Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

Odpowiedź ponowna do

@polar21

na temat: "Co z tego ze poswieca swoj czas skoro jest nieobiektywny. "

Słuchaj, wykaż się na forum przez jakiś czas, pomóż w czymś, zdobądź zaufanie użytkowników i zgłoś swoją kandydaturę na stanowisko moderatora któregoś z działów.
Będziesz bardziej obiektywny niż Dale? Poświęcisz swój czas na moderację?

Zrób coś zamiast narzekać jak nastolatka na brak wyprzedaży.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

realisto przestan juz gadac te dyrdymały.
To ze moja obecnosc na tym forum ogranicza sie do pisania postow (ze zreszta jak 95% uzytkownikow tu zarejestrowanych) nie znaczy ze nie mam prawa krytykowac administratora, ktory poniekad sam przyznaje ze jest nieobiektywny. No wiec skoro sie przyznaje to po co dalej drazysz ten temat...

Oczywiscie mógłbym tu wiecej nie zagladac, ale w sumie interesuja mnie sprawy mojego miasta, wiec nie mam powodu by sie obrazc na forum, przez takiego a nie innego moderatora
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Otóż drogi kolego ja stoję na stanowisku, że dyrdymały to gadają głównie krytykanci i krzykacze (piszę to ogólnie, do wszystkich zainteresowanych) natomiast zrobić coś konstruktywnego nie ma komu.

Taka jest prawda. A prawda czasem drażni.

Będę to powtarzał do bólu przy każdej okazji jechania na administrację forum i na moderatorów. Bo szczerze wk****a mnie ogólne nastawienie panujące nie tylko na forum, ale i w moim bliższym i dalszym otoczeniu.

Marudzicie na przykład drodzy krytykanci, że Lubin to dziura, że w Lubinie nic się nie dzieje... No to proszę, zróbcie coś, aby coś się zaczęło dziać. Proste? Proste!

Marudzicie, że moderator jest taki a sraki - proszę bardzo - mamy wolność - kandydujcie i bądźcie lepszymi modami.

Beczycie, że forum jest takie a srakie - proszę bardzo - są jeszcze 2 inne fora lubińskie, a nikt nie broni założyć swojego....

Jednak gdzie tam? Macie drodzy krytykanci głęboko w d*** fakt, że ktoś poświęca swój czas, aby zapewnić wam działające forum i porządek dyskusji. Oj, co więcej, wy macie PRAWO (dobrze, że k***a nie LEWO) - należy się przecież jaśnie panom, a może jeszcze piweczko i chipsy przynieść pod nosek jak uzewnętrzniacie swoje głębokie przemyślenia? Może po pleckach podrapać? Pełen luksus się NALEŻY w końcu. Hahaha!

Możesz szanowny kolego (i inni koledzy i koleżanki) nie odpowiadać, możesz ignorować moje posty - masz takie prawo i możliwość (ja to oczywiście uszanuję). Internet to w końcu wolność wyboru.

Ty myśl swoje - ja będę myślał swoje: Racja jest jak d***a, każdy ma swoją.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

No i robi się jatka.

Mozna wszystko uciąć tworząc regulamin forum (jest na forum choćby w FAQ kilka odniesień do regulaminu ale samego regulaminu ne znalazłem), a w nim jedno zdanie: "Decyzja moderatora jest nieodwołalna" a wyrzucić ten kawałek z mozliwością odwołania z FAQ. Żale były, są i będą, wszystkim na raz nie sposób dogodzić.
Mody robić swoje i nie przejmować się.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hayal »

ohoo zaczyna się robić "przyjemnie"... ;] jak wcześniej Ty - Realista - proponowałeś skończyć ten temat, to teraz ja to również robie, bo tylko niepotrzebnie łacina leci i szkoda czasu na kłótnie... ;]

pozdrawiam.

