Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
No wiem ale jak by przywrócili te stare linie 1,2,3,4,5,6,7,8,9,N (też już gdzieś otym pisałem
) to i by mniej kasy musieli wydać na te automaty, bo w "ence" nocnej, sprzedawali za wyliczoną gotówkę, a automaty postawili by tylko w tych niedostępnych miejscach typu Cmentarz Zacisze, Obie Pętle Ustronie-Przylesie, KEN, itd.
No i co? Znowu pomysł umarł w butach? Do końca roku tzn 31 grudnia, może 2006? Kogo trzeba potrząsnąć, żeby to ruszyło? Może by tak w lokalnej TV zamieścić wzmiankę o niespełnionych obietnicach zapracowanego, szanownego prezydenta Lubina?
Może mi ktoś przypomni, jaka sensacyjna wiadomość zamieszczona na www.lubin odnośnie przekształcania naszej lubińskiej prowincji w miasto została zrealizowana? Chodzi mi o zapowiedzi miłościwie panującego Hr. Raczyńskiego z rodu Obietnickich.
Może mi ktoś przypomni, jaka sensacyjna wiadomość zamieszczona na www.lubin odnośnie przekształcania naszej lubińskiej prowincji w miasto została zrealizowana? Chodzi mi o zapowiedzi miłościwie panującego Hr. Raczyńskiego z rodu Obietnickich.
Początkujący

Urtanator pisze:No i co? Znowu pomysł umarł w butach? Do końca roku tzn 31 grudnia, może 2006? Kogo trzeba potrząsnąć, żeby to ruszyło? Może by tak w lokalnej TV zamieścić wzmiankę o niespełnionych obietnicach zapracowanego, szanownego prezydenta Lubina?
W naszej strefie ekonomicznej inwestor miał być znany do końca września.
Maniak

Początkujący

Tak jak Galeria w 2006 (zapowiedzi - 2005)tomi pisze:ŚW,którego roku?W naszej strefie ekonomicznej inwestor miał być znany do końca września.
Boiska przy SP nr. 8 w 2006 (zapowiedzi - wrzesień 2005)
Strefa Ekonomiczna (nowy inwestor) ........................?? (PM mówił że do końca września 2005) jak nie mówił o sierpniu. Rzecznik milczy więc nie mogę się upewnić
Ale i tak najlepsze jest jak nasz pan PM w tv mówi że prowadzi " rozmowy biznesowe" , zawsze mnie to rozbawia.
I jeszcze
do końca roku mają być:
1. Automaty do biletów sztuk 4
2. Kamery na mieście
3. nie pamiętam ale napewno coś jeszcze jest!!!!????
witam, ja może troche z innej beczki, czy ten wpis oznacza, że został poprawiony błąd, czy to, że tak nie powinno się pisać? ....boo mam dosłownie przed sobą gazete i w jednym z artykułów jest napisane młodzieży przez ''ż''Alien pisze:młodzierzy[ort!]
gazeta ''niedziela'' strona 8, temat: ''Dzień papieski''
pozdrawiam
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Maniak

aaa..cha, no to wszystko jasne, już myślałem, że będziemy musieli podszkolić naszych moderatorów pod względem gramatyki

Trust I seek and I find in you
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Informacje
0 użytkowników » 1 gość