Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: olubin »

Te sprzęty w internecie potrafią być dużo tańsze. Dlatego ja też często decyduję się na zakupy w sieci.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

Tak samo jak serwis sprzetu - o wiele taniej i lepiej znalezc cos w necie, niz szukac zwyklego, naziemnego punktu serwisowego.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Też można od razu poczytać opinie o danym sprzęcie. To bardzo ułatwia zakupy.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

Na szczęście sprzętu AGD nie trzeba kupować zbyt często, ja już wolę wyłożyć trochę więcej pieniędzy i mieć spokój na kilka lat.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Też kieruję się tą zasadą. Wolę jak sprzęt mi posłuży kilka lat.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: radosna »

Mam takie samo podejście. Teraz szukam lodówki i sporo czytam, porównuję itp.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Jeśli będziecie szukać okapów amika, to sprawdźcie ofertę sklepu internetowego zadowoleni.pl. Tam znajdziecie sprzęt AGD w bardzo korzystnych cenach. A we większości przypadków będzie obowiązywać darmowa dostawa.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: radosna »

No i kupiłam lodówkę - postawiłam na Samsunga. Co do okapu - u mnie można zamontować tylko ten na wkłady węglowe.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Lepsze to niż nic. A przynajmniej trochę pozbędziesz się zapachów podczas gotowania.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: pinio555 »

Ja też wolę kupować w internecie, jest dużo taniej i zawsze jest minimum 14 dni na zwrot, niezależnie od powodu. Teraz potrzebuję ekspresu do kawy i znalazłem taką stronę: http://www.konesso.pl/pol_m_Kawa-i-akcesoria_Dodatki-i-akcesoria-do-kawy_Syropy-do-kawy-187.html

Mają duży wybór wszystkiego co potrzebne do gorących napojów a do kawy mają dodatkowo fajne syropy.

Syropy do kawy znanej francuskiej firmy Monin. Syropy doskonale nadają się zarówno do kawy jak i deserów, koktajlów czy drinków. Mnogość smaków sprawia, że z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Zloty »

Kupuję sklepach internetowych, tam gdzie promocja w danej chwili. Części też w necie https://north.pl/czesci-agd/czesci-do-z ... g1173.html i sam naprawiam małe usterki.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Ja się na tym kompletnie nie znam. Zawsze oddaję uszkodzony sprzęt do serwisu.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: carmen »

Jakbym miała się zdecydować na zakupy, to pewnie wybrałabym coś z asortymentu znanego i polecanego sklepu typu RTV EURO AGD. Nie tylko ze względu na dużą rozpiętość marek ale fakt, że większe zakupy można u nich zrobić na raty. To na pewno wygodna forma.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: brutim »

rtv euro agd jest spoko, jak trafi się na promocje zakupu na raty 0%, bo u nich faktycznie to jest 0%. W media markt np. trzeba zapłacic jakies ubezpieczenia, inne koszty itp. i w cale to tak kolorowo nie wychodzi. Dlatego staram sie kupować w sieci, gdzie nie dość ze jest taniej to porównywarka cen pokazuje mi zawsze najtansza opcje i nie musze latać po sklepach.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: brutim »

rtv euro agd jest spoko, jak trafi się na promocje zakupu na raty 0%, bo u nich faktycznie to jest 0%. W media markt np. trzeba zapłacic jakies ubezpieczenia, inne koszty itp. i w cale to tak kolorowo nie wychodzi. Dlatego staram sie kupować w sieci, gdzie nie dość ze jest taniej to porównywarka cen pokazuje mi zawsze najtansza opcje i nie musze latać po sklepach.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  3 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM