Nowy(a) na forum

dlatego się nie przejmuj że niby kogoś uraziłeś .... ja tam do kościoła nie chodze ale katolikiem jestem ale sex uprawiam bo niby skąd się biorą dzieci .....
dlaczego panowie w kościołach też uprawiają sex ....przykład księdza z przylesia który ma syna ...każdy to robi i robic bedzię taka natura ludzka a sex shopy są po to żeby w tym pomagać i żeby dobrze sie bawić
Weteran

Czy ten temat to jakaś prowokacja? 
Od sex shopów do księży z dziećmi
Od sex shopów do księży z dziećmi
Nowy(a) na forum

Maniak

jak zwykle wszystko wina katoli (jak ktoś rzucał jajkami to raczej robił to głupek) ... no dajcie spokój nikt tu nikogo nie obraził, może co najwyżej rozśmieszył. katolików podobno u nas jest około 80% a wszyscy po nich jadą a przecież głupków/oszołomów/fanatyków itp można znaleźć w każdej grupie społecznej/politycznej/wyznaniowej itp dlatego proszę nie uogólniać.
może faktycznie nie warto ciągnąć tematu,
więc jeszcze raz życzę przyjemnych zakupów
pozdro
może faktycznie nie warto ciągnąć tematu,
więc jeszcze raz życzę przyjemnych zakupów
pozdro
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

też już byłem nawet dawno być może i dziewczyna ''cycata'' ale ważne że potrafiła mi doradzić i jestem zadowolony z obsługi prezent kupiłem śmieszny a przy okazji kupiłem tabletki za pierwszym razem nie zauważyłem różnicy i działania tych tabletek ale już za drugim było widać efekt....
zero stresu wchodzisz do sklepu kupujesz wychodzisz całkiem jak do warzywniaka hehe
Informacje
0 użytkowników » 1 gość