P.S. regulamin faktycznie by ułatwił sprawę... ;]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

hehe, jatka A propos jatki i jednocześnie tej bierności którą mocno piętnuje, a której zwykle towarzyszy zajadle krytykanctwo i duma - co to nie ja! należy się! - opowiem historyjkę z prawdziwą jatką i biernością do kwadratu!

a więc słuchajcie: Czasy moich studiów, treningi, kobiety, szpan i wiadomo... Przewalam żelazo w jakiejś tam siłowni - ja niepozorny studenciak - a wokół mnie elyyyta - sami twardziele, karki, beemki i merce pod salą.... kurde... wiadomo w przerwach między Świczeniami ludzie konwersują... ...ja pierdziele, co to nie oni, twardzi, mocni, otrzaskani, świat by zdobyli, co jeden to lepszy twardszy... no w powietrzu testosteron i duch męskiej rywalizacji... ja pierdziu.... No, przewalam to żelastwo i nagle jebs! Linka się jednemu kolesiowi zerwała i uchwyt spadł na głowę, gościu od razu zakręcił się, zbladł jak ściana i zalał się krwią... No i wtedy całe stado szwarcenegerów zamilkło, niektórzy też pobledli, rozdziawili ryje i się lampią jeden na drugiego i nic.... gościu się zalewa krwią... a oni stoją jak te wystraszone barany.... i nic... łącznie z gościem co tan pilnował. No i tu mamy piękny przykład darcia ryja, a jak co do czego to podkulania ogonów. Oczywiście historia skoączyła się tak, że odłożyłem żelazo i sam zrobiłem co należy (pierwsza pomoc), kiedy to koledzy ofiary stali bladzi i wystraszeni. Dlaczego? Bo, naprawdę wk****a mnie bierność i owcze podejście do życia.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Hayal pisze:o Ty - Realista - proponowałeś skończyć ten temat,
Proszę czytaj ze zrozumieniem. Proponowałem Tobie skończyć temat wiecznego rozczulania się nad 1 upomnieniem, którego już nikt chyba nie pamięta.

Teraz mówię o ogólnym zjawisku jechania na mod'ów i podważania ich decyzji oraz o bezproduktywnym krytykanctwie i bumelanctwie, które zaczyna szerzyć się jak zaraza.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Hayal »

Nie rozczulałam się (a już na pewno nie wiecznie...), tylko podałam przykład (wg mnie) niekonsekwencji moderatora, a to jednak różnica... ;]

Za to Ty widzę, czy ktoś będzie miał rację czy nie, to i tak będziesz stać po jednej stronie uważając, że zwrócenie uwagi itp. moderatorom czy adminom jest jednoznaczne z krytykanctwem itp. ... ale never mind, nie będę już brać udziału w tych "przepychankach" bo szkoda mi na to czasu.. ;]

do pogadania przy innym temacie... papatki. ;]
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

Chyba realista

zaczo

łes do sprawy nieco za powaznie podchodzic....to forum to jednak mniejsza lub wieksza zabawa...a nie jakies (z całym szacunkiem dla ludzi ktorzy nad tym forum pracuja) opiniotworcze "ciało" (skoro np. na tematy dot. miasta Lubina stale wypowiada sie ze 40 osób - troche za mało jak na prawie 80 tys. mieszkancow)...choc przyznaje ze patrzac całościowo na forum - jest to jednak pewien sukces.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

polar21 pisze:Chyba realista zaczołes do sprawy nieco za powaznie podchodzic....to forum to jednak mniejsza lub wieksza zabawa...
Świetny wniosek kolego! Uwielbiam cię za to!

No skoro to własnie zabawa, no to właśnie tym bardziej nie ma się co pieklić i podskakiwać do moderatorów, krytykować ich i podważać decyzję, jakby od tego zależało czyjeś życie...

Po prostu, skoro to zabawa, nie walczmy z decyzjami mod'ów z nożem w zębach - to nie turniej o złote kalesony ani sąd ostateczny.
odpowiedz

Informacje

Google [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM