Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Weteran

Nowy(a) na forum

>>> FASTNET <<<
Internet Radiowy !!!
Połączenie przez WI-FI
- Podłączenie tylko 100zł
- Abonament standard 43zł -512KBit
lub standard plus 50zł 1Mbit
- Prędkość miedzy 23-8 odpowiednio
1Mbit i 2Mbit
- Łącze dynamiczne o dużej
przepustowości
- Umowa na czas nie określony
- Dostęp 24h
- Rabaty dla klientów grupowych
- Telefonia VoIP
Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
e-mail : admin@fastnet.lubin.pl
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl
Internet Radiowy !!!
Połączenie przez WI-FI
- Podłączenie tylko 100zł
- Abonament standard 43zł -512KBit
lub standard plus 50zł 1Mbit
- Prędkość miedzy 23-8 odpowiednio
1Mbit i 2Mbit
- Łącze dynamiczne o dużej
przepustowości
- Umowa na czas nie określony
- Dostęp 24h
- Rabaty dla klientów grupowych
- Telefonia VoIP
Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl
Nowy(a) na forum

muszę się pochwalić że ja mam neta bezprzewodowego z CYBER 3 i jestem zadowolony
transfer dochodzi do 295 kb/s ale to rzadko zależy czy serwer z którego ściągam jest szybki
ogólnie polecam tą firmę:) nie mam problemów
Daniel
Nowy(a) na forum

Na ustroniu "funkcjonuje" "firma" COMTEL - ostrzegam - omijajcie szerokim lukiem - netu czesciej nie ma niz jest. Tlumaczeniem najczesciej jest "wina dialogu" - a co mnie to interesuje - to oni sa moim dostawca :/. ehhh - szkoda slow. Poza tym na slowa "zrobcie cos z tym wreszcie bo przy takim poziomie uslug to nic tylko rezygnowac" odpowiedz jest prosta i mila - "to prosze rezygnowac". Hmm - profesjonalizm w pelni.
Z tego co widzialem u znajomych to dialog tez ostatnio sie skopal. Chodzi czesto baaaardzo wolno - nie wspominajac o pingach :/. Widzialem tu wypowiedzi na temat NASY. Slyszalem tez ze maja zamiar okablowac cale ustronie IV. Czy to prawda? Mam zamiar sie do nich przeniesc - czy warto ? Z COMTELu rezygnuje na 100%
Z tego co widzialem u znajomych to dialog tez ostatnio sie skopal. Chodzi czesto baaaardzo wolno - nie wspominajac o pingach :/. Widzialem tu wypowiedzi na temat NASY. Slyszalem tez ze maja zamiar okablowac cale ustronie IV. Czy to prawda? Mam zamiar sie do nich przeniesc - czy warto ? Z COMTELu rezygnuje na 100%
Stały bywalec

Nowy(a) na forum

haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, 10:23 przez hawcio, łącznie zmieniany 1 raz.
Daniel
przypomne tylko ze taki proceder jest niezgodny z prawem.
haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A Jak bym cie dorwal u siebie to bym cie zabil...cioty co kradna ludziom sygnał. To jest nicz innego jak kradzież , tylko cwany jestes bo anonimowy... normalnie zal dupe sciska
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2007, 15:08 przez ARO, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
kradziesz powiadasz?
w sumie racja.
w sumie racja.
Nowy(a) na forum

SZKODA TYLKO ZE NIE ODPISUJA NA EMAILE.fastnet pisze:
Firma FASTNET
Tel. 0605-456-464
www.fastnet.lubin.pl
www.internet24.lubin.pl
Weteran

Szkoda, że jest podany numer telefonu, a dana osoba może być na wakacjach.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Taki z ciebie hax00r... a wiedz ze nie jestes anonimowy ^^ zdradzają cie pakiety które wysylasz i odbierasz, są tropiciele sygnałów, i inny stuff przez który mozesz byc namierzony.hawcio pisze:haha a teraz zrobiłem 2 kolegom i chyba sobie też zrobie darmowego neta(katra bezprzewodowa może wszystko!!!)oczywiście po zmianie adresu MAC na zaufany który przyjmie router sieci np ORNET16 jedyny wydatek to karta bezprzewodowa np GIGABYT'A
Prędkość takiego połączenia jest beznadziejna i połączenie zrywane bo podszywasz sie pod czyjegos mac'a.
Ale ten typ jest śmieszny jego IP jest zarejestrowane na forum i otwarcie pisze o popełnionych przestępstwach... pathetic.
Nowy(a) na forum

Wprowadziłem się właśnie na osiedle Staszica i poszukuję jakiegoś dostawcy internetu poprzez wifi. W obrębie bloku w którym mieszkam są widoczne sieci o nazwie "default" oraz "3" - ktoś coś wie ??
Informacje
0 użytkowników » 1 gość