Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Maniak

Niestety, ale nie dam rady wpaść na imprę bo mam egzaminy z algebry i analizy
Co jest najgorsze... muszę się zacząć wreszcie uczyć
A piszę tego posta po nocy z cyklu "picie pod gwiazdami" z moim rokiem.... no i jak tu znaleść czas na naukę? Ale spoko, Sir Veldrin mnie godnie zastąpi, on nie wie co to jest smak sesji.... i niech żałuje... nie wie co traci 
// phi...
// phi...
Bywalec

bedzimy szalec nienagannie 

Stały bywalec

Kurde - lata mi nie pozwalają na wparowanie na urodzinki.
MooN - jeśli masz w zasadzie szykować coś specjalnego co 25 lat to wpadne na twoją 50-tkę

MooN - jeśli masz w zasadzie szykować coś specjalnego co 25 lat to wpadne na twoją 50-tkę
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Weteran

;o
takiego wysypu gorrracych 13-tek to ja jeszcze w selawce nie widzialem.
tak jak pojawilem sie przed selawka jeszcze przed 21 to tak jak stalem mnie zamurowalo.
jakos do 22 nie moglem uwierzyc wlasnym oczom...
pomimo ww zjawiska (paranormalnego?), zlamanej obietnicy ( nie szalalem nienagannie) bylo bardzo spoko.
pzdr

takiego wysypu gorrracych 13-tek to ja jeszcze w selawce nie widzialem.
tak jak pojawilem sie przed selawka jeszcze przed 21 to tak jak stalem mnie zamurowalo.
jakos do 22 nie moglem uwierzyc wlasnym oczom...
pomimo ww zjawiska (paranormalnego?), zlamanej obietnicy ( nie szalalem nienagannie) bylo bardzo spoko.
pzdr
Maniak

heh.. ja mialem nieco inne wrazenie.
w selawce bylo wyjatkowo bialo pod lampami UV
jak nigdy

w selawce bylo wyjatkowo bialo pod lampami UV
jak nigdy
Weteran

ha!;] bylo git ;] choc wiecej ludzi z forum zagl.lub [vip] spotkalem niz forum.lubin ;] ale ogolnie wspomnienia pozytywne ... a przy konsoli ? ... panowie poza moon'em nie moj klimat .. ale milo bylo przy ich muzie siedziec przy stolik popijajac brovar ;]
bylo git !;] choc MooN ... miales przyjsc tosmy sami siedzieli spijajac Twoja wierze[omg!] !;]
bylo git !;] choc MooN ... miales przyjsc tosmy sami siedzieli spijajac Twoja wierze[omg!] !;]
Informacje
0 użytkowników » 1 gość