Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
[Sprzedam] Dom w Poznaniu

Post autor: Marek21 »

Dom jednorodzinny (ok. 180m2) z dużym ogrodem (ok 1000m2), z pięknym drzewostanem, w ścisłym centrum miasta. Dom częściowo podpiwniczony + garaż jednostanowiskowy na zewnątrz. Dla koneserow mieszkanie jest klimatyczne,obszerne,jasne designerskie wyposażenie wnętrza. Sześć dużych pokoi, kuchnia, łazienka, dwa poddasza, obszerne korytarze. Ogrzewanie centralne gazowe + zabytkowy piec kaflowy + kominek dodatkowo. Możliwość rozbudowy. Bardzo atrakcyjna lokalizacja, wśród zieleni oraz innych domów jednorodzinnych. Spokojna okolica, równocześnie bardzo dobra dla inwestorów i przedsiębiorców, którzy chcieliby adaptować działkę na swoją działalność. W pobliżu szkoła, przedszkole, przystanki autobusowe, przychodnia NFZ, sklepy, supermarket typu premium. Bez pośredników. Cena do negocjacji.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Tynka »

jeśli sprzedajesz mieszkanie bez pośredników, to lepiej zamiast tracić czas na wrzucanie ogłoszeń na fora, to lepiej skup się na portalach konkretnie nastawionych na nieruchomości. jak wrzucisz na prywatnaoferta.pl, to Twoje ogłoszenie trafi nawet na setkę portali i na pewno łatwiej trafisz do potencjalnych kupców
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Karolls »

Witam ta oferta jest dalej aktualna ? Zastanawiam się nad kupnem czegoś takiego. Podałeś trochę mało szczegółów najbardziej chodzi mi o zdjęcia sam z Poznania nie jestem dlatego nie chce tracić pieniędzy i czasu na przejazd tylko po to żeby mi się nie spodobało. Możesz nagrać jakiś filmik z obchodu domu najlepiej? Albo przynajmniej dać kilka zdjęć ? Przydała by się też jakaś bardziej konkretna cena chociaż mniej więcej żeby zacząć od czegoś negocjacje.
Materace termoelastyczne polecam dla dzieci i nie tylko !
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Mors26 »

To jest jakieś dziwne...Ja wczoraj dzwoniłem do tego sprzedającego i powiedział,że oferta aktualna,a tutaj widzę,że nic z tym nie robi...Co to ma być?
Weteran
Weteran
Kontakt:
Weteran
Weteran

Post autor: Bażant »

Akurat tak się składa, że moje plany życiowe się pozmieniały i również zależało mi na tym aby sprawnie moje mieszkanie sprzedać. Na całe szczęście podjąłem decyzję skontaktowania się z https://nieruchomosci-zeus.pl/ i jak się okazało to oni skupili moją nieruchomość.
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: ogienwoda »

Brzmi jak bardzo interesująca oferta! Dom jednorodzinny o powierzchni około 180m2 z dużym ogrodem o powierzchni około 1000m2 i pięknym drzewostanem w ścisłym centrum miasta to rzeczywiście unikalna i pożądana nieruchomość. Częściowe podpiwniczenie i garaż jednostanowiskowy to także duży plus dla wielu potencjalnych nabywców.

Szczególnie podoba mi się opis designerskiego wyposażenia wnętrza, co dodaje wartości do domu, ale także zwiększa jego atrakcyjność na rynku nieruchomości. Sześć dużych pokoi, kuchnia, łazienka, dwa poddasza i obszerne korytarze zapewniają wystarczającą przestrzeń dla rodzin z dziećmi lub większej liczby mieszkańców.

Możliwość rozbudowy to również duża zaleta, ponieważ umożliwia przyszłym właścicielom dostosowanie domu do swoich potrzeb. Ogrzewanie centralne gazowe, zabytkowy piec kaflowy i kominek to również duży plus, ponieważ zapewniają one różne opcje ogrzewania i dodają charakteru do domu.

Lokalizacja również brzmi bardzo atrakcyjnie, wśród zieleni oraz innych domów jednorodzinnych, w spokojnej okolicy, ale z łatwym dostępem do szkoły, przedszkola, przystanków autobusowych, przychodni NFZ, sklepów i supermarketu typu premium.

Możliwość adaptacji działki na własną działalność to kolejny atut dla przedsiębiorców i inwestorów.

Podsumowując, oferta brzmi bardzo interesująco, a cena do negocjacji daje przestrzeń dla potencjalnych nabywców, aby dopasować cenę do swoich potrzeb. Z pewnością taka nieruchomość przyciągnie uwagę wielu kupujących, zwłaszcza ze względu na unikalną połączenie lokalizacji, rozmiaru i charakteru.

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM