Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: tomi »

niestety cały czas jest to regułą, ale może kiedyś .... tak czy inaczej ciekawy jestem kiedy i jakie będą następne ruchy w tym temacie
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Soprano »

Daleko nie trzeba szukac przykladow partykularnych interesow partii polotycznych, nad interesem spolecznym. PIS nie podpisze traktatu, ktory sam wynegocjowal, bo NIE, i co im zrobia (zrobimy)? ... NIC.

Hale chcial budowac prezio, to mu "wielka" koalicja "starostowa" przeszkodzila ... bo NIE i juz. Teraz bedzie budowalo starostwo, glownie w osobie Gojdzia, a jak to sie skonczy zobaczymy ... ja w kazdym razie nie wroze Im powodzenia. A skonczy sie tak, ze miasto w koncu wybuduje ta hale wlasnym sumptem (mam nadzieje, bo w Gojdzia na prawde nie wierze). Preziowi bedzie zalezalo na reelekcji to i zastawi sie, ale postawi sie... :). I miejmy nadzieje, ale ciekawe ile jeszcze klamstw uslyszymy z ust "polityczkow".

Jednak bardziej ufam Raczynskiemu niz "Wielkiej koalicji" i raczej wolalbym, zeby nie przekazywal "moich" pieniedzy o starortwa, tam jest "Ich" zbyt wielu do "podzialu". Oni niech lepieiej ta szkola w Chrostniku sie zajma, a maja tam sporo roboty, jesli juz musza cos budowac, to niech sobie ja poremontuja, swoje z tego "wyciagna".
"Dzięki internetowi dowiedziałem się, jak wielu idiotów jest na świecie" - St. Lem 1921-2006
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

jak to napisałeś "prezio chciał budować" a ja przypomnę, że miał na to pieniądze(zapisane w budżecie ponad 10 mln), chciał teżł stworzyć 1 miejsce pracy dziennie i też lipa, itd. dobrymi chęciami to .....

naprawdę trzeba być bardzo naiwnym żeby wierzyć w rozpoczęcie i pomyślne zakończenie czegokolwiek przez Raczyńskiego...

PS: dorzucenie do wspólnej puli kilkunastu milionów nie jest chyba przeszkadzaniem, zastanów się, czego w mieście nie będzie można zrobić jeśli trzeba będzie wydać na budowę hali całą kwotę.
nikt w europie nie buduje w ten sposób. każdy szuka współfinansowania. ale Raczyński chce sam, można by powiedzieć "a co to za moje...."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nie tylko hala ale nowoczesne centrum sportowe ma powstać ..
"poparcie na całej linii: rządu, urzędu marszałkowskiego, powiatu, działaczy sportowych."całość

PS:
może by tak połączyć oba tematy o hali bo nie wiadomo gdzie dawać nowe info
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  2 gości

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM