Regulamin forum
Masz ciekawy pomysł? Napisz nam o tym!
jak to nie ma? jest jak najbardziej. propozycja? dawaj! a zmienie - nie traktuj mnie jako admina (nielubie- nie chce czegos takiego), ale jak rownego sobie. pozaz tym byla moja "modyfikacja" (jesli mozna to tak nazwac) i oryg. Aucha.
Stały bywalec

Mi się nowe rangi podobają, ale biorę pod uwagę innych forumowiczów, na przyszłość (teraz nie ma już co ruszać gdyż względnie [nieoficjalnie] propozycja została zaakceptowana) ale na przyszłość, aby żyć w zgodzie z userami proponuje przeprowadzac ankietę w sprawach bezpośrednio ich dotyczących. to taka propozycja z mojej strony. Dąże do tego by panowała tu demokracja (przynajmniej w takich sprawach) i żeby wszyscy mieli prawo się wypowiedzieć. Co oczywiście nie znaczy że kwestionuje tamto "głosowanie" gdyż sam wzięłem w nim udział ale starajcie się aby kolejne tego typu ankiety były bardziej "ogólnodostępne" np. przez zamieszczanie ich jako ważne ogłoszenie.
// i szaacunek. pozdrawiam. vendro.
// i szaacunek. pozdrawiam. vendro.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak

Weteran

Maniak

Maniak

Nowy(a) na forum od 0
Mało piszący(a) od 200
Dużo piszący(a) od 600
Stały bywalec od 1200
Mało piszący(a) od 200
Dużo piszący(a) od 600
Stały bywalec od 1200
Stały bywalec

Maniak

Weteran

urozmaicenie przewidziane jest na inna okolicznosc, ktora aktualnie jest dopracowywana. nic nie dzieje sie bez przyczyny.
pozatym moze ta zmiana pomorze pozbyc sie ... napinaczy postow.
ant. ja z checia bym to zrobil, forum bez rang bylo by piekniejsze, ale nie jestem tu sam ;];p
ja najchetenie wyrzucilbym wsio rangi i zliczanie ilosci postow, a zostawil tylko ostrzezenia. tak bylo by najpiekniej.
[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 1:05 am ]
eksjuzmi ... atn mialo byc oczywiscie ;]
[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 1:09 am ]
swoja droga Tomi ja nie uwazam, zeby rangi byly krzywdzace kogokolwiek . nikt nie powiedzial, ze jesli dane user przebywa tu nawet 5 lat a pisze raz na miesiac to juz musi byc stalym bywalcem ... generalnie lubie ludziom podcinac skrzydelka, wiec moze stad ta natura ;]
pozatym moze ta zmiana pomorze pozbyc sie ... napinaczy postow.
ant. ja z checia bym to zrobil, forum bez rang bylo by piekniejsze, ale nie jestem tu sam ;];p
ja najchetenie wyrzucilbym wsio rangi i zliczanie ilosci postow, a zostawil tylko ostrzezenia. tak bylo by najpiekniej.
[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 1:05 am ]
eksjuzmi ... atn mialo byc oczywiscie ;]
[ Dodano: Pią Gru 02, 2005 1:09 am ]
swoja droga Tomi ja nie uwazam, zeby rangi byly krzywdzace kogokolwiek . nikt nie powiedzial, ze jesli dane user przebywa tu nawet 5 lat a pisze raz na miesiac to juz musi byc stalym bywalcem ... generalnie lubie ludziom podcinac skrzydelka, wiec moze stad ta natura ;]
Maniak

Marian, niezrozumiałeś mnie
mi to zwisa (że się tak brzydko wyrażę) ale jak już musi być, to ja lubię urozmaicenie, a na atrakcję czekamy, a co do napinaczy to, nie śledze wszystkich wątków, ale są tu wogóle tacy

ale ty wredny jesteśgeneralnie lubie ludziom podcinac skrzydelka
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Weteran

Maniak

Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość