Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec
Z tego co wiem, to banki już zapowiadają podwyżki za prowadzenie kont osobistych. To mnie trochę zniechęca do korzystania z ich usług.
Macie może jakieś sugestie, w jakim banku mają aktualnie jakieś dobre oferty jeżeli o to chodzi?
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: pita »

A ja jako posiadacz konta w mBanku się spytam. Co się tak strasznie spieprzyło przez ostatnie lata i jaka jest sensowna alternatywa? Poważnie pytam, bez złośliwości.
No można ewentualnie podciągnąć pod to Smart Bank - też ma dobrą ofertę i szczerze mówiąc, aż się dziwię, że jest taka dobra. Odsyłam do portalu z porównaniem kont osobistych: http://konto-w-banku.pl/
Można tam znaleźć specyfikację poszczególnych ofert.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: AnnaWalicka »

ja mam w mbanku i jestem zadowolona
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: justyś98 »

Ja od lat mam konto w ing i jestem zadowolona. Z tego co wiem jedyne darmowe konto to konto w smart banku.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Kasztel »

Nie jest tak do końca z tymi podwyżkami bo własnie wiele banków wprowadza obniżki i konta za zero przy minimalnych wymogach zobacz sobie chociażby konto w raiffaisen - http://www.tanie-konto.pl/raiffeisen-ba ... -osobiste/ wymarzone konto osobiste i nie bez przyczyny tak się te konto nazywa.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Antos »

W Raiffeisen jest gwarancja braku zmian kwot, więc moim zdaniem warto zainteresować się tym bankiem. Ja sam chyba tam przejdę bo to co robi BZWBK to jakaś patologia jest.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: miliwanili13 »

Na 100% darmowe konto oferuje Smart Bank. Wiem też, że w mBanku nie ma praktycznie opłat. W przypadku reszty banków trzeba płacić za jakieś duperele.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: tunka »

Nie zastanawialiście się może nad załozeniem sobie konta oszczędnosciowego? Take konto daje Wam oprocentowanie. Tak wiec moze byc o wiele bardzieij opłacalne od zwyklego konta, które praktycznie niczego nie daje i trzymane na nim pieniadze jedynie tracą na wartości,,,,

Poza tym konta oszczędnościowe współcześnie wcale nie są takie złe. Zerknijcie sobie tutaj:
http://www.postawnaswoim.pl/ranking-kon ... osciowych/

Z rankingu kont oszczędnościowych wynika,że wiele z nich daje oprocentowanie 4%.
Pomocna :)
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: lubinka »

Ja mam dwa konta w tym jedno w mbanku i jest spoko, w pełni darmowe jeżeli nie wyrobisz karty.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ortofontaa »

lubinka pisze:Ja mam dwa konta w tym jedno w mbanku i jest spoko, w pełni darmowe jeżeli nie wyrobisz karty.
też mam w mbanku, ale chyba się przeniosę bo od nowego roku wprowadzają opłaty ;(
znacie jakieś inne darmowe konta?
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: aragz »

Ja od dawna korzystam z eKonta i to konto faktycznie jest darmowe, pod warunkiem że nie mamy potrzeby korzystania z karty do bankomatu. Druga opcja to konto godne polecenia w BZ WBK ale niestety teraz już nie jest to konto w pełni darmowe bo doszły opłaty za korzystanie z karty i dodatkowe prowizje za weryfikacje przelewów.
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Bywalec
Bywalec

Post autor: tyka »

A są takie konta? Wydaje mi się, że nie ma nic za darmo
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: oahu »

Od tego roku już nie ma stricte darmowych kont, każde konto w banku wymaga teraz spełnienia od nas różnych warunków, np. płatność kartą na daną kwotę, wpływające wynagrodzenie itd
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: garwolin3278 »

Nie zgodzę się, bo jest z czego wybierać. Zerknij sobie na http://biznes.interia.pl/finanse-osobiste/news/bankowe-konto-osobiste-do-zadan-specjalnych-przewodnik,2490759,4166, to sam się przekonasz.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Areko214 »

Pekao jest dobrą opcją
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM