JEEE!!!! ARKA NOEGO!!!
Regulamin forum
Muzyka w Lubinie - czyli co u nas słychać ?
Nowy(a) na forum

Dużo osób było na koncercie Arki Noego. Mi sie bardzo podobało i myśle że także wielu innym osobom. Jeśli byliście to jak Wam się podobało? 
JEEE!!!! ARKA NOEGO!!!
Mogliby przyjechać jeszcze raz ale śpiewać dłużej 
JEEE!!!! ARKA NOEGO!!!
Maniak

chyba znam ich jeden kawalek... jak to lecialo..hmm...
o wiem!
"Taki duzy, taki maly moze wino pic...
Taki ja i taki Ty moze wino pic "
A moze to bylo to?
"Taki duzy, taki maly moze koze czcic...
Taki ja i taki Ty moze moze koze czcic "
ehh... juz nie te lata. czas zaczac lecytynke lykac
pzdr.

o wiem!
"Taki duzy, taki maly moze wino pic...
Taki ja i taki Ty moze wino pic "
A moze to bylo to?
"Taki duzy, taki maly moze koze czcic...
Taki ja i taki Ty moze moze koze czcic "
ehh... juz nie te lata. czas zaczac lecytynke lykac
pzdr.
Nowy(a) na forum

uhmm ja tez kompletnie nic nie slyszalam, ze Arka Noego zawitala do Lubina... :/
Maniak

Szkoda ze nie było to prawie wogóle rozgłoszone... bo naprawde było fajnie...
można było trochę sie z tych dzieci pośmiać... i oczywiście posłuchać instrumentalistów zespołu Tymoteusz...
po to przyszedłem 
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Stały bywalec

Do arki Noego nie pałam sympatją.
Pewnie dlatego, ze oni wcale nie potrafią śpiewać. Brutalne - hmmm ... ale prawdziwe.
Te bachory a raczej ich popularność to efekt promocji i reklamy ... ze już takie dzieci śpiewają i im wychodzi (tak jasne ;| ) i wszyscy chcą ich zobaczyć.
Pewnie dlatego, ze oni wcale nie potrafią śpiewać. Brutalne - hmmm ... ale prawdziwe.
Te bachory a raczej ich popularność to efekt promocji i reklamy ... ze już takie dzieci śpiewają i im wychodzi (tak jasne ;| ) i wszyscy chcą ich zobaczyć.
-> www.a-sport.pl / www.forum.a-sport.pl <-
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Radio Maryja moją miłością
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Stały bywalec

Mi nie przeszkadza sam fakt że to dzieci (w końcu ja to co :p ) tylko to że te dziecie nie potrafią śpiewać.atn pisze:To sobie Arki Satana posłuchaj, tam dzieci nie śpiewają.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Hehe, może nie potrafią - nie wiem, nie słucham. Ale jak by nie patrzeć to coś osiągneli.Piotruś pisze:Mi nie przeszkadza sam fakt że to dzieci (w końcu ja to co :p ) tylko to że te dziecie nie potrafią śpiewać.atn pisze:To sobie Arki Satana posłuchaj, tam dzieci nie śpiewają.
roots.bloody.roots
roots.linux.roots
Maniak

Arka Noego jest to przede wszystkim kapela która ma harakter religijny.. śpiewają o Bogu, dla Boga.. więc chyba lepiej to wygląda jak takie piosenki śpiewają młode dzieci, a nie ludzie z Idola.. Mi akurat się wydaje że jak byś zebrał grupke takich dzieciaków ze swojego podwórka i wziął byś tych z Arki to ogółem głosy by się niczym nie różniły. Taka sama by była barwa głosu. I tak samo by brzmiały piosenki.

Stały bywalec

Piotruś napisał:
atn napisał:
To sobie Arki Satana posłuchaj, tam dzieci nie śpiewają. Język
Mi nie przeszkadza sam fakt że to dzieci (w końcu ja to co :p ) tylko to że te dziecie nie potrafią śpiewać.
Hehe, może nie potrafią - nie wiem, nie słucham. Ale jak by nie patrzeć to coś osiągneli.
Osiągneli heh ... ale wszystko dzięki reklamie i przez to o czym wspomniał Kryzbi - przez to że spiewaja o Bogu a Polska to b. religijny kraj.
atn napisał:
To sobie Arki Satana posłuchaj, tam dzieci nie śpiewają. Język
Mi nie przeszkadza sam fakt że to dzieci (w końcu ja to co :p ) tylko to że te dziecie nie potrafią śpiewać.
Hehe, może nie potrafią - nie wiem, nie słucham. Ale jak by nie patrzeć to coś osiągneli.
Osiągneli heh ... ale wszystko dzięki reklamie i przez to o czym wspomniał Kryzbi - przez to że spiewaja o Bogu a Polska to b. religijny kraj.
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Maniak

Tak... Jeżeli chodzi o talent muzyczny... to raczej te dzieciaki go nie mają...ale muzycy tego zespołu tak i to bardzo wysoki... Tak jak piszecie ten zespół zasłynął dzięki reklamie... i dzięki temu że śpiewają o Bogu...dużo łatwiej jest zaistnieć zespołom śpiewającym teksty religijne niż normalny... chyba ze się ma znajomości...

... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Maniak

Alien,
zespołów śpiewających o religii jest na pewno dużo w końcu
ale które oprócz arki zrobiły tzw. karierę?? bo nie słyszałem.
a ja myślałem że po prostu parę hitów zrobili. hmm myśle że jakby kiepsko śpiewali (chodzi o produkt końcowy) a wspierała je tylko reklama to nic by nie osiągneli. przecież jak byli na fali to co drugie dziecko znało te piosenki a dziecka tok łatwo nie oszukasz.Tak jak piszecie ten zespół zasłynął dzięki reklamie
Piotruś,łatwiej jest zaistnieć zespołom śpiewającym teksty religijne niż normalny
zespołów śpiewających o religii jest na pewno dużo w końcu
Polska to b. religijny kraj
ale które oprócz arki zrobiły tzw. karierę?? bo nie słyszałem.
CARPE DIEM ET MEMENTO MORI
Stały bywalec

Owszem zrobile karierę ale zauważ, żę
ONI NIE POTRAFIĄ NAWET CZYSTO ZAŚPIEWAĆ !!!
ONI NIE POTRAFIĄ NAWET CZYSTO ZAŚPIEWAĆ !!!
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Polska moim krajem
Lubin moim miastem
Zagłębie moim życiem
Informacje
0 użytkowników » 1 gość