Regulamin forum
Działania radnych i urzędu miejskiego, komentarze i uwagi dot. rozwoju miasta.
Niech nasz prezydent ustąpi. Moim zdaniem to nic efektywnego z jego urzędowania dla miasta nie wynika! "1 dzień urzędowania = 1 miejce pracy"
tak mówił Robert R. podczas swojej kampanii wyborczej. I gdzie są te miejsca pracy? POPULISTA
tak mówił Robert R. podczas swojej kampanii wyborczej. I gdzie są te miejsca pracy? POPULISTA
Weteran

Marian, ludziom jest malo, bo za duzo jest zle w naszym Panstwie.
ak47, dzis o tym rozmawialem na lekcji historii z moja nauczycielka, dokladnie o tym hasle, generalnie jest wiecej pracy ale w szkolnictwie - z odpowiedzi nauczyciela. Wiecej nauczycieli jest potrzebnych. W sumie w ciagu roku zaatrudniono chyba ~130 nauczycieli wiecej u nas w Lubinie, czy jakos tak. Ale ja uwazam, ze nie powinno sie tylko skupiac tylko na szkolnictwie, nasze spoleczenstwo nie sklada sie tylko z nauczycieli, sa tez inne zawody i inni ludzie - z czym tez zgodzil sie ze mna nauczyciel.
ak47, dzis o tym rozmawialem na lekcji historii z moja nauczycielka, dokladnie o tym hasle, generalnie jest wiecej pracy ale w szkolnictwie - z odpowiedzi nauczyciela. Wiecej nauczycieli jest potrzebnych. W sumie w ciagu roku zaatrudniono chyba ~130 nauczycieli wiecej u nas w Lubinie, czy jakos tak. Ale ja uwazam, ze nie powinno sie tylko skupiac tylko na szkolnictwie, nasze spoleczenstwo nie sklada sie tylko z nauczycieli, sa tez inne zawody i inni ludzie - z czym tez zgodzil sie ze mna nauczyciel.
Nowy(a) na forum

To dlaczego swoje zdanie poddajesz opinii innych? A tak w ogole, czy ktos powiedzial Ci wprost, ze Twoje zdanie an ten temat jest zle? Nie. Wiec sie nie oburzaj tak od razu. :/ak47 pisze:mówiłem, że to moje zdanie! jezeli jest moje, to może być subiektywne!
Administrator

Nowy(a) na forum

eheheh to chyba pytanie do Prezydenta powinno brzemiec, co zrobil, zamiast czego nie - bo to by wymieniał godzinami (?) 
Nowy(a) na forum

Nowy(a) na forum

Nasz Prezydent może zrobić dużo dobrego dla miasta jak odejdzie. dlaczego? Bo nie ma zaplecza politycznego i cały czas walczy ze radą. Ja radnym się nie dziwię. Też nie przystałbym na takie pomysły naszego Mera Lubina!
poza tym tego typu zmiana w ustawie samorządowej, czyli że prezydent jest wybierany bezpośrednio w tym przypadku pokazuje że jest to zły pomysł. Pytanie czy wyobrcy naszego prezydenta dali sobie zrobić małe pranie głowie. przecież od razy było wiadomo że mało zdziała w mieście. widaomo przynajmniej dla tych co myślą.
ak47
Administrator

Administrator

lidl 2 na przylesiu juz daawno otwarty - wiec juz miejsca pracy zajete 
Administrator

Informacje
0 użytkowników » 1 gość