Ważniejsze teksty są kopiowane Aby wam przybliżyć PRAWDE...ale są moje słowa owszem....Tak coś się musi dziać...Ale Ich Troje to było wielkie wydażenie:)
Po 5-te... A niech gadają...
Misioo:) no ciekawe czy wyjdzie coś z tego zespołu...jak narazie coś się Wiśniewskiemu nie udaje bo jest cichutko o nim PoLa no...muzyka pop no nie? chyba
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Ich Troje jest to muzyka rozrywkowa,Pop...Co do Red Head zaczeli trase Koncertową,Myślą o płycie która i m się napewno uda bo piosenka np:Nie wiele Hcę była nagrana w składzie terażniejszego Red Head...Pozdrawiam
tak...muzyka rozrywkowa... mówiłem hmm... ciekawe jak im ta płyta wyjdzie...wogóle ciekawe jak ludzie odbiora tą muzyke...czy nie przekreślą tego zespołu ponieważ jest w nim Michał Wiśniewski...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
No Daniel, Michał ma strasznie dużo fanów i będą słuchc jego muzyki...A hym ja tesz może ostatnio mniej słucham Ich Troje ale Wakacje wspomnienia z Koncertu i powruce do Ich Troje bo Michał Jest i będzie dla mnie zajebistą osóbą...Pozdrawiam.