Nowy(a) na forum

dla tych co nie wiedza MOBILE jeszcze nie ma w rankingu bo dopiero od niedawna prowadza swoja działalnosc ale spokojnie juz niedługo zapewne tam ich znajdziesz!!. na szczescie ucza nas tam tez jezdzic po skrzyzowaniach tak zeby nie wymuszac pierwszenstwa....pozdros Mobilki:))
Maniak

Nowy(a) na forum

bo w kazdej ucza;DD
Nowy(a) na forum

Zasięgnęłam opinii o innych szkołach.Szczerze mowiąc Mobile jest szkołą jedyną w swoim rodzaju. Zaczynając od teorii: zajęcia są prowadzone w sposób ciekawy w miłej atmosferze-na wesoło, nie muszę wspominać, że posiadają alkogogle i symulator jazdy. Przechodząc do praktyki: zajęcia są prowadzone w sesjach po 2-3 godziny, co w moim przekonaniu jest ogromnym plusem.W kursie jest jeszcze godzina jazdy na trolejach, co w ogóle jest totalnym odlotem;-)Nie muszę wspominać o przemiłej atmosferze jaka tutaj panuje. Jak już na wstępie napisałam-zasięgnęłam opinii..Mobile to najlepsza szkoła na dolnym śląsku!!!
Maniak

Stały bywalec

Google Twoim przyjacielem.. http://www.mobilelubin.pl/

Maniak

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Chłopie zastanów się nad tym co piszesz?!ktoś się pyta o namiary na Mobile to ktoś je podaje, a Ty wyskakujesz jak Filip z konopi, że temat postu nie taki(żeby się nie ogłaszać). Ktoś chce iść do dobrego ośrodka szkolenia kierowców to polecamy tą, do której się przekonaliśmy. Masz prawo mieć odmienne zdanie, ale większość się opowiada za Mobile, co jest chyba wystarczającym argumentem. hehe nawiasem mówiąc wydaje mi się, że jesteś z konkurencji hehe:)
Weteran

Panie mariczak, topic jest o różnych szkołach, nie tylko o mobile.
Zapędy moderatorskie proszę schować do kieszeni
Zapędy moderatorskie proszę schować do kieszeni
Nowy(a) na forum

Kiedys pytalem o szkoly, ktore sa dobre z uwagi na liczne posty dotyczace przodujacej na forum szkoly MOBILE postanowilem wyslac tam swoja dziewczyne. Zadowolenie i skutecznosc nauczania zostawia wszystko w tle dlatego ze kurs przeprowadzony szybko i fachowo, w ciekawy sposob przekazana wiedza zadnych problemow z umawianiem sie na jazdy jakiegos mataczenia ze dzis nie mozna ze cos tam poprostu konkretne terminy i to kiedy pasowalo dziewczynie a nie im, jazdy po legnicy prawie wszystkie duzo mozna by bylo rozmawiac byc moze sa inne tansze szkoly, nie wiem jakie inne atuty mozna by bylo powiedziec na temat innych szkol bo z moich znajomych to wiele osob narzeka na wybor szkoly innej niz my zesmy wybrali zreszta przekonywujace sa troleje i wiele innych rzeczy ja tylko chcialbym dodac ze jak zdala za pierwszym razem byc moze to jej sie udalo ale napewno widze nawet jak juz teraz jezdzi ze fachowo podeszli do sprawy i za co im dziekuje. Przynajmniej nie boje sie jak moja dziewczyna bierze autko i jedzie na miasto. Wiec z mojego punktu widzenia ludzie ktorzy wchodza tutaj aby zasiegnac opinii o szkolach tak jak ja to zrobilem moga byc pewnie fachowosci w mobile ..... Nie tak jak w innych szkolach (oczywiscie) niektorych jest ze zaplacisz mniej dostaniesz ksiazki i nara pozniej oszczednosc zostanie przelana na numer konta bankowego z tytulem OPLATA ZA PONOWNY EGZAMIN. Pozdrawiam hejka..
Shovmen
Maniak

