Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: Jogi »

Pewnie nic z tego nie wyjdzie....bedzie brakowalo organizacji...
"Wiem, że czesto mi odbija. Ale co z tego skoro mnie się to podoba."
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Matts »

A tam Jogi marudzisz...jeśli podejdziemy do tego z dystansem, może się udac...do wszystkich zainteresowanych! Podawajcie tu swoje pomysły, teksty i skecze...myślę warto..w każdym człowieku siedzi kawał kabareciarza...
Życie jest zbyt krótkie, żeby jeździć powoli...
"Pan mnie pewnie nie pamięta, ale służyliśmy razem na wojnie..."
www.mtblubin.republika.pl
Stały bywalec
Stały bywalec
Kontakt:
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Piotruś »

Piotruś, to narazie sie zajmie przygotowaniem tekstó ... narazie ... potem będzie występować ... a ... brat Mariana twierdzi że ma talent, spytam się go, może będzie zainteresowany!
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-

Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Awatar użytkownika
Początkujący
Początkujący

Post autor: irek »

Ja życzę Wam jak najlepiej...ale też życzę Wam żeby życie nie przerosło kabaretu...bo może się stać tak że kabaret zostanie z tyłu...Różyczce zaś życzę żeby to były texty nie były tylko takie jak u Grocholi i czasem też jako kontrapunkt można puścić text którego nie przebije żaden tekściarz np.Wyrok Sądu Rejonowego .w sprawie rozwodu Pana TadeuszaSandomierskiego z Gminą Miata Lubina,,,rzecz jest tak kuriozalna że nikomu się w pale nie mieści.A pan Sandomierski jest kawalerem. I najmędrsze prawnicze pały to tak zamotały że teraz nie wiadomo o co chodz\i w tej sprawie. Albo opinię pewnej Pani Pedagog która orzekła że ucznia należy przenieśc do innej szkoły gdzie nie ma schodów !!!!! ponieważ zdarzające się ataki po zażyciu leków ( prochy a jakże !!!!!) mogą spowodować poważne obrażenia .....!!!! Uczeń został cichcem przeniesiony a szkoła jest wola od prochów...A to że uczniowie mają kropledo oczu,-to od kompa_ a te setki samarek to dlatego że zbierają guziki..!!!! Życzę Wam determinacji wielkiej i wytrwałości ..
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM