bałagan urzędaskówKryzbi pisze:Chociaż przed bramą jest postawiony rozkład, na dodatek nowiuśki i nie zniszczony.
To po co ten rozkład tam stoi ? Jak autobusy tylko jeźdzą na ten zakręt.
Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Maniak

Nowy(a) na forum

Niestety ale jak to zwykle bywa skonczylo sie na obietnicach przedwyborczych.
Nasze autobusy sa pozalowania godne. Kupili kilka nowych autobusow i to na tyle.
Jakis czas temu jechalem autobusem ktory ktory gasl na kazdym przystanku. A jak sie udalo ruszyc kierowcy bez zgaszenia silnika to ruszal z takim szarpnieciem ze myslalem ze mi nerki obbije od tych twardych siedzen. Zaznacze tylko ze to byl nowy autobus (chyba żółty MAN). Kierowca troche nie mial wprawy.
Nasze autobusy sa pozalowania godne. Kupili kilka nowych autobusow i to na tyle.
Jakis czas temu jechalem autobusem ktory ktory gasl na kazdym przystanku. A jak sie udalo ruszyc kierowcy bez zgaszenia silnika to ruszal z takim szarpnieciem ze myslalem ze mi nerki obbije od tych twardych siedzen. Zaznacze tylko ze to byl nowy autobus (chyba żółty MAN). Kierowca troche nie mial wprawy.
Kurcze, taka impreza była w Lubinie a ja nic o tym nie wiedziałem 
VII Konferencja Komunikacji Miejskiej, Lubin 30.05-1.06
VII Konferencja Komunikacji Miejskiej, Lubin 30.05-1.06
Nowy(a) na forum

Szczerze mowiac nie rozumiem, dlaczego inne miasta moga sie pochwalic autobusmami wysokiej klasy, nie chodzi tu o komunikacje miejsca, ale miedzy miastowa np Glogow, Zielona Gora, Lubań. A u nas takie autobusy mozna wyliczyc na palcach jednej reki.
Tak wiem ze wszystko jest zwiazane z kasa... Ale przydala by sie solidna renowacja PKSu w Lubinie. Zarowno komunikacji miejskiej jak i poza miastowej.
Tak wiem ze wszystko jest zwiazane z kasa... Ale przydala by sie solidna renowacja PKSu w Lubinie. Zarowno komunikacji miejskiej jak i poza miastowej.
Maniak

wyobraż sobie że kasa nie jest najważniejsza. zobacz w innych miastach niema takiego zleceniodawcy jak KGHM - kura znosząca złote jajka - i co - i nicTak wiem ze wszystko jest zwiazane z kasa... Ale przydala by sie solidna renowacja PKSu w Lubinie. Zarowno komunikacji miejskiej jak i poza miastowej.
jak dyrektor, prezes -jak zwał tak zwał- jest pierdołą to nic nie poradzisz.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Mniew się widzi,że w najbliższym czasie PKS uapnie tak jak pkp w lubinie,jakby miał wygrać miejską to by już dawno wygrał,dyrektor poprostu jest koryciarzem,bierze za nic nierobienie i nie da sie go za to usunąć a dać kogoś kto wrerście sie zajmie rozwojem tej firmy,zz resztą w ostatnich informacjach wyjawil ,że niezamierza wcale kupić nowych autobusów,powiedział to z wielkim oburzonym tonem,że nie kupi nowych autobusów dopuki nieprzedłużą mu umowu.W tym dowód jest,że gdyby zależało mu na wygranuiu już dawno zakupiłby nowe autobusy przed grudniowym przetargiem,i zresztą jakby mu przedłużyli by ich nie kupił.
[ Dodano: Wto Cze 21, 2005 17:11 ]
Ten dyrektor przyszedł aby zniszczyć firme i prawdopodobnie dopnie tego i nivc za to mu się nie zrobi. Prawdo jest taka,że spółka to jest przez niego, za zrobienie spółki dostał 10% udziału i kase,a ma jeszcze firme przewozową w krzeczynie,którą sciągał komornik po dostaniu kasy za spólke spłacił komornika i ma wnosie pks.
[ Dodano: Wto Cze 21, 2005 17:11 ]
Ten dyrektor przyszedł aby zniszczyć firme i prawdopodobnie dopnie tego i nivc za to mu się nie zrobi. Prawdo jest taka,że spółka to jest przez niego, za zrobienie spółki dostał 10% udziału i kase,a ma jeszcze firme przewozową w krzeczynie,którą sciągał komornik po dostaniu kasy za spólke spłacił komornika i ma wnosie pks.
Nowy(a) na forum

A propo komunikacji miejskiej.
Urzad miasta ustalil nowy rozklad jazdy autobusow. Wszystko bylo by pieknie gdyby kierowcy trzymali sie tego rozkladu. To szczegol ze np na przystanku przy TP S.A linia 1 jezdzi zgodnie z rozkladem 7, lub tez wypada z rozkladu. Dzisiaj rowniez mialem podoba sytuację. Na przystanku "koło barburki" czekalem na 1 ktora byla na rozkladzie o 15:27 lub tez na 7 o 15:30. Niestety zaden z tych autobusow nie przyjechal o wyznaczonej porze. Dopiero okolo 15:40 przyjechala 1.
Nie rozumiem dlaczego sa problemy z komunikacja w tak malym miescie. Berlin np dla przykladu funkcjonuje z minimalnymi opoznieniami. Jesli juz jakies sa to sa oglaszane pasazera. Wiec gdzie tkwi problem ?
Urzad miasta ustalil nowy rozklad jazdy autobusow. Wszystko bylo by pieknie gdyby kierowcy trzymali sie tego rozkladu. To szczegol ze np na przystanku przy TP S.A linia 1 jezdzi zgodnie z rozkladem 7, lub tez wypada z rozkladu. Dzisiaj rowniez mialem podoba sytuację. Na przystanku "koło barburki" czekalem na 1 ktora byla na rozkladzie o 15:27 lub tez na 7 o 15:30. Niestety zaden z tych autobusow nie przyjechal o wyznaczonej porze. Dopiero okolo 15:40 przyjechala 1.
Nie rozumiem dlaczego sa problemy z komunikacja w tak malym miescie. Berlin np dla przykladu funkcjonuje z minimalnymi opoznieniami. Jesli juz jakies sa to sa oglaszane pasazera. Wiec gdzie tkwi problem ?
Maniak

Widać,widać,ale to jest nawet plus reklamy,jeżeli jechałeś już nim i to chyba zauważyłeś to że zasłaniają słońce,jest wielki przewiew i nie jest tak parno w tych autobusach,fajnie chłodno,mógłbym nimi cały dzień jeździć,z zewnątrz to plus,autobus nowej wyglądaKryzbi pisze:Dzisiaj widziałem kilka autobusów castoramyheh nawet fajne
tylko ciekawe czy widać coś przez te szyby.
[ Dodano: Pon Lip 04, 2005 15:29 ]
Jeżeli nie chcesz gadać o tej firmie to nie wchodź,nie przeszkadzaj nam swoimi gadkami w dyskusju,nawet dobrze że jest tylu,co nie masz jak na gape jeździć?lamort pisze:wezcie mi nie mowcie o pks'ach tych kanarow jest wiecej niz autobusow
Informacje
Google [Bot] » 1 gość