Regulamin forum
Pełna kultura w mieście. Informacje i komentarze wydarzeń muzycznych i kulturalnych w mieście
Nowy(a) na forum

Stały bywalec

Nowy(a) na forum

nawiązujac do twojego opisu- jest czas na wszystko w zyciu, na zabawe, na myslenie, na rozwazania o duszy i wyższych wartosciach. Równowage daje skosztowanie wszystkiego, bo wszystko ma inny smak.
Tego typu rozważania nie są mi obce, bo nie jestem typem młotka, który TYLKO imprezuje. Mam swoje życie, swoją pracę, swój dom , ale zwariowałabym gdybym się nie bawiła. samo zycie jest zbyt poważne i za wielu ludzi smutnych ...mysle, ze gdyby miało być tylko powaznie zostałby nam sznur ..
pozdrawiam
niania
[ Dodano: Pon Gru 05, 2005 12:15 ]
ach, i jeszcze jedno. To bardzo powazna i ciężka w odbiorze muzyka głównie traktująca o przemijaniu, śmierci, tragedii, fatum...tylko i wyłacznie dla ludzi myślących i wrazliwych , ale to nie wyklucza lzejszych nurtów i dobrej zabawy.
...zdecydowanie jest zbyt duzo szumu wokół dragów i alkoholu na takich imprezach. nic ponad srednią krajowa.
niania
Tego typu rozważania nie są mi obce, bo nie jestem typem młotka, który TYLKO imprezuje. Mam swoje życie, swoją pracę, swój dom , ale zwariowałabym gdybym się nie bawiła. samo zycie jest zbyt poważne i za wielu ludzi smutnych ...mysle, ze gdyby miało być tylko powaznie zostałby nam sznur ..
pozdrawiam
niania
[ Dodano: Pon Gru 05, 2005 12:15 ]
ach, i jeszcze jedno. To bardzo powazna i ciężka w odbiorze muzyka głównie traktująca o przemijaniu, śmierci, tragedii, fatum...tylko i wyłacznie dla ludzi myślących i wrazliwych , ale to nie wyklucza lzejszych nurtów i dobrej zabawy.
...zdecydowanie jest zbyt duzo szumu wokół dragów i alkoholu na takich imprezach. nic ponad srednią krajowa.
niania
Stały bywalec

: ] miło wiedzieć. ja naprawde wiem, co to gotyk, ale nie lubie go (chyba mam do tego prawo?). Szczerze: coś smutnego/nastrojowego? Swallow the sun, katatonia:dance of december souls. jak dla ,mnie gotyk to zjazd pozerstwa, ale co tam wiem. wiekszosc gotow, ktorych dane mi znac chodzi po domu w kapciach, a przed odwiedzinami u babci sciagaja cwieki.
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

wiesz co? ja w Lubinie nie widziałam najmroczniejszych najbardziej ghothyckich i najbardziej cyber fetish tru.. smutne to , ale , moze przynajmniej byłoby inaczej? i bardziej wesoło?
na kastlu a i owszem sa Ci najbardziej przebrani, ale ja ich tam znam (przynajmniej czesciowo) i są fajnymi, normalnymi ludzmi. Sama w Bolkowie tez przwdziewam odswietne fatałaszki i nie widzę w tym nic złego.
pewnie też jestem mega gothycka, tyle ze z babami załozyłysmy kółko ghospodyń ghotyckich i radzimy tam jak tepić ghotyckie karaluchy, widac nie mamy do siebie dystansu.
niania
na kastlu a i owszem sa Ci najbardziej przebrani, ale ja ich tam znam (przynajmniej czesciowo) i są fajnymi, normalnymi ludzmi. Sama w Bolkowie tez przwdziewam odswietne fatałaszki i nie widzę w tym nic złego.
pewnie też jestem mega gothycka, tyle ze z babami załozyłysmy kółko ghospodyń ghotyckich i radzimy tam jak tepić ghotyckie karaluchy, widac nie mamy do siebie dystansu.
niania
Stały bywalec

Maniak

To i tak jest dziwne... i przynajmniej dla mnie malo zrozumiale...Po co wogle ubierac sie w dziwaczne zeczy jak mozna chodzic normalnie ubranym i po prostu i tak sie uwazac za gota czy gotke... liczy sie to co jest w duszy w sercu... ta muzyka... tzn nie ze mam cos przeciwko... mi to jest obojetne... kazdy robi co chce...ale w oczach wiekszosci ludzi taka osoba wyglada bardzo zalosnie... ale niestety...coz zycie... 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum

załosnie? khmhkmkhmmmmmmm ta:-)
laska odziana w obcisły gorset na pewno budzi przerazenie i obraze moralnosci u okreslonych osobników, tyle ze wiekszość facetów na taki widok ma język po kostki i ślini się tak jak buldog.
a gorsety zrobiły furore własnie u przedstawicielek tej kultury.
nie sadzę zeby widok apetycznego ciała był załosny. przeciwnie.
pozdrawiam
niania
laska odziana w obcisły gorset na pewno budzi przerazenie i obraze moralnosci u okreslonych osobników, tyle ze wiekszość facetów na taki widok ma język po kostki i ślini się tak jak buldog.
a gorsety zrobiły furore własnie u przedstawicielek tej kultury.
nie sadzę zeby widok apetycznego ciała był załosny. przeciwnie.
pozdrawiam
niania
Maniak

heh...
Tak tak... ale dlaczego w takie ciuszki też ubierają się osoby nieco jakby to lekko powiedzieć "puszyste" to wygląda okropnie...
a tak to wiesz... mi osobięcie to nie przeszkadza...
tylko mówiłem ogólnie o ludziach...
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum

a i owszem , jesli ktoś nie widzi się w lustrze to masakra. no ale to sie tyczy akurat wszystkich.
co do gorsetów to maja raczej wyszczuplać niż dodawać kilogramów. smiesznie natomiast wygladaja na dziewoi co nie ma biustu, lub też posiada ale mikroskopijny.
myślę ze jako nieco puszysta 50-latka tez już gorsetów nosić nie bede, bo odsłaniają dużo ciała (w tym przypadku pewnie już obwisłego)
a i jeszcze słowo o castle party - to faktycznie skupisko najwiekszych frików wespółczesnej europy, jesli chodzi o tzw image, ale mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie.. nie jest nudno, bo nikt się nie dubluje:-)
pozdrawiam
niania
co do gorsetów to maja raczej wyszczuplać niż dodawać kilogramów. smiesznie natomiast wygladaja na dziewoi co nie ma biustu, lub też posiada ale mikroskopijny.
myślę ze jako nieco puszysta 50-latka tez już gorsetów nosić nie bede, bo odsłaniają dużo ciała (w tym przypadku pewnie już obwisłego)
a i jeszcze słowo o castle party - to faktycznie skupisko najwiekszych frików wespółczesnej europy, jesli chodzi o tzw image, ale mi to nie przeszkadza, wrecz przeciwnie.. nie jest nudno, bo nikt się nie dubluje:-)
pozdrawiam
niania
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość