Regulamin forum
Forum ogólnosportowe... piłka nożna, piłka ręczna, siatkówka, koszykówka oraz wszystkie wydarzenia sportowe.
Maniak

Maniak

Stały bywalec

Wreszcie - a jak sie bałem.
Jest szansa na puchar UEFA.
Jest szansa na puchar UEFA.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Janlo, Czarny?? Jak się oglądało Wisłę?? Bo ja np. widziałem tylko Zagłębie. Wisła nie istaniała!!! Dalej sądzicie, że na chłopaków nie warto przyjść na stadion?? Jak dla mnie to jeden z najlepszych meczy na jakich byłem!!! BRAWO!!! 21 czerwca wszyscy na stadion!!!! no chyba, że ktoś przychodzi zobaczyć Groclin to nie musi przychodzić
Pozdrawiam 
Stały bywalec

Trochę fachowych podsumowań:
Jakim cudem Zagłębie wygrało? Ten zaskakujący wynik to chyba kwestia motywacji i chęci zrehabilitowania się za fatalną rundę w lidze.
Zagłębie-Wisła 15.06.2005 GOS Lubin
Składy:
Zagłębie: 1. Danijel Mađarić - 2. Robert Kłos, 27. Vidas Alunderis, 3. Petr Pokorný, 15. David Kalousek - 9. Wojciech Łobodziński, 19. Grzegorz Bartczak, 6. Andrzej Szczypkowski, 7. Maciej Iwański (82, 13. Tomasz Salamoński), 18. Sławomir Pach - 16. Grzegorz Niciński (79, 26. Łukasz Piszczek).
Wisła: 33. Radosław Majdan - 4. Marcin Baszczyński, 30. Tomasz Kłos, 3. Maciej Stolarczyk, 24. Vlastimil Vidlička (88, 31. Marcin Kuźba) - 23. Aleksander Kwiek (57, 6. Kelechi Iheanacho "Zeal"), 20. Roberto Mauro Cantoro, 5. Radosław Sobolewski, 17. Marek Zieńczuk (84, 14. Kamil Kuzera) - 10. Maciej Żurawski, 21. Tomasz Frankowski.
(Tłustym drukiem strzelcy bramek)
Nie zabrakło wrażeń zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Na włosku wisiała bójka pomiędzy kibicami rywalizujących drużyn. Policja aby powstrzymać zapędy pseudo-kibiców użyła armatek wodnych. Ale wracając do wydarzeń czysto piłkarskich, awans Lubinian to wielka sensacja zwłaszcza po wysokich porażkach z Wisłą w lidze(1:7 i 6:0). Pierwszą bramkę w 15’ minucie meczu strzelił Wojciech Łobodziński następnie wyrównał Żurawski (74’). Wtedy chyba nikt nie wierzył w sukces Miedziowi potrzebowali dwóch bramek a czasu było niewiele. Zagłębie nie poddawało się i grało do końca a kolejne bramki dla spoistych na straty Lubinian padały w 80’ i 86’ minucie a strzelili je odpowiednio Łukasz Piszczek i Grzegorz Bartczak.
Piotr Goguś (@-sport)
Jakim cudem Zagłębie wygrało? Ten zaskakujący wynik to chyba kwestia motywacji i chęci zrehabilitowania się za fatalną rundę w lidze.
Zagłębie-Wisła 15.06.2005 GOS Lubin
Składy:
Zagłębie: 1. Danijel Mađarić - 2. Robert Kłos, 27. Vidas Alunderis, 3. Petr Pokorný, 15. David Kalousek - 9. Wojciech Łobodziński, 19. Grzegorz Bartczak, 6. Andrzej Szczypkowski, 7. Maciej Iwański (82, 13. Tomasz Salamoński), 18. Sławomir Pach - 16. Grzegorz Niciński (79, 26. Łukasz Piszczek).
Wisła: 33. Radosław Majdan - 4. Marcin Baszczyński, 30. Tomasz Kłos, 3. Maciej Stolarczyk, 24. Vlastimil Vidlička (88, 31. Marcin Kuźba) - 23. Aleksander Kwiek (57, 6. Kelechi Iheanacho "Zeal"), 20. Roberto Mauro Cantoro, 5. Radosław Sobolewski, 17. Marek Zieńczuk (84, 14. Kamil Kuzera) - 10. Maciej Żurawski, 21. Tomasz Frankowski.
