Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ines »

To jest takie smutne... Dlaczego on cierpi?! A te słowa:"Szukałem was, teraz przybyliście do mnie i za to wam dziękuję..." sprawiają, że łza się w oku kręci. Zwłaszcza, że mówienie sprawia mu wielki kłopot i po prostu nie daje rady, by wypowiadać jakieś słowa... Musi być to dla niego bardzo ciężkie, że w ostatnich dnaich nie może dla nas nic powiedzieć...
"Oczy piwne życie dziwne..."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Alien »

tak... patrząc się na ten widok nawet pare dni temu jak niemógł wypowiedzieć żadnego słowa naprawde był wzruszający ... :( a teraz... :placz:
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Początkujący
Początkujący
Kontakt:
Początkujący
Początkujący

Post autor: kessi »

PAPIEŻ.....człowiek wzór...wzór wiary, miłości i mądrości...teraz On potrzebuje nas, teraz my musimy dać z siebie wszystko....modlitwa może zdziałać cuda...wierzmy, miejmy nadzieję..bierzmy przykład z PAPIEŻA
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

no tak... "Papież pokoju" należy mu się modlitwa od każdego z nas...ja poprostu nawet nieumiem tego opisać jak jestem mu wdzięczny za to że był...za to że jest...uczynił tyle dobra dla całego świata... Nie wyobrażam sobie jak bedzie wyglądało spotkanie Lednickie bez połączenia z naszym papieżem Polakiem, Janem Pawłem II ... nigdy nie zapomne jego wspaniałego poczucia chumoru...:)
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum
Kontakt:
Awatar użytkownika
Nowy(a) na forum
Nowy(a) na forum

Post autor: Ines »

Tak... poczucie humoru: "Tam kiedyś była cukiernia i po maturze chodziliśmy tam na kremówki" =,)
"Oczy piwne życie dziwne..."
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ines z tym tekstem mam naprawde piękne wspomnienia... aż się rozpływam... =,( to jest straszne... :placz: idzie do Boga... ale jest żal że niebedzie go tu na ziemi :(
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Post autor: Kryzbi »

http://wiadomosci.wp.pl/kat,33438,raportSpecjalny.html <----- wszystko na temat stanu Papieża znajdziecie na tej stronie. Co chwile są robione jakieś aktualizacje więc cały czas są wiadomości na świeżo.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

A to akurat wiemy... :) ale Dzięki... :) śledzimy losy papieża na bierząco i w necie i w telewizji...
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

w telewizji to na każdym programie o Papieżu leci .. są wyjątki.
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

nom...ale najgorsze jest to że Watykan nie chce wszytkiego powiedziec i dziennikarze wymyśląją sobie co nieco... :|
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

biologiczka powiedziała, że to Sepsa- okropna infekcja, która razem z Jego krwią dociera do wszystkich organów. Powiedziała, że teraz uratuje Go jedynie cud. Nie ma tabletki, zastrzyku, szczepionki... Nic nie można zrobić, została nam jedynie modlitwa... Nie było mi dane nigdy zobaczyć Go na żywo. Teraz tego żałuję... W ciszy, z pokorą modlę się. Teraz liczy się tylko On... W końcu WIARA CZYNI CUDA...
Impossible is nothing! :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Włosi już uważają że Papież nie żyje ... :szok:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: rozyczkaaaa »

ktos nawet powiedział, że może już nie żyć... A Watykan tego nie podaje, żeby wszystko dokładnie przekazać mediom, kiey bedą już 'gotowi'...
Impossible is nothing! :)
Maniak
Maniak
Kontakt:
Maniak
Maniak

Ja go widziałem na żywo naprawde wspaniałe przeżycie... nie zapomne tego nigdy =,( Papież żyje :!: była podana fałszywa wiadomość... moja mama teraz pracuje we Włoszech i dzwonimy do siebie co chwile...i z tego co zaobserwowałem to Polska telewizja wymyśla dużo rzeczy... Papież umiera... :( ale żyje :!:
Bywalec
Bywalec
Kontakt:
Awatar użytkownika
Bywalec
Bywalec

Post autor: Aneczka »

Nie było mi dane nigdy zobaczyć Go na żywo. Teraz tego żałuję...
...ja niestety tez nigdy nie widziałam papieża na żywo...a teraz jest już za puźno...żałuje...naprawde bedzie nam wszystkim Go brakowac:(:(:(:(....wracając do obojętności niektórych to po prostu jej nie rozumiem...ja bym tak nie mogła;/:/:/:/....ta obojętność a nawet wrogośc jest smutna:(:(:(
odpowiedz

Informacje

0 użytkowników  »  1 gość

Moderatorzy

NEVIL, ModTEAM