facet budzi się w południe na potwornym kacu. Patrzy, na stole cztery schłodzone butelki piwa i list następującej treści: "Kochanie, wypoczywaj. Jakbyś czegoś potrzebował to zadzwoń. Zwolnię się z pracy i przyjadę. Twoja kochająca żona". Facet pyta syna: - Co się wczoraj stało? Nic nie pamiętam. Czyżbym wrócił w nocy z kwiatami albo pierścionkiem? Syn na to: - Przyszedłeś o piątej nad ranem kompletnie pijany, awanturowałeś się, a gdy matka ściągała ci spodnie, powiedziałeś: "Spadaj dziwko, jestem żonaty".
Przychodzi baba z dzieckiem do lekarza, lekarz do niej: - Proszę się rozebrać i położyć. - Ale, panie doktorze! To moje dziecko jest chore! - Jemu już nic nie pomoże, zrobimy drugie.
http://www.kartki.rysunki.pl/kartki/42/17.jpg
Żebrak na ulicy Nowego Jorku modli się głośno: - Panie, daj mi 52 dolary na filiżankę kawy! Przy żebraku przystaje przechodzień i mówi: - Przecież filiżanka kawy kosztuje tylko 2 dolary! - Wiem, ale kawa mnie bardzo podnieca. A dziewczynka kosztuje 50.
Wieczór. Sypialnia. Mąż sięga do szafki, wyjmuje z buteleczki pastylkę viagry i zaczyna ją dzielić na dwie części. - Co Ty robisz? - pyta żona. - Nie możesz wziąć od razu całej? - Kochanie, chciałem cię tylko pocałować.
Pan Fąfara rozwiązując krzyżówkę pyta kumpla: - Dziura u kobiety na "P"? - Pionowo czy poziomo? - Poziomo. - Pisz: pysk.
Mąż obudził się w środku nocy i nagle poczuł ogromną chęć na seks. Próbuje dobierać się do śpiącej obok żony. - Nic z tego - odpycha go małżonka. - Jutro idę do ginekologa, a wiesz, że nie lubię tego robić dzień przed wizytą. Po chwili mąż znowu budzi żonę: - Tylko mi nie mów, że do dentysty też jutro się wybierasz...
Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła. - Gdzie? - W tego... no wie pan... W przyrodzenie. - Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje? - Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została.
Stały bywalec

-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Informacje
0 użytkowników » 1 gość