Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Marian »

ja w lubinie mam NASE radiowke, teraz transfer podniesli i smiga mi jak wracam do domu na 66 kb/s
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
>>> FASTNET <<<
Internet Radiowy !!!
Połączenie przez WI-FI
- Podłączenie tylko 100zł
- Abonament standard 43zł -512KBit
lub standard plus 50zł 1Mbit
- Prędkość miedzy 23-8 odpowiednio
1Mbit i 2Mbit
- Łącze dynamiczne o dużej
przepustowości
- Umowa na czas nie określony
- Dostęp 24h
- Rabaty dla klientów grupowych
- Telefonia VoIP

Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
e-mail : admin@fastnet.lubin.pl
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
net bezprzewodowy

Post autor: hawcio »

muszę się pochwalić że ja mam neta bezprzewodowego z CYBER 3 i jestem zadowolony :) transfer dochodzi do 295 kb/s ale to rzadko zależy czy serwer z którego ściągam jest szybki :) ogólnie polecam tą firmę:) nie mam problemów
Daniel
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ludzik »

Na ustroniu "funkcjonuje" "firma" COMTEL - ostrzegam - omijajcie szerokim lukiem - netu czesciej nie ma niz jest. Tlumaczeniem najczesciej jest "wina dialogu" - a co mnie to interesuje - to oni sa moim dostawca :/. ehhh - szkoda slow. Poza tym na slowa "zrobcie cos z tym wreszcie bo przy takim poziomie uslug to nic tylko rezygnowac" odpowiedz jest prosta i mila - "to prosze rezygnowac". Hmm - profesjonalizm w pelni.
Z tego co widzialem u znajomych to dialog tez ostatnio sie skopal. Chodzi czesto baaaardzo wolno - nie wspominajac o pingach :/. Widzialem tu wypowiedzi na temat NASY. Slyszalem tez ze maja zamiar okablowac cale ustronie IV. Czy to prawda? Mam zamiar sie do nich przeniesc - czy warto ? Z COMTELu rezygnuje na 100%
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

z dialogiem nie ma problemow od listopada, przynajmniej ja nie mialem, chociaz z drugiej strony jak byly to bylo dramatycznise.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: hawcio »

haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A
Daniel
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

przypomne tylko ze taki proceder jest niezgodny z prawem.
Awatar użytkownika
ARO
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ARO »

haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A Jak bym cie dorwal u siebie to bym cie zabil...cioty co kradna ludziom sygnał. To jest nicz innego jak kradzież , tylko cwany jestes bo anonimowy... normalnie zal dupe sciska
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: Veldrin »

kradziesz powiadasz?

w sumie racja.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
fastnet pisze:
Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
e-mail : admin@fastnet.lubin.pl
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl
SZKODA TYLKO ZE NIE ODPISUJA NA EMAILE.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Dale Cooper »

Szkoda, że jest podany numer telefonu, a dana osoba może być na wakacjach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: untrue »

Dale Cooper pisze:Szkoda, że jest podany numer telefonu, a dana osoba może być na wakacjach.
1.szkoda ze pisalem na rozne emaile

2. szkoda ze nie napisali na swojej WWW zeby nie pisac na podane adresy, bo teraz maja wakacje...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: m_krzywy »

hawcio pisze:haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A
Taki z ciebie hax00r... a wiedz ze nie jestes anonimowy ^^ zdradzają cie pakiety które wysylasz i odbierasz, są tropiciele sygnałów, i inny stuff przez który mozesz byc namierzony.

Prędkość takiego połączenia jest beznadziejna i połączenie zrywane bo podszywasz sie pod czyjegos mac'a.

Ale ten typ jest śmieszny jego IP jest zarejestrowane na forum i otwarcie pisze o popełnionych przestępstwach... pathetic.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
a osiedle staszica

Post autor: robokret »

Wprowadziłem się właśnie na osiedle Staszica i poszukuję jakiegoś dostawcy internetu poprzez wifi. W obrębie bloku w którym mieszkam są widoczne sieci o nazwie "default" oraz "3" - ktoś coś wie ??
slayne
slayne

Post autor: slayne »

Co do fastnet to niewiem na czym polegal twoj problem bo ja to zalatwilem odrazu, telefonicznie.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM