Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Pralka dla młodego samotnego

Post autor: Marecki11 »

witam serdecznie, w ostatnim czasie postanowiłem kupić pralkę, ze względu na to że jestem młody i mam mieszkanie na utrzymaniu moje fundusze są ograniczone Co możecie polecić?
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: Ajlar »

Poszukaj na allegro albo gumtree używanej :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec
Re: Pralka dla młodego samotnego

Post autor: pita »

Marecki11 pisze:witam serdecznie, w ostatnim czasie postanowiłem kupić pralkę, ze względu na to że jestem młody i mam mieszkanie na utrzymaniu moje fundusze są ograniczone Co możecie polecić?
A ja proponowałbym raczej zastanowić sie nad pralka od Candy. Tutaj jest ich katalog: http://www.candy.pl/pl/produkty/pranie- ... -od-frontu . pralki tej firmy nie są drogie a niezawodne i maja wiele programow

Sam nie polecałbym tak kupowania pralki używanej Nigdy nie wiesz jak byl traktowany dany sprzęt. Z jaką częstotliwością ktoś robił pranie i czy dana pralka nie sprawiała problemów ( i dlatego tez dana osoba się jej pozbywa). W wielu sklepach tak poza tym oferuja raty na sprzęty.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Kup małą pralkę, jaką idealną do kawalerki. Są takie bo sama miałam.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: marta22 »

Kilka pralkowych zakupów już dokonałam tak więc mogę Ci doradzić abyś zwracał uwagę na to czy pralka jest:
glośna
czy ma program szybkiego prania
czy jest opcja prania ręcznego
no i na to jaką ma klasę energetyczną
Moja pralka jest bardzo cichutka tak więc jak zamkne drzwi w łazience to zupełnie jej nie słychać. Mogę sobie nastawić pranie w środku nocy tak aby zakończyło się z rana ( ma inteligentny start)Nie budzi sąsiadów :) Jest to również pralka od Candy.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Fanabery »

Z ograniczonym budżetem to wybieraj przede wszystkim takie, które zmieszczą się w kwocie jaką panujesz wydać. Pralki z dolnej półki cenowej różnią się w zasadzie tylko marką i wymiarami więc dobierz też taką, która będzie pasowała rozmiarowo do łazienki. I oczywiście najlepszą klasę energetyczną jaką znajdziesz w danej cenie.
Są ludzie, którzy by się cieszyli nawet z końca świata, gdyby go przepowiedzieli.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: krastin »

Ja bym na twoim miejscu zastanowił się nad sprzętem, który jest ekonomiczny. Dobra pralka musi być pojemna i nie pobierać zbyt dużo prądu. Myślę, że taki model: http://www.homebook.pl/produkty/15738844/dla-domu-do-lazienki-sprzet-agd-do-lazienki-pralki-pralka-candy-cs44-1382d3-2-s-klasa-energetyczna-a , znaleziony na Homebooku, spełnia te kryteria, a w dodatku jest energooszczędny, więc na pewno zaoszczędzisz trochę używając go.
odpowiedz

Informacje

Bing [Bot]  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM