Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Początkujący

Bramke?chodzi o to,ze będac w trasie i w poblizu zachczają na pobliskie miejscowości?Ja własnie moge podjąć się organizacji koncertu,rozmawiałem Z Mietkiem Jureckim,powiedział,ze jak bedzie w poblizu z zespołem przyjedzie do Lubina z promocją debiutanckiej płyty zespołu załozonego w 2004 roku razem z Krzysztofem Wałeckim w którym gra,jak beda w trasie a to bedzie gdzies na luty-marzec da mi znac przez telefon kiedy bedzie w poblizu,czy ewentualnie wtedy uda się zakontraktowac zespół?powiedzmy tydzien przed lub 2 tygodnie?wiecej info o zespole na stronie http://www.krzysztofwalecki.pl/Marek Zawadka pisze:Mieczysław "Mechanik" Jurecki bo o tym chyba myślimy - Jeżeli organizator koncertu się do nas zgłosi - oddamy salę plus nagłośnienie. Bilety zespołu.
Kontraktujemy zespoły z dużym wyprzedzeniem. Bardzo często wypatrując zespołów będących na tzw. trasie i grających za tzw. bramkę.
Nowy(a) na forum

Weteran

co trzeba zrobic (do kogo napisac itede), zeby zagrac koncert w Muzie??
Początkujący

