Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

yeeeaaaa:) :D:D:D Zagłebię !!! i chłopcy jedziemy dalej :D
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Niby jakaś zadyma po meczu była, 7 typa dorwało 1 z wisły i przekope dostał. :|
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Wreszcie - a jak sie bałem.

Jest szansa na puchar UEFA.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

i do tego gramy z grodziskiem :|
już sie nie moge doczekać pucharu :D
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Gruby »

Janlo, Czarny?? Jak się oglądało Wisłę?? Bo ja np. widziałem tylko Zagłębie. Wisła nie istaniała!!! Dalej sądzicie, że na chłopaków nie warto przyjść na stadion?? Jak dla mnie to jeden z najlepszych meczy na jakich byłem!!! BRAWO!!! 21 czerwca wszyscy na stadion!!!! no chyba, że ktoś przychodzi zobaczyć Groclin to nie musi przychodzić :) Pozdrawiam :)
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Trochę fachowych podsumowań:

Jakim cudem Zagłębie wygrało? Ten zaskakujący wynik to chyba kwestia motywacji i chęci zrehabilitowania się za fatalną rundę w lidze.
Zagłębie-Wisła 15.06.2005 GOS Lubin
Składy:
Zagłębie: 1. Danijel Mađarić - 2. Robert Kłos, 27. Vidas Alunderis, 3. Petr Pokorný, 15. David Kalousek - 9. Wojciech Łobodziński, 19. Grzegorz Bartczak, 6. Andrzej Szczypkowski, 7. Maciej Iwański (82, 13. Tomasz Salamoński), 18. Sławomir Pach - 16. Grzegorz Niciński (79, 26. Łukasz Piszczek).

Wisła: 33. Radosław Majdan - 4. Marcin Baszczyński, 30. Tomasz Kłos, 3. Maciej Stolarczyk, 24. Vlastimil Vidlička (88, 31. Marcin Kuźba) - 23. Aleksander Kwiek (57, 6. Kelechi Iheanacho "Zeal"), 20. Roberto Mauro Cantoro, 5. Radosław Sobolewski, 17. Marek Zieńczuk (84, 14. Kamil Kuzera) - 10. Maciej Żurawski, 21. Tomasz Frankowski.
(Tłustym drukiem strzelcy bramek)

Nie zabrakło wrażeń zarówno tych pozytywnych jak i negatywnych. Na włosku wisiała bójka pomiędzy kibicami rywalizujących drużyn. Policja aby powstrzymać zapędy pseudo-kibiców użyła armatek wodnych. Ale wracając do wydarzeń czysto piłkarskich, awans Lubinian to wielka sensacja zwłaszcza po wysokich porażkach z Wisłą w lidze(1:7 i 6:0). Pierwszą bramkę w 15’ minucie meczu strzelił Wojciech Łobodziński następnie wyrównał Żurawski (74’). Wtedy chyba nikt nie wierzył w sukces Miedziowi potrzebowali dwóch bramek a czasu było niewiele. Zagłębie nie poddawało się i grało do końca a kolejne bramki dla spoistych na straty Lubinian padały w 80’ i 86’ minucie a strzelili je odpowiednio Łukasz Piszczek i Grzegorz Bartczak.

Piotr Goguś (@-sport)

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: janlo »

Gruby pisze:Janlo, Czarny?? Jak się oglądało Wisłę?? Bo ja np. widziałem tylko Zagłębie. Wisła nie istaniała!!! Dalej sądzicie, że na chłopaków nie warto przyjść na stadion?? Jak dla mnie to jeden z najlepszych meczy na jakich byłem!!! BRAWO!!! 21 czerwca wszyscy na stadion!!!! no chyba, że ktoś przychodzi zobaczyć Groclin to nie musi przychodzić :) Pozdrawiam :)
Czapki z głów przed Zagłębiem! .... ale jak na razie tylko po tym jednym meczu. Jak będzie dalej zobaczymy. Jeżeli nasi zdobęą PP to częściowo zrewiduję swoje poglądy (na+) dla Zagłębia, choć duży niedosyt po zakończonej lidze pozostanie.Oby było lepiej.
Pozdrawiam wszystkich fanów Zagłębia - zarówno tych bezgranicznie w nich zapatrzonych jak i tych realistycznie na nich patrzących.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: czarny »

mecz ogladalem w tv i bez przesady widzialem lepsze mecze Zagłębia. spoko naleza sie im gratulacje bo w tym meczu nie byla najwazniejsza gra tylko wynik jeszcze raz gratuluje:)!!!
HYPNOSIS SS !!!
ACID LUBIN-!!!
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Może i były lepsze mecze od wczorajszego. Jednak takiej woli zwycięstwa nie widziałem już bardzo długo. Ja w swoim kibicowskim życiu odpuściłem w Lubinie może 10 meczy (wszystkie musiałem opuścić z przyczyn niezależnych ode mnie), ale nawet ja (a zawsze wieże w zwycięstwo) nie wierzyłem ze Zagłębie po bramce Żurawskiego jest jeszcze w stanie się podnieść. Nie wieżyłem w dwie bramki w 16 minut. Szczególnie z Wisłą. Od bramki na 1-1 przecierałem oczy co to za Zagłębie jest na boisku. Nie wierzyłem własnym oczom. Takiej woli walki i chęci wygrania nie widziałem juz naprawdę długo. Dlatego uznaję ten mecz jako jeden z lepszych w moim życiu. Pozdrawiam i zapraszam chętnych najpierw do Grodziska (18.05, mam nadzieję, że coś się zorganizuje) a następnie na nasz stadion (21.05). Pomóżmy Zagłębiu zdobyć ten puchar!!!!
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

Gruby, jeszcze nie wiadomo jak to będzie z tym meczem ostatecznym, słyszałem że za zachowanie kibiców zagłebie zostanie ukarane i chyba nie będzie wstępu na stadion. Ale to chyba tylko ploty.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: DeeS »

Gruby pisze: Pozdrawiam i zapraszam chętnych najpierw do Grodziska (18.05, mam nadzieję, że coś się zorganizuje) a następnie na nasz stadion (21.05). Pomóżmy Zagłębiu zdobyć ten puchar!!!!

Hmmm... Nie znam się na tym, ale wydaje mi sie, że na finał nie bedziemy musieli czekac do... maja?

:) :) :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: b0r0 »

czarny pisze:mecz ogladalem w tv i bez przesady widzialem lepsze mecze Zagłębia. spoko naleza sie im gratulacje bo w tym meczu nie byla najwazniejsza gra tylko wynik jeszcze raz gratuluje:)!!!
zamiast ogladac mecz w TV trza bylo sie czarnuhu ruszyc i wspomoc MIEDZIAKOW ;] z szalikiem i raca w rece....ZAAAAAAAGLEBIE!!!!!!!!!!!:D:D:D:D :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :diabel: :obled: :oops:
...1f u c4n r34d 7hi5 u r33ally n33d m0r3 l5d 0r 50m3 3x7a5y...
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Kryzbi: wstępu na stadiony - przez 3 lata nie mają tylko przyłąpani kibice.

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Ojoj :D Mała pomyłka ;) Mecze oczywiście 18.06 (wyjazd) i 21.06 (dom). Za pomyłkę przepraszam :P
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

nieszkodzi

co do wyjazdu

cena:20 zł.
zbiórka prze jamnikami 15:00

Zapraszamy