mariczak
cytat ze ztrony
tak jest zalinkowany ten temat na tamtej stronie
skończyłem niedawno kurs prawa jazdy, zdałem za pierwszym razem, robiłem kurs u Mazurka, (czy to znaczy że jestem z konkurencji? chyba nie) bardzo rzetelnie prowadzona szkoła, i jedna z większych w mieście, procentowo druga jeśli chodzi o zdawalność za pierwszym razem, i tyle.
rozmawiałem a w zasadzie namawiałem wczoraj jedną osobę do podjęcia kursu i dałem jej dwa namiary, na Mazurka i Mobile dlatego, że mazurka sam sprawdziłem a mobile ma ciekawą ofertę, którą sprawdziłem na ich stronie, szkoda że "rzeczników" mają takich nachalnych,
i na koniec, opinie są zawsze subiektywne, natomiast dane liczbowe nie kłamią i to tyle w temacie.
generalnie moi mili, coraz mniej naiwniaków na świecie.
ja zawsze zastanawiam się co i po co pisze.Chłopie zastanów się nad tym co piszesz?!
cytat ze ztrony
Kod: Zaznacz cały
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH DO WYRAŻENIA OPINII
NA TEMAT NASZEJ SZKOŁY NA LUBIŃSKIM FORUM LINKnawiasem mówiąc zastanowiła mnie ilość osób chwalącym szkołę która dopiero co startuje. użytkownicy którzy są na tym forum po kilka minut, tylko po to by pochwalić tą szkołę, nie jest to dziwne?? dla mnie troszkę i wygląda na to że ostro atakujesz bo ci zależy, mi to jest obojętne, ale jak jakaś szkolą prosi o wyrażanie opinii o sobie to powinna tak nazwać temat a na pewno nie przyklejać linku do pytania bo to po prostu nieeleganckie.hehe nawiasem mówiąc wydaje mi się, że jesteś z konkurencji hehe:)
skończyłem niedawno kurs prawa jazdy, zdałem za pierwszym razem, robiłem kurs u Mazurka, (czy to znaczy że jestem z konkurencji? chyba nie) bardzo rzetelnie prowadzona szkoła, i jedna z większych w mieście, procentowo druga jeśli chodzi o zdawalność za pierwszym razem, i tyle.
rozmawiałem a w zasadzie namawiałem wczoraj jedną osobę do podjęcia kursu i dałem jej dwa namiary, na Mazurka i Mobile dlatego, że mazurka sam sprawdziłem a mobile ma ciekawą ofertę, którą sprawdziłem na ich stronie, szkoda że "rzeczników" mają takich nachalnych,
i na koniec, opinie są zawsze subiektywne, natomiast dane liczbowe nie kłamią i to tyle w temacie.
generalnie moi mili, coraz mniej naiwniaków na świecie.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum

na stronie word-legnica podane są wyniki zdawalnosci -i znowu szkoły z Lubina nie wypadają zbyt dobrze .MOZE JEDNAK WARTO UCZYC SIĘ W LEGNICY
pozdrawiam
pozdrawiam
Nowy(a) na forum

