Bywalec

A tam Jogi marudzisz...jeśli podejdziemy do tego z dystansem, może się udac...do wszystkich zainteresowanych! Podawajcie tu swoje pomysły, teksty i skecze...myślę warto..w każdym człowieku siedzi kawał kabareciarza...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Stały bywalec

Piotruś, to narazie sie zajmie przygotowaniem tekstó ... narazie ... potem będzie występować ... a ... brat Mariana twierdzi że ma talent, spytam się go, może będzie zainteresowany!
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Ja życzę Wam jak najlepiej...ale też życzę Wam żeby życie nie przerosło kabaretu...bo może się stać tak że kabaret zostanie z tyłu...Różyczce zaś życzę żeby to były texty nie były tylko takie jak u Grocholi i czasem też jako kontrapunkt można puścić text którego nie przebije żaden tekściarz np.Wyrok Sądu Rejonowego .w sprawie rozwodu Pana TadeuszaSandomierskiego z Gminą Miata Lubina,,,rzecz jest tak kuriozalna że nikomu się w pale nie mieści.A pan Sandomierski jest kawalerem. I najmędrsze prawnicze pały to tak zamotały że teraz nie wiadomo o co chodz\i w tej sprawie. Albo opinię pewnej Pani Pedagog która orzekła że ucznia należy przenieśc do innej szkoły gdzie nie ma schodów !!!!! ponieważ zdarzające się ataki po zażyciu leków ( prochy a jakże !!!!!) mogą spowodować poważne obrażenia .....!!!! Uczeń został cichcem przeniesiony a szkoła jest wola od prochów...A to że uczniowie mają kropledo oczu,-to od kompa_ a te setki samarek to dlatego że zbierają guziki..!!!! Życzę Wam determinacji wielkiej i wytrwałości ..
Informacje
0 użytkowników » 2 gości