Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Lady Pank,perfect,wilki,blu cafe,Bajm,jużw lubinie byli,organizatorzy festynu mogliby pomyśleć o koncercie Budki Suflera zanim skńczą karierę,Logo(zespół byłego basisaty Micia Jureckiego,który dopiera zaczyna karierę,a na koncertach dają czadu na scenie,choć nie są jeszcze znani przez cała polske,zagrają wszędzie tam,gdzie ich zapropszą),Pi-er-dwa2,SQADD,Bracia Cugowscz,Felicjan Andrzejczak i w iele innych regfionalnych i lokalnych
Maniak

Maniak

Stały bywalec

andros - nie wpadł bym na to i myśle że wiekszość mieszkanców tez nie dla mnie festyny nie wpłyną na wyniki wyborów WYGRA PO
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Wiara w takich przypadkach to nic przecież nie będą reklamować SLD na festynie - nie wyobrażam sobie tego
Chociaż bujnej wyobrażni to ja nie mam ...
Chociaż bujnej wyobrażni to ja nie mam ...
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Początkujący

Maniak

hihi hi podejrzewam że jak sie spijesz to będzie Ci całkiem obojętne kto zagralamort pisze:a wy wiecie moze kto bedzie gral na tym festynie ?????????? bo nie wiem czy oplaca sie isc i sie spic
" Nie pytaj mnie o jutro... to za tysiąc lat..."
Bywalec

heh..wytrzymał byś taki pijacki maraton?ireneusz pisze:może by tak na wzór parku jurajskiego ciągnąć imprezę na okrągło cały rok....???
Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
Every day for us something new
Open mind for a different view
And nothing else matters
www.photoblog.pl/wesoly
hm, żadnego rockowego zespołu..choćby jakiegoś słabego. ale w sumie gwiazdowy ten festyn patrząc od tej strony. brodka- może być fajna zabawa, Bracia - maja trase po polsce z TAT ( usa ) i orange park (WB) wiec moze tez byc ciekawie... Kiliański nie wiem czy sie lepiej nie nadawał do takie MUZY, dla ludzi którzy chcieliby przyjść akurat na niego. alle. tak smao było z bohemą w tamtym roku(choć nie wiem czy to nie były dni lubina )Kayah, Golec Uorkiestra, Bracia, Monika Brodka, Krzysztof Kilianski etc..
Slabo.
Informacje
Google [Bot] » 1 gość