Co trzeba zrobić? Przesłac ofertę.
imprezy@ckmuza.pl
sekretariat@ckmuza.pl
I czekać. Bo właściwie kalendarz do czerwca jest dopięty.
Kilka spraw skoro już tu jestem.
we wtorek o 16. 30 w sali błękitnej spotkanie z przedstawicielami zespołów lubińskich.
Tematów jest kilka w tym Dniu Lubina oraz 31 sierpnia
[Zaproszenia zostaly wystosowane w ubieglym tygodniu, ale pisze to z uwagi, iz moglismy kogos ominac, albo powstal sklad ktory jest nam nie znany, a chcialby wspolpracowac z nami]
Co przed nami
Luty: Ania Dąbrowska, Kabaret Morlanego Niepokoju, Strachy Na Lachy
Marzec, Koncert szantowy (Gdynska Formacja Szantowa), Koncert z oikazji sw. Patryka, i z okazji Dnia Mężczyzny - Los Trabantos.
Kwiecien: Łona oraz prawdopodobnie Mech i Machina Tour (5 zespołów)
Maj - Europiknik 1 maja (koncert bezplatny) [okaze sie we wtorek], Haydamaky (Ukraina), Polkaholix (Niemcy) Psio Crew (Podhale), Akurat + 2 lub 3 teatry uliczne
5 maja - wieczor kabaretowy na Wzgorzu - Jachimek, Sluchajcie, Neonowka
1 czerwca, Lubin na Zywo edycja 4, [zespol lubinski], Muzyka Konca Lata, Naiv, Happysad, Indios Bravos
22 - 24 czerwca Dni Lubina & Festiwal Teatrow Ulicznych ( program nie do konca dopiety)
22 czerwca 21.00 Duza scena Fuego 22.30 Mala scena John "Brodway" Tucker i Leszek Cichonski
23 czerwca 21.00 Duza scena Gwarkowie
24 czerwca 20.00 Duza scena Vengo (Flamenco) a po nim Carrantuhill,
Tu są dwie wersje zespolowe. Gwiazda na sobote to albo Myslowitz albo Łzy
Ponadto trzy zespoły lubińskie, i trzy zespoly... no wlasnie... przeciez w Lubinie prawie wszystko było
Moze Masala Soundsystem.
Ponadto po 3 teatry uliczne i warsztaty muzyczne i teatralne.
Ponadto caly czas myslimy o czyms cięższym, ale... nie ma gdzie tego zrobiuc:(
Ponadto: Riverside - oczywiscie, ale szukamy terminu, pretekstu i kompanii do towarzystwa
Chcielibysmy zmienic nazwę z Dni Lubina na Lubin Festiwal
Na wakacjach jeden dzien na Przylesiu (2 koncerty plus 2 teatry ) i Ustroniu (2 koncerty plus 2 teatry)
I pracujemy nad imprezami towarzyszącymi uroczystmym obchodom jakie przewidziano 31 sierpnia.
Tytuł imprezy towarzyszącej "Muzyka z oblężonego miasta"
Pozdrawiam
Marek Zawadka
imprezy@ckmuza.pl
sekretariat@ckmuza.pl
I czekać. Bo właściwie kalendarz do czerwca jest dopięty.
Kilka spraw skoro już tu jestem.
we wtorek o 16. 30 w sali błękitnej spotkanie z przedstawicielami zespołów lubińskich.
Tematów jest kilka w tym Dniu Lubina oraz 31 sierpnia
[Zaproszenia zostaly wystosowane w ubieglym tygodniu, ale pisze to z uwagi, iz moglismy kogos ominac, albo powstal sklad ktory jest nam nie znany, a chcialby wspolpracowac z nami]
Co przed nami
Luty: Ania Dąbrowska, Kabaret Morlanego Niepokoju, Strachy Na Lachy
Marzec, Koncert szantowy (Gdynska Formacja Szantowa), Koncert z oikazji sw. Patryka, i z okazji Dnia Mężczyzny - Los Trabantos.
Kwiecien: Łona oraz prawdopodobnie Mech i Machina Tour (5 zespołów)
Maj - Europiknik 1 maja (koncert bezplatny) [okaze sie we wtorek], Haydamaky (Ukraina), Polkaholix (Niemcy) Psio Crew (Podhale), Akurat + 2 lub 3 teatry uliczne
5 maja - wieczor kabaretowy na Wzgorzu - Jachimek, Sluchajcie, Neonowka
1 czerwca, Lubin na Zywo edycja 4, [zespol lubinski], Muzyka Konca Lata, Naiv, Happysad, Indios Bravos
22 - 24 czerwca Dni Lubina & Festiwal Teatrow Ulicznych ( program nie do konca dopiety)
22 czerwca 21.00 Duza scena Fuego 22.30 Mala scena John "Brodway" Tucker i Leszek Cichonski
23 czerwca 21.00 Duza scena Gwarkowie
24 czerwca 20.00 Duza scena Vengo (Flamenco) a po nim Carrantuhill,
Tu są dwie wersje zespolowe. Gwiazda na sobote to albo Myslowitz albo Łzy
Ponadto trzy zespoły lubińskie, i trzy zespoly... no wlasnie... przeciez w Lubinie prawie wszystko było
Moze Masala Soundsystem.
Ponadto po 3 teatry uliczne i warsztaty muzyczne i teatralne.
Ponadto caly czas myslimy o czyms cięższym, ale... nie ma gdzie tego zrobiuc:(
Ponadto: Riverside - oczywiscie, ale szukamy terminu, pretekstu i kompanii do towarzystwa
Chcielibysmy zmienic nazwę z Dni Lubina na Lubin Festiwal
Na wakacjach jeden dzien na Przylesiu (2 koncerty plus 2 teatry ) i Ustroniu (2 koncerty plus 2 teatry)
I pracujemy nad imprezami towarzyszącymi uroczystmym obchodom jakie przewidziano 31 sierpnia.
Tytuł imprezy towarzyszącej "Muzyka z oblężonego miasta"
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Masala Soundsystem wolałabym zamienić na Bass Medium albo Joint Venture Soundsystem, ale jak na początek może być Masala 
Chcielibysmy zmienic nazwę z Dni Lubina na Lubin Festiwal po co? Dobrze jest tak ja jest, jaki sens znajduje się w zmienianiu tego co jest dobre?
Chcielibysmy zmienic nazwę z Dni Lubina na Lubin Festiwal po co? Dobrze jest tak ja jest, jaki sens znajduje się w zmienianiu tego co jest dobre?
Piję by paść, padam by wstać, wstaję by pić, piję by żyć.
Informacje
0 użytkowników » 1 gość