Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Makler »

Wiele zależy od tego jak bardzo kompleksowa ma być to naprawa, bo niektóre możemy wykonać sami bez kłopotania się serwisem. Takie katalizatory można wymienić samemu pod warunkiem że ma się rozeznanie ze spawaniem.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: tveum »

Ile takie coś kosztuje?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: norefka »

bohna pisze:Wiadome jest ze jk mamy sprawdzonego mechanika to zrobi wszystko tak żebyśmy byli zadowoleni. Gorzej jak mamy szukać po róznych sklepach specyfików do samochodu, żeby dobrze auto umyć i na przykład wypastować.
Nam się bardzo dobrze sprawdzają kosmetyki marki Mafra, zarówno szampony, woski jak i polerki. Mimo że samochód swoje lata już ma to prezentuje się naprawdę dobrze
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Oczywiście jest to coś bardzo ważnego ale ja chcę jeszcze powiedzieć, że także bardzo istotną sprawą jest to aby mieć wiedzę ile w sumie może kosztować jeden znak drogowy. Jak udało mi się ustalić to na pewno w artykule https://twojeradio.fm/ile-kosztuje-jede ... ogowy.html bardzo fajnie o takich sprawach napisano.
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: carmel »

Mnie też czeka naprawa auta i pozostaje wypożyczalnia samochodów Wrocław lotnisko bo jakoś trzeba się poruszać po okolicy. Słyszałem że mają w tej https://comfortcar.pl/wypozyczalnia-sam ... rachowice/ wypożyczalni atrakcyjne ceny i przejrzyste warunki wynajmu bez ukrytych opłat. Nie trzeba też wpłacać kaucji
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: lenka »

A co dokładniej w Twoim aucie jest nie tak? Może czasem warto samemu bardziej zainteresować się tematem i może się okazać, że wcale to był jakiś naprawdę poważy błąd. Tak samo jak pojawią się jakie rysy na lakierze, to też spokojnie bo są i na to sposoby. A mianowicie wystarczy zagłębić trochę wiedzy jak powinna wyglądać profesjonalna pielęgnacja lakieru w domu.
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM