Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: polar21 »

realista pisze:oj czuję, że jeszcze zrobi się z tego emocjonalna dyskusja, a chyba szkoda bić pianę bez celu i podnosić sobie poziom adrenaliny
no dobra. Z doswiadczenia wiem ze kazdy zostanie przy swoich stanowiskach.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Sakis »

polar21, nie moge sie z toba zgodzic co do islamu, gdzyz o ile szyici sa w stangacji to sunnici i wahabici rozwijaja sie bardzo dynamicznie i sa calkowicie przystosowani do zycia w europejskich spoleczenstwach.
Devik Crazystar
Devik Crazystar

Post autor: Devik Crazystar »

...
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: realista »

no bez przesady,
ale jak się zezwoli na totalne róbta co chceta to będzie totalny chaos, co wy na to?

w tym przypadku trzeba się zastanowić gdzie kończy się wolność a zaczyna dewiacja niebezpieczna dla otoczenia (ja przyznam się, że nie wiem, nie jestem ekspertem od seksuologii)???

poza tym w tej rozmowie chodzi chyba nie o to że 2 facetów bryka sobie w alkowie (ich prywatna sprawa), tylko o to że jakieś niedomyte lewactwo wpiera nam wszystkim, że to zdrowe i normalne i mamy to tolerować z tęczowym uśmiechem - lewactwo każe nam myśleć tak a nie inaczej, a jak ktoś śmie zaprotestować przeciw gejom to go lewacka "elyta" zniszczy publicznie

przymusowa tolerancja dla głupot, rugowanie naszych własnych myśli i poglądów, to pachnie totalitaryzmem

socjalizm i przymusową jednomyślność już mieliśmy - jeden fyrer jedna rzesza - jedna klasa robotnicza

[ Dodano: Czw 07 Gru, 2006 14:11 ]
Druga sprawa:

Jak myślicie? Po co oni nam podsuwają co chwilę w mediach jakieś bzdury o pederastach czy seksie leppera? najłatwiej zagrać na emocjach i odwrócić naszą uwagę od istotnych faktów:

Ministerstwo Finansów planuje podwyżkę akcyzy na benzynę o 25 gr na litrze. Podwyżka miałaby obowiązywać od 1 stycznia 2007 roku.

Na przykład od takich faktów jak powyżej. Zgodnie z zasadą dziel i rządź - skłóconym społeczeństwem łatwiej manipulować i je okradać.

Rząd rozważał powrót do starej stawki już na początku tego roku - ale się z tego pomysłu wycofał.

No tak, wybory były i szkoda byłoby sobie psuć notowania. Stołki rozdzielone to można golić nas wszystkich. A na odwrócenie uwagi podsunie nam się gejowski romans znanego polityka.

Uff, nagadałem się :) Pozdrawiam wszystkich na forum (a nasze kochane władze też pozdrawiam - tyle że środkowym palcem).
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Devik Crazystar, primo nie przesadzaj; secundo: patrz, co sie TERAZ zaczyna dziac w Holandii.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Mistake »

Proszę, człowieka nie ma na forum kilka dni i już się przestaje orientowawać co się w mieście dzieje.
Z pewnością rozwój wszelkich organizacji młodzieżowych jest korzystny dla społeczeństwa, a także przygotowuje nam przyszłych polityków :)

Myślę, że temat zszedł na manowce i to bardzo.
Poglądy socjaldemokratów na sprawę tolerancji dla odmiennych orientacji seksualnych są chyba oczywiste, tylko jak mówi Tomi, tutaj nikt się do tego nie przyzna.

