Jakoś nie szczególnie mnie to martwiMuza nie zakontraktuje nigdy gwiazdy spod znaku Virgin, Ich Troje
Nowy(a) na forum

Do Pana Marka Zawadki. Co do Zion Train to już nie pojawiają się tak często we Wrocławiu. Ostatni raz występowali tam jakieś półtorej roku temu. Nie można wliczać oczywiście Abassi All Stars, które wystąpilo na One Love 11 listopada 2005 roku bo tam był jedynie DJ Percha z Zion Train wraz z sekcją dętą. To że można było ich oglądnąc w Kostrzynie za darmo to już inna sprawa. Przeciez tam wszystkie koncerty oglądało się za darmo. Sam byłem na Woodstock w 2004 roku i osobiście widziałem ten koncert. Moje 15 złotych było przebitką do waszych 10, a za koncert Zion'ow warto dać 25-35. Z tego co mi wiadomo to Zion jest bardzo otwarty na propozycje i wcale nie jest taki drogi. Najprościej jest ściągnąc jakiegoś Jamala, który pociągnie za sobą mnóstwo małolatek, a nie publiczność z poza Lubina. Już pomijając nawet Zion to przeciez jest wiele kapel tego pokroju nawet w Polsce np. taki Sound System jak Joint Venture, ale kto o nich slyszal ? Liczy sie popularnosc. Podoba mi się pomysł Bakshish, a może tak dorzucicie Indios Bravos, Wszystkie Wschody Słońca, albo Radical News?
Hailing up the selector
Początkujący

Maniak

za.Alien pisze:Myślę że na Indiosów dużo wiary by się pokusiło...
też za
nawet bardzo 
Nowy(a) na forum

Sam pomysł uważam za dobry. Nawet za kase. Natomiast popracowałabym nad urozmaiceniem stylistycznym zespołów. Jesli bedzie tak, ze zagrają 4 kapele i każda z innej beczki - to jest szansa ze widownia też będzie zróznicowana - to chyba jasne, Ameryki nie odkryłam...ale mozna zrobić równiez tak ze raz w miesiacu są koncerty tematyczne i też dobrze.
Każdy słucha własnych typów - ja akurat wiekszości tych kapel nie znam, na łudstoku nigdy nie byłam i nigdy nie bedę bo mnie tam po prostu nie ciagnie - nie ta bajka. O swoje typy się nie bije bo są znane garstce osób a bedą na castle party wiec .. mogę odpuscić.
Niania Ogg
Każdy słucha własnych typów - ja akurat wiekszości tych kapel nie znam, na łudstoku nigdy nie byłam i nigdy nie bedę bo mnie tam po prostu nie ciagnie - nie ta bajka. O swoje typy się nie bije bo są znane garstce osób a bedą na castle party wiec .. mogę odpuscić.
Niania Ogg
Początkujący

Kazdy z innej beczki? Chyba jednak jest to nie do konca dobre. Przyklad Jarocina. Sklaniamy sie ku koncertom tematycznym czy tez jednorodnym stylistycznie. Z tym, ze bez przesady - bo jak regge to w roznych gatunkach, bo jak folk to rozne nurty, jak ostry rock to tez kazdy zespol z roznej parafii. Uważamy że koncerty dla wszystkich to w właściwie dla nikogo. Dlatego też każdorazowo chcemy to zrobic dla okreslonej grupy odbiorcow (dobrym przykladem jest tu Bolkow, Fiesta w Zabkowicach itd)
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Pozdrawiam
Marek Zawadka
sam pomysł z płatnymi koncertami jest dobry, popieram, zapłace tą dyche, a jak będzie trzeba to i 15, byleby zespoły były tego warte. co do samych koncertów, to tutaj się tak gada i biadoli, ale jak już coś będzie sie działo to i ludzie się znajdą, bez wydziwiania, żeby tylko jakoś ciekawiej spędzić czas.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Impossible is nothing! 
Bywalec

Początkujący

Nie chcemy organizować koncertów letnich w Muzie. Jeżeli jednak będą one to też będą minimalnie płatne. Jest to wniosek po koncertach ubiegłorocznych. I nie chodzi o duże stawki ale chodzi tu nam o sprawy związane z ochroną, bezpieczeństwem. Co tu ukrywać dwa albo trzy koncerty były grane na pograniczu ryzyka.
Chcemy zorganizować 2-3 koncerty na terenie Wzgórza - płatne. Będzie to podobny cykl jak w Muzie, z tym że zawsze jakaś gwiazdka w ramach rekompensaty za bilety.
Obecnie jesteśmy na etapie planowania.
II edycja Lubin na Żywo już jest właściwie domknięta - za chwilę zacznie funcjonować strona poświęcona temu projektowi. Tu cena jest ustalona - 10 zł.
Pozostałe sprawy myślę że do końca lutego zostaną dopięte.
Propozycje Państwa mile widziane. Z tym, że możliwość ich wykorzystania nie zawsze z wielu względów jest 100%.
Wracając do koncertów bezpłatnych to KGHM i Dni Lubina będą bezpłatne - tego nie robi Muza. Prawdopodobnie bezpłatne będą też koncerty w ramach XV Festiwalu Teatrów Ulicznych - ale o tym lepiej wie Dyrektor Wzgórza Zamkowego.
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Chcemy zorganizować 2-3 koncerty na terenie Wzgórza - płatne. Będzie to podobny cykl jak w Muzie, z tym że zawsze jakaś gwiazdka w ramach rekompensaty za bilety.
Obecnie jesteśmy na etapie planowania.
II edycja Lubin na Żywo już jest właściwie domknięta - za chwilę zacznie funcjonować strona poświęcona temu projektowi. Tu cena jest ustalona - 10 zł.
Pozostałe sprawy myślę że do końca lutego zostaną dopięte.
Propozycje Państwa mile widziane. Z tym, że możliwość ich wykorzystania nie zawsze z wielu względów jest 100%.
Wracając do koncertów bezpłatnych to KGHM i Dni Lubina będą bezpłatne - tego nie robi Muza. Prawdopodobnie bezpłatne będą też koncerty w ramach XV Festiwalu Teatrów Ulicznych - ale o tym lepiej wie Dyrektor Wzgórza Zamkowego.
Pozdrawiam
Marek Zawadka
Nowy(a) na forum

Maniak

Informacje
Bing [Bot] » 1 gość