Jak ktoś ma.
Regulamin forum
Co się dzieje w Lubinie? Informacje z regionu, najświeższe doniesienia i komentarze.
Stały bywalec

atn: jakie są tytuły piosenek zamieszczonych przez ciebie bo ja mam tyko 3 i szukam 4 nie wiem czy ma sens sciaganie jak mamy takie same
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
atn, chcesz? masz. daj maila to wysle. 
Maniak

Maniak

Stały bywalec

Alien: Z tego co wiem to oni nie chcą wielkiej sławy - po prostu, zrobili coś dla ukochanego klubu 
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Stały bywalec

Właśnie - bez rozgłosu z myślą o klubie.
Tacy ludzie to skarb narodowy.
Tacy ludzie to skarb narodowy.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Weteran

Stały bywalec

Tak uważam, poprostu. Nie chcą sławy mimo że są dobrzy. Nie chcą pieniędzy mimo ze mogli to zrobić komercyjnie i utwory sprzedać klubowi.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Weteran

myslisz, ze to takie proste? wapite, zeby to klub kupil, watpie zeby na tym majatek zrobili, i nie przesadzaj z tym wychwalaniem bo nie jestes w stanie pojac liczby takich zespolow jak oni , ktore graja w tym miescie i tutaj zaczely swoja przygode.
fajnie, ze im sie chcialo i tyle.
jak pochodzisz troche na tutejsze imprezy/koncerty poznasz ludzi to sam moze sie przekonasz, ze ten zespol nie jest naprawde niczym nadzwyczajnym, jest milionem z innych lubinskich bandow.
jest milion innych, milion lepszych, milion gorszych
jak pochodzisz troche na tutejsze imprezy/koncerty poznasz ludzi to sam moze sie przekonasz, ze ten zespol nie jest naprawde niczym nadzwyczajnym, jest milionem z innych lubinskich bandow.
Stały bywalec

Ja rozumiem żejest wiele takich zespołów gorszych i lepszych ale mówimy jednak o konkretnym, o Eliteboys.Marian pisze:myslisz, ze to takie proste? wapite, zeby to klub kupil, watpie zeby na tym majatek zrobili, i nie przesadzaj z tym wychwalaniem bo nie jestes w stanie pojac liczby takich zespolow jak oni , ktore graja w tym miescie i tutaj zaczely swoja przygode.
Nie wiem jak było dokładnie ale wydaje mi się, że zakładając zespół mieli cel. I to nie taki żeby spędzić miło czas, pograć dla przyjaciół o wielkiej karierze już nie wspominając. Chcieli żeby ich muzyka zagościła na stadionie i zachęcała do kibicowania. To było ich najwieksze muzyczne marzenie a że byli w swojej specjalności jedyni (ewentaalne najlepsi gdybym się mylił) udało im się.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Informacje
0 użytkowników » 1 gość