(Tłustym drukiem strzelcy bramek)
Nie zabrakło wrażeń zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Na włosku wisiała bójka pomiędzy kibicami rywalizujących drużyn. Policja aby powstrzymać zapędy pseudo-kibiców użyła armatek wodnych. Ale wracając do wydarzeń czysto piłkarskich, awans Lubinian to wielka sensacja zwłaszcza po wysokich porażkach z Wisłą w lidze(1:7 i 6:0). Pierwszą bramkę w 15’ minucie meczu strzelił Wojciech Łobodziński następnie wyrównał Żurawski (74’). Wtedy chyba nikt nie wierzył w sukces Miedziowi potrzebowali dwóch bramek a czasu było niewiele. Zagłębie nie poddawało się i grało do końca a kolejne bramki dla spoistych na straty Lubinian padały w 80’ i 86’ minucie a strzelili je odpowiednio Łukasz Piszczek i Grzegorz Bartczak.
Piotr Goguś (@-sport)
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Czapki z głów przed Zagłębiem! .... ale jak na razie tylko po tym jednym meczu. Jak będzie dalej zobaczymy. Jeżeli nasi zdobęą PP to częściowo zrewiduję swoje poglądy (na+) dla Zagłębia, choć duży niedosyt po zakończonej lidze pozostanie.Oby było lepiej.Gruby pisze:Janlo, Czarny?? Jak się oglądało Wisłę?? Bo ja np. widziałem tylko Zagłębie. Wisła nie istaniała!!! Dalej sądzicie, że na chłopaków nie warto przyjść na stadion?? Jak dla mnie to jeden z najlepszych meczy na jakich byłem!!! BRAWO!!! 21 czerwca wszyscy na stadion!!!! no chyba, że ktoś przychodzi zobaczyć Groclin to nie musi przychodzićPozdrawiam
Pozdrawiam wszystkich fanów Zagłębia - zarówno tych bezgranicznie w nich zapatrzonych jak i tych realistycznie na nich patrzących.
Może i były lepsze mecze od wczorajszego. Jednak takiej woli zwycięstwa nie widziałem już bardzo długo. Ja w swoim kibicowskim życiu odpuściłem w Lubinie może 10 meczy (wszystkie musiałem opuścić z przyczyn niezależnych ode mnie), ale nawet ja (a zawsze wieże w zwycięstwo) nie wierzyłem ze Zagłębie po bramce Żurawskiego jest jeszcze w stanie się podnieść. Nie wieżyłem w dwie bramki w 16 minut. Szczególnie z Wisłą. Od bramki na 1-1 przecierałem oczy co to za Zagłębie jest na boisku. Nie wierzyłem własnym oczom. Takiej woli walki i chęci wygrania nie widziałem juz naprawdę długo. Dlatego uznaję ten mecz jako jeden z lepszych w moim życiu. Pozdrawiam i zapraszam chętnych najpierw do Grodziska (18.05, mam nadzieję, że coś się zorganizuje) a następnie na nasz stadion (21.05). Pomóżmy Zagłębiu zdobyć ten puchar!!!!
Maniak

Bywalec

zamiast ogladac mecz w TV trza bylo sie czarnuhu ruszyc i wspomoc MIEDZIAKOW ;] z szalikiem i raca w rece....ZAAAAAAAGLEBIE!!!!!!!!!!!:D:D:D:Dczarny pisze:mecz ogladalem w tv i bez przesady widzialem lepsze mecze Zagłębia. spoko naleza sie im gratulacje bo w tym meczu nie byla najwazniejsza gra tylko wynik jeszcze raz gratuluje:)!!!
...1f u c4n r34d 7hi5 u r33ally n33d m0r3 l5d 0r 50m3 3x7a5y...
Stały bywalec

Kryzbi: wstępu na stadiony - przez 3 lata nie mają tylko przyłąpani kibice.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

nieszkodzi
co do wyjazdu