Według zdwalności w WORD Legnica MOBILE ma 0% zdawalności za pierwszym podejściem
Lp Nazwa ośrodka % zdawalności za pierwszym podejściem
1 AUTO SZKOŁA MARCIN GĄTKOWSKI LUBIN 55,60%
2 OSK H.BOLESLAWSKI LUBIN 39,30%
3 PRYW.OŚR. SZKOL. KIER. JAN GĄTKOWSKI LUBIN 39,20%
4 OSK WŁ. MAZUREK LUBIN 35,50%
5 OSK CAR LUBIN 33,30%
6 PRYW. SZK. KIER. VIKING A.ŚMIESZKOLUBIN 33,30%
7 OSK PEGAZ PIOTR NUŻYŃSKI LUBIN 32,90%
8 OSK PEGAZ GEMBUŚ MACIEJ GEMBUŚ LUBIN 31,60%
9 OSK ANDRZEJ FAJFER LUBIN 31,40%
10 OSK B. STOJCZYK LUBIN 31,10%
11 OSK CROSS J.SZKRABA LUBIN 30,90%
12 OSK GURGUL KRZYSZTOF GURGUL LUBIN 30,40%
13 OSK ZDZISŁAW FECKO LUBIN 28,60%
14 ZESPÓŁ SZKÓŁ MECHANIZACJI ROLNICTWA CHRÓSTNIK 26,70%
15 OSK JANUSZ LORENC LUBIN 25,90%
16 OSK HAL-AN JAN HUMECKI LUBIN 25,50%
17 PZMOT-OSR. SZKOL. MOT. LUBIN 24,70%
18 OSK ADEPT ZB. TYRAS LUBIN 24,00%
19 OSK KONRAD BARTKOWIAK LUBIN 23,80%
20 DOLNOŚLĄSKI ZAKŁAD DOSK0NALENIA ZAW.LUBIN 23,10%
21 NAUKA JAZDY ZUZANNA ZUZANNA MAKOWSKALUBIN 22,60%
22 OSK JAN SZACHNIEWICZ LUBIN 21,40%
23 OSK DANIEL FYSZKO LUBIN 20,00%
24 SZK.NAUKI JAZDY ST.SANDECKI LUBAN 20,00%
25 LOK,OSK LUBIN 19,90%
26 OSK EWA EWA SMETANA LUBIN 18,20%
27 NAUKA JAZDY JASZEK WIESLAW LUBIN 17,60%
28 SZKOLENIE KIEROWCÓW SZERSZEN LUBIN 17,10%
29 FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA M. RYBICKI LUBIN 16,70%
30 MOTO-AS ANDRZEJ KALOTA LUBIN 15,40%
31 OSK PEGAZ ZBIGNIEW ABRAMOWSKI LUBIN 13,00%
32 OSK PEGAZ ROMAN JAWORSKI LUBIN 8,20%
33 OSK BOZENA KRASOWIAK LUBIN 7,80%
34 MOBILE WIESŁAW OBACZ LUBIN 0,00%
35 OSK KAT.B URBIAK LUBIN 0,00%
Oni sami o sobie chyba piszą te posty żeby zdobyć chętnych na kurs
Jak nie wierzycie możecie sprawdzić te moje zestawienie na stronie www.word-legnica.pl
Lp Nazwa ośrodka % zdawalności za pierwszym podejściem
1 AUTO SZKOŁA MARCIN GĄTKOWSKI LUBIN 55,60%
2 OSK H.BOLESLAWSKI LUBIN 39,30%
3 PRYW.OŚR. SZKOL. KIER. JAN GĄTKOWSKI LUBIN 39,20%
4 OSK WŁ. MAZUREK LUBIN 35,50%
5 OSK CAR LUBIN 33,30%
6 PRYW. SZK. KIER. VIKING A.ŚMIESZKOLUBIN 33,30%
7 OSK PEGAZ PIOTR NUŻYŃSKI LUBIN 32,90%
8 OSK PEGAZ GEMBUŚ MACIEJ GEMBUŚ LUBIN 31,60%
9 OSK ANDRZEJ FAJFER LUBIN 31,40%
10 OSK B. STOJCZYK LUBIN 31,10%
11 OSK CROSS J.SZKRABA LUBIN 30,90%
12 OSK GURGUL KRZYSZTOF GURGUL LUBIN 30,40%
13 OSK ZDZISŁAW FECKO LUBIN 28,60%
14 ZESPÓŁ SZKÓŁ MECHANIZACJI ROLNICTWA CHRÓSTNIK 26,70%
15 OSK JANUSZ LORENC LUBIN 25,90%
16 OSK HAL-AN JAN HUMECKI LUBIN 25,50%
17 PZMOT-OSR. SZKOL. MOT. LUBIN 24,70%
18 OSK ADEPT ZB. TYRAS LUBIN 24,00%
19 OSK KONRAD BARTKOWIAK LUBIN 23,80%
20 DOLNOŚLĄSKI ZAKŁAD DOSK0NALENIA ZAW.LUBIN 23,10%
21 NAUKA JAZDY ZUZANNA ZUZANNA MAKOWSKALUBIN 22,60%
22 OSK JAN SZACHNIEWICZ LUBIN 21,40%
23 OSK DANIEL FYSZKO LUBIN 20,00%
24 SZK.NAUKI JAZDY ST.SANDECKI LUBAN 20,00%
25 LOK,OSK LUBIN 19,90%
26 OSK EWA EWA SMETANA LUBIN 18,20%
27 NAUKA JAZDY JASZEK WIESLAW LUBIN 17,60%
28 SZKOLENIE KIEROWCÓW SZERSZEN LUBIN 17,10%
29 FIRMA HANDLOWO- USŁUGOWA M. RYBICKI LUBIN 16,70%
30 MOTO-AS ANDRZEJ KALOTA LUBIN 15,40%
31 OSK PEGAZ ZBIGNIEW ABRAMOWSKI LUBIN 13,00%
32 OSK PEGAZ ROMAN JAWORSKI LUBIN 8,20%
33 OSK BOZENA KRASOWIAK LUBIN 7,80%
34 MOBILE WIESŁAW OBACZ LUBIN 0,00%
35 OSK KAT.B URBIAK LUBIN 0,00%
Oni sami o sobie chyba piszą te posty żeby zdobyć chętnych na kurs
Jak nie wierzycie możecie sprawdzić te moje zestawienie na stronie www.word-legnica.pl
Informacje
Bing [Bot] » 2 gości