Tak mi się nasunęło - może założyć dział forum do dyskusji nad kwestaimi ideologicznymi ;)
Twierdzenia gejow ze sa dyskryminowani to czysta retoryka. Geje naprawde nie sa dzis dyskryminowani. Czy ktos lata za nimi z bejsbolami na ulicach, czy sa wyrzuczani w pracy ze wzgledu na swoje preferencje lozkowe, czy sa wysylani na przymusowy odwyk??
Całkowicie się zgadzam. Ogólnie w całej Europie trwa "uświadamianie", że homoseksualizm jest normalny. Ale nie jest, a mówienie że w Polsce jest dyskryminacja to jest właśnie demagogia.
Osobiście uważam, że ugrupowania lewicowe w Polsce powinny zostać zdelegalizowane. Przywódcy osadzeni w więzieniach, a co bardziej znaczący aktyw skierowany do przymusowych prac społecznych (np. czyszczenie rowów przy drogach).
Dobre sobie. Panowie żyjemy w kraju demokratycznym z wolnością słowa. A właśnie delegalizowanie jakichkolwiek partii może doprowadzić tylko i wyłącznie do powrotu dyktatury lub rządów jedynej słusznej partii.
Mlodzi powinni byc przyuczani do przedmiotow oraz ksztalceni ku osiagnieciu samodzielnosci myslowej i bytowej, a nie angazowac sie w polityke.
Sakis, ale ktoś za te 30 lat będzie musiał przejąć władzę w tym kraju, czyli kto? Calineczka? 7 krasnoludków? Poza tym, jeśli młodzi nie będą działać w polityce to rządzić nami będą nadal postkomuniści lub fanatycy pokroju Romana G.

Aha, dla tych wszystkich co się gubią w tej lewicy i prawicy, socjaliźmie i kapitaliźmie polecam - Mapa Polityki.
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

"Z pewnością rozwój wszelkich organizacji młodzieżowych jest korzystny dla społeczeństwa"

Jasne, o ile nie są to organizacje promujące ideologie lewicowe, narodowy socjalizm, satanizm i inne bzdury lub dewiacje podobnego pokroju.
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Sakis, ale ktoś za te 30 lat będzie musiał przejąć władzę w tym kraju, czyli kto? Calineczka? 7 krasnoludków? Poza tym, jeśli młodzi nie będą działać w polityce to rządzić nami będą nadal postkomuniści lub fanatycy pokroju Romana G.
Jesli mlodzi nie wezma sie za nauke i rzeczy pozyteczne to za 30 lat ciagle beda nami rzadzic nieudacznicy pokroju Kwasniewskiego czy fanatycy pokroju Romana G. (notabene ukonczyl 2 kierunki na Uniwersytecie Poznanskim).
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Sakis pisze: Jesli mlodzi nie wezma sie za nauke i rzeczy pozyteczne to za 30 lat ciagle beda nami rzadzic nieudacznicy pokroju Kwasniewskiego
brawo! brawo! brawo!

niech młodzież uczy się jak rozwijać nowe technologie i konkurować

natomiast czytałem w necie, że niektóre partyjne młodzieżówki uczą wprost złodziejskiego fachu - jak kreować biurokrację, załapać się na stołki, jak sobie wyrobić układy, jak pojanosikować (redystrybucja, zwiększanie podatków w imie socjalu) i przy okazji się maksymalnie nakraść, słowem jak robić by się nie narobić
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

A działalność społeczna rzeczą pożyteczną nie jest? Poza tym udzielanie się w polityce moim zdaniem nie zaprzecza zdobywaniu wiedzy.

realista - które? Myślę, że te u których przykład idzie z góry :diabel:
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

które? no ja nie mogę wskazywać palcem konkretnie (bo nie mam teczki z dowodami w szufladzie),

ale można samemu poszukać w sieci co i jak
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

W sieci różne rzeczy piszą. :)
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

ano fakt,

piszą nawet że przywódcy niektórych partii nie są w ogóle polskiej narodowości, tylko pewnej innej, tak samo z redaktorami / właścicielami niektórych kluczowych mediów

dlatego ja nie będę powtarzał wszystkiego usłyszanego w sieci o takiej czy takiej partii, skoro nie jestem pewien, można sobie samemu poszukać
Weteran
Weteran
Kontakt:
Awatar użytkownika
Weteran
Weteran

Post autor: JasioJasio »

Faktycznie brniemy w nicość. Żaden post z tej strony nie wnosi nic do tematu FMS :)
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: wawrzek »

JasioJasio pisze:
a jednoczesnie milo powitalibyscie hordy muzulmanskich imigrantow (w imie wolnosci i rownosci ma sie rozumiec)?
równie miło jak w protestanckiej Anglii są witane hordy chrześcijan z Polski.
.
A protestańci to niby kto? Kosmici?

# Anglikanizm - 31 500 000
# Katolicyzm - 5 000 000
[...]
za Wikipedią
Wawrzyniec nie do końca Pruski.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM