Regulamin forum
Nasze miasto w sieci, nowe lubińskie strony i rozwój na polu informatyki.
Nowy(a) na forum

sbx pisze:wiesz nudzi mi sie juz to.. od pol roku wywala mnie z neta pingi co chwile skacza do 999 a place 120 zl na dodatek sami mi przedluzyli umowe z cj** wie jakiej racji. to zlodzieje a nie pozadna firma.
pozdro
Troszkę wiedzy z zakresu regulaminu i wszystko dla Ciebie byłoby jasne. Zawsze jest tak że jeśli np. podpisujesz cyrograf na okres 2 lat i po upływie tego okresu nie złożysz rezygnacji to umowa jest przenoszona na kolejne lata. Skoro dialog jest dla Ciebie złodziejem to także: TPSA(ale to już wiemy
Wszystko się kończy jak ostatni browar który sączysz
Maniak

Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Ja chcę zmienić po nowym roku własnie na NASA, może ktoś jeszcze inny się wypowiedzieć na temat tej radiówki?A mial ktos do czynienia z NASA ?? Jak to u nich wyglada ?? Niedlugo skonczy mi sie umowa z Dialogiem i zastanawiam sie czy do nich nie przejsc. Podobno nie ma u nich wiekszych problemow ale moze ktos jest w stanie napisac cos wiecej.
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Ups
Czuję się lekko zmieszany. Muszę zmienić neta na szybszego bo już nie wysiedze na tym modemie i mi nie wystarcza
Tylko jak teraz czytam rożne opinie to już nie wiem, czy Dialog DSL (1Mb/s) czy NASA radiówke
. Plis doradźcie coś 
"Do Lubinia?" Swoją drogą, nigdy w Lubiniu nie byłem, nawet nie wiem gdzie to jest...
Stały bywalec

Informacje
0 użytkowników » 1 gość