Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Syc. »

Odświeżam.
"Rondo" również nie polecam.
Polecam za to warsztat u Tomasza Nowaka.
Niebawem ocenie warsztat pana Wiesława Pachuckiego, ale widzę że opinie ma dobre.
Mam nadzieje, że się nie zawiode ;]
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Polecam tego mechanika

Post autor: Jerzy82 »

Polecam Mechanika z AUTO-EKSPRES W Składowicach naprawdę godny polecenia szybkie terminy dobre ceny. Każde autko które u niego robiłem chodzi bez zarzutów
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Axe1121 »

Zachęcam do Polubienia nowej strony na Facebooku o nazwie Mechanicy Lubina i Okolic. Celem jest stworzenie jak największej grupy użytkowników i wymienienie się poglądami na temat lubińskich zakładów mechanicznych.

Pomóżcie rozwinąć mi tą stronę, bo pomysł jest nie zły ;)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: MichalMechanik »

A gdzie naprawię silniki elektryczne ponieważ mam auto wraz z żoną z takim właśnie silnikiem i męczę się szukam nie wiem gdzie naprawić a regeneracja pewno droga.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
mechanik

Post autor: sebix »

Elektronikę w moim Mondeo robiłem parę tygodni temu na Hutniczej w Lubinie. Warsztat ma swoją stronkę -przegladylubin.pl. Szybka obsługa, krótki czas naprawy i co najważniejsze, nie musiałem później jeździć na poprawki. Zrobili porządnie już za pierwszym razem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: viktor-v »

Mieliście może do czynienia z warsztatem przy ul. Przemysłowej http://www.moto-uslugi.com/warsztat/lub ... ki-sp-z-oo ? Będę wdzięczny, za jakieś opinie. Ewentualnie polećcie jeżeli możecie namiary na jakiś zaufany serwis, który podejmie się naprawy manualnej skrzyni biegów
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: LemmyPL »

Wątek trochę stary, i NIBY są w nim odpowiedzi, ale sprzed kilku lat, a ja potrzebuję aktualnych.
Czy AKTUALNIE możecie polecić dobrego mechanika, który poradzi sobie z japońcem naszpikowanym elektroniką, z którym nie dała sobie rady nawet ASO? Aha. Samochód nie pali, więc proszę podać kogoś w mieście, bo raczej nie będę go ciągnął na jakąś wioskę.
Sprawa dla mnie jest ważna i dosyć pilna.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
naprawa Opla

Post autor: bonzo77 »

Swojego Opla naprawiam na Legnickiej w MMCars, sprawdzony serwis Opla. Pracuja tu na prawdę wykwalifikowani mechanicy, szybka diagnoza, naprawy zawsze na czas. Ja tam wolę do nich jechac i miec pewnosc, że dobrze naprawią mi samochód
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: BasiaNi »

Jak wybrać dobrego mechanika? Wystarczy pamiętać o kilku istotnych czynnikach, o których tutaj piszą. Dobry mechanik ma umowy z hurtowniami, dlatego za wymianę poszczególnych części nie będzie liczył milionów :p
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Co by nie mówić to jak najbardziej wszelkiego rodzaju kwestie mechaniczne w naszych autach są bardzo ważne i ja również jestem zdania, że dobrze jest wiedzieć jak w starych autach psuły się układy paliwowe. Bardzo interesując o tym napisano w https://www.twardziel.pl/paliwowe-uster ... niepokoic/ i myślę, że taka wiedza może być przydatna.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Gdy jeszcze chodzi o sprawy związane z samochodami to dla mnie także całkiem istotną sprawą było to aby wiedzieć doskonale w jakim miejscu zrobić serwis klimatyzacji mojego auta. W sumie zdecydowałem się go oddać do czyszczenia klimatyzacji w https://expertczystosci.pl/czyszczenie-klimatyzacji i wiem, że to była bardzo mądra decyzja.